رسانهها در حالی از ابطال انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام خبر دادهاند که پشت پرده این موضوع، عجیب و البته جالب است. مجمع انتخاباتی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ۱۳ دی سال ۹۹ به ریاست مهدی علینژاد، معاون ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان برگزار و در پایان عبدالمهدی نصیرزاده با کسب ۲۸ رای از مجموع ۴۳ رای اعضای مجمع، به عنوان رئیس جدید این فدراسیون انتخاب شد. پس از برگزاری این انتخابات، کاوه درودی، دبیر سابق فدراسیون بدنسازی و یکی از کاندیداهای ریاست این فدراسیون به دلیل حضور یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست فدراسیون در رأیگیری، از وزارت ورزش و جوانان به عنوان مجری برگزاری انتخابات، به دیوان عدالت اداری شکایت کرد که منجر به صدور حکم بدوی شد.
اما اصل ماجرا چیست؟ داستان از این قرار است که این کاندیدای شکستخورده که حتی موفق به کسب یک رأی هم از مجموع ۴۳ رأی مأخوذه نشده است در اقدامی عجیب بابت حضور یارمحمدیان در رأیگیری که آن زمان ریاست هیات اصفهان را بر عهده داشت دست به شکایت از وزارت ورزش زده، در حالی که عملا این اتفاق تأثیری در روند فرد پیروز انتخابات نداشته است.
یارمحمدیان، رقیب اصلی نصیرزاده در انتخابات فدراسیون بدنسازی در همان زمان ریاست هیات اصفهان را بر عهده داشته و همان زمان نیز انتقاداتی از سوی نصیرزاده نسبت به این حق رأی صورت گرفت اما در نهایت این فرد با وجود رأیی که به خود داد نیز موفق به رسیدن به صندلی ریاست نشد و عملا این اتفاق هیچ تأثیری در نتیجه انتخابات به وجود نمیآورد.
حالا وزارت ورزش و جوانان این فرصت را دارد تا با ارائه ادله مستند و مبتنی بر مدارک قانونی نسبت به صدور رأی بدوی اعتراض داشته باشد و از ایجاد تنش و بینظمی در این فدراسیون و در رأس آن ورزش کشور جلوگیری کند، چرا که در این صورت سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.
فدراسیون بدنسازی با حضور نصیرزاده و ساماندهی انجمنها و کمیتههای مختلف، جان تازهای گرفته به طوری که در این مدت کوتاه 8 ماهه حضور وی مسابقات زیادی برگزار و اعزامهای زیادی در رشتههای مختلف به مسابقات بینالمللی انجام شده که نشان از روند موفقیتآمیز کاری فدراسیون دارد. اینک اگر قرار باشد با ابطال این انتخابات مجددا کار به سرپرستی بکشد بدونشک تمام این زحمات بر باد خواهد رفت.