printlogo


کد خبر: 238539تاریخ: 1400/7/4 00:00
فوت 280 نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در کشور
واکسیناسیون به مرز ۵۰ میلیون دوز رسید

مجموع واکسیناسیون کرونا در کشور از مرز 49 میلیون و 700 هزار نفر گذشت و آنطور که رئیس‌جمهور گفته در آستانه رسیدن به حدنصاب واکسیناسیون ۷۰ درصدی جمعیت قرار گرفته‌ایم. با رسیدن به این حدنصاب می‌توان این توقع را داشت که تا حد چشمگیری بیماری کرونا کنترل شود اما همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و توجه به فاصله‌گذاری اجتماعی دستورالعملی اجتناب‌ناپذیر به منظور جلوگیری از اوج‌گیری دوباره بیماری در کشور است. 
در همین زمینه حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی روز گذشته در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به هفته دفاع‌مقدس و همچنین تسلیت اربعین حسینی گفت: رمز عبور از مشکلات کشور، برخورداری از روحیه بسیجی و جهادی و همان روحیه‌ای است که دفاع‌مقدس را اداره و آن روزهای سخت را به روزهای روشن پیروزی تبدیل کرد. 
رئیس‌جمهور با بیان اینکه اگر روحیه جهادی به میدان بیاید، نه تنها کرونا که همه سختی‌ها و مشکلات پشت سرگذاشته خواهد شد، گفت: با تلاش‌های ارزشمند انجام شده برای واکسینه کردن سراسری به ۵۰ میلیون رسیده‌ایم و لازم است برای کسب‌و‌‌کارها مطابق شرایط جدید برنامه‌ریزی شود. 
رئیسی همچنین با قدردانی از دست‌اندرکاران طرح شهید سلیمانی اظهار داشت: این طرح باید با سرعت ادامه یابد، چرا که نظام بهداشتی کشور را از جایگاه واکنشی و انفعالی به موضع فعال در مقابل گسترش بیماری ارتقا داده است. 
رئیس ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: نکته مهم در کنار گسترش واکسیناسیون این است که رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی کاهش پیدا نکند. اعمال قانون و نظارت بر اجرای شیوه‌نامه‌ها همزمان با گسترش واکسیناسیون باید تشدید شود تا واکسیناسیون سراسری به نحو احسن اثربخش باشد. 
رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت کنترل دقیق ورود و خروج افراد از کشور گفت: افرادی که در این کنترل‌ها مشکوک به ابتلا باشند، حتما باید قرنطینه شوند. 
حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه محدودیت‌های هوشمند باید جای محدودیت‌ها و تعطیلی کسب‌و‌کارها را بگیرد و این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است، گفت: سامانه هوشمند طراحی شده برای کنترل کرونا باید به شکل آزمایشی اجرا شود و همه دستگاه‌ها با هماهنگی کامل اطلاعات لازم برای تکمیل این سامانه‌ را در اختیار وزارت بهداشت قرار دهند. 
رئیس‌جمهور با استقبال از پیشنهاد استفاده از کارشناسان هوش مصنوعی برای تکمیل این سامانه اظهار داشت: نکته مهم دیگر، تهیه پیوست اطلاع‌رسانی درباره کارآمدی این سامانه است تا همزمان با اجرای آزمایشی سامانه، از عملکرد آن اطمینان حاصل شود و به نگرانی‌ها درباره عملکرد آن نیز پاسخ داده شود. رئیسی گفت: مسؤولان کمیته اطلاع‌رسانی ستاد ملی مقابله با کرونا و همه کسانی که تریبون در اختیار دارند، باید با اطلاع‌رسانی دقیق جامعه را از شرایط جدید و اقتضائات آن و لزوم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی با وجود بهبود وضعیت و کاهش محدودیت‌ها اقناع کنند. 
رئیس‌جمهور افزود: برای موفقیت این کار باید از رویکرد دستوری پرهیز شود و تبیین و اقناع‌سازی برای جلب همکاری بیش از پیش مردم در دستور کار قرار گیرد. 
رئیس ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین با اشاره به تدابیر اجرا شده برای اعزام زائران اربعین با همکاری دولت عراق گفت: با وجود تاکید فراوان، عده‌ای یا به دلیل اطلاع نداشتن از محدودیت‌ها یا به هر دلیل دیگری به سوی مرزها عزیمت کرده‌اند. موکدا تاکید می‌کنم با این افراد که به عشق زیارت اباعبدالله‌الحسین(ع) به طرف مرزها رفتند، در نهایت احترام و با حفظ کرامت برخورد شود و درباره محدودیت‌های موجود در تعداد سهمیه اختصاص داده شده از سوی دولت عراق مطلع و اقناع شوند. 
دکتر رئیسی با بیان اینکه باید خداوند را به خاطر کاهش آمار ابتلا و فوتی‌های کرونا شکر کنیم، گفت: لازمه شکرگزاری به درگاه خداوند تلاش مضاعف برای کاهش آمار ابتلا و جان‌باختگان و تسکین آلام مردم ناشی از این بیماری است. 
 
* تزریق بیش از ۶۸۸ هزار دوز واکسن کرونا طی ۲۴ ساعت
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، مجموع واکسن‌های کرونای تزریق شده در کشور به ۴۹ میلیون و ۷۸۹ هزار و ۵۰۴ دوز رسیده است. بنا بر اعلام دیروز این وزارتخانه، تاکنون ۳۴ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۶۸۰ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۱۵ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۸۲۴ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۴۹ میلیون و ۷۸۹ هزار و ۵۰۴ دوز رسیده است. 
همچنین از ظهر جمعه تا ظهر شنبه سوم مهرماه ۶۸۸ هزار و ۸۳۲ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شد. 
 
* کرونا جان 280 نفر دیگر را گرفت
بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، طی 24 ساعت ۱۰۸۴۳ بیمار جدید «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و در همین بازه زمانی متاسفانه ۲۸۰ نفر نیز به دلیل این بیماری جان باختند. بر اساس این گزارش از ظهر جمعه تا ظهر شنبه ۳ مهرماه ۱۴۰۰ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۸۴۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و یکهزار و ۵۶۷ نفر آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۵ میلیون و ۵۱۹ هزار و ۷۲۸ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت ۲۸۰ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۱۱۹ هزار و ۷۲ نفر رسید. همچنین در حال حاضر ۲۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۲۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۶۵ شهر در وضعیت زرد و ۳۰ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

Page Generated in 0/0128 sec