printlogo


کد خبر: 238716تاریخ: 1400/7/10 00:00
دور دنیا

هشدار مردم بحرین به وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با شمشیر ذوالفقار
پس از ورود وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به بحرین و آغاز تظاهرات مردمی در مخالفت با این گام، یکی از پیام‌های هشدار مردم که به واقعه‌ای تاریخی اشاره داشت، توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرد. رسانه‌ها شامگاه پنجشنبه گزارش دادند تظاهرات مردمی علیه حضور «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در خاک بحرین ساعت‌ها در بخش‌های مختلفی از منامه ادامه داشت. منابع بحرینی بعدازظهر روز پنجشنبه خبر دادند مردم این کشور در مخالفت با ورود وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به خاک این کشور دست به تظاهرات زدند که ساعت‌ها در بخش‌های مختلفی از پایتخت بحرین تداوم داشت. در این میان، تصویر جالب ‌توجهی، شامگاه پنجشنبه در رسانه‌های بحرینی دست ‌به ‌دست شد که حامل پیامی برای وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بود. در این عکس که تظاهرات‌کنندگان بحرینی را به تصویر می‌کشید، پلاکاردی به یک واقعه تاریخی اشاره داشت که روی آن نوشته شده بود: «آقای لاپید! می‌دانی این چیست؟» پس از این عبارت تصویر شمشیری رسم شده بود که به ماجرای فتح خیبر و شمشیر ذوالفقار اشاره داشت؛ نبردی که در جریان آن امام علی(ع) با یهودیان فتنه‌جو مبارزه کرد. مخالفت‌های مردمی در بحرین زمانی آغاز شد که وزارت خارجه رژیم صهیونیستی چهارشنبه اعلام کرد وزیر خارجه این رژیم به دعوت همتای بحرینی‌اش، روز پنجشنبه به منامه سفر خواهد کرد. وزیر خارجه رژیم صهیونیستی پس از ورود به بحرین و دیدار با مقامات ارشد این کشور از جمله ولیعهد و شاه بحرین، سفارت این رژیم را رسما در منامه افتتاح کرد. همچنین وزیر خارجه رژیم صهیونیستی و همتای بحرینی او چند توافقنامه راهبردی در زمینه‌های مختلف امضا کردند و یک خط هوایی نیز میان ۲ طرف افتتاح شد که در طول هفته، ۲ پرواز انجام خواهد داد. مطابق بیانیه وزارت خارجه رژیم صهیونیستی،‌ ۲ پرواز مذکور توسط شرکت هواپیمایی «گلف ایر» بحرین انجام خواهد شد. بحرین سپتامبر سال۲۰۲۰ با وساطت دولت وقت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ»، توافقنامه‌ عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس را امضا و رسما با تل‌آویو روابط دیپلماتیک برقرار کرد. 
***
بحران سوخت در انگلیس به داروخانه‌ها رسید
خبرگزاری رویترز دیروز در گزارشی به نقل از مقامات یکی از انجمن‌های بزرگ داروخانه‌داران انگلیس اعلام کرد: بحران سوخت در این کشور داروخانه‌ها را نیز بشدت تحت تأثیر قرار داده است. کل زنجیره توزیع دارو در انگلیس به دلیل بحران سوخت دچار اختلالات جدی شده و تحویل اقلام دارویی به داروخانه‌ها به ‌سختی انجام می‌شود.
۲ هفته از بحران سوخت در انگلیس می‌گذرد و بسیاری از پمپ‌بنزین‌ها در انگلیس هنوز بنزین ندارند. وزرای انگلیس ادعا کرده‌اند این بحران رو به کاهش یا حتی رو به پایان است اما فروشندگان بنزین می‌گویند بیش از ۲ هزار پمپ‌بنزین سوخت ندارند و خبرنگاران رویترز در سراسر لندن و جنوب انگلیس گزارش دادند ده‌ها پمپ‌بنزین هنوز تعطیل هستند. روز چهارشنبه نیز ۳ شرکت تأمین‌کننده گاز و انرژی در انگلیس اعلام ورشکستگی کردند. قیمت گاز در این کشور نسبت به ابتدای سال جاری بیش از 4 برابر شده اما هنوز شرکت‌های توزیع‌کننده گاز اجازه افزایش قیمت پیدا نکرده‌اند و همین امر باعث شده تاکنون شاهد ورشکست شدن 10 شرکت در این کشور باشیم. ابتدای سال جاری حدود 70 شرکت توزیع گاز و نیرو در انگلیس فعال بودند که گفته می‌شود به خاطر سیاست تعیین قیمت 6 ماه یک بار گاز در این کشور ممکن است تا پایان سال حتی 12 شرکت هم سرپا نمانند. کار به جایی رسیده که ۲ میلیون مشترک گاز مجبور شدند شرکت تأمین‌کننده گاز و نیروی خود را تغییر دهند و گفته می‌شود با ادامه این روند صدها هزار نفر دیگر نیز باید تأمین‌کنندگان خود را جابه‌جا کنند که این مسأله ماهانه 30 پوند خرج روی دست خانوارهای انگلیسی خواهد گذاشت. «اف‌جم» که نهاد دولتی نظارت بر بازار برق و گاز در انگلیس به شمار می‌رود، اعلام کرد روز چهارشنبه ۳ شرکت ایگلو، سیمبیو و انستروگا ورشکست شدند. گفته می‌شود اتفاقاتی که در حوزه گاز در انگلیس افتاده، باعث خواهد شد هزینه متوسط قبض گاز برای خانوارها در انگلیس به 1277 پوند در سال افزایش یابد.  
***
جنگ لفظی احزاب بزرگ آلمان بر سر تشکیل دولت ائتلافی
نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد اکثر شهروندان آلمانی دیگر رهبری حزب مرکل را نمی‌خواهند و حزب سوسیال- دموکرات هم تلاش اتحادیه احزاب متحد مسیحی برای تشکیل دولت ائتلافی با وجود شکست در انتخابات را شرم‌آور خوانده است. به گزارش «ان‌تی‌وی» آلمان، بعد از انتخابات پارلمانی در این کشور، مذاکرات برای تشکیل دولت در این کشور آغاز شده است. بر اساس نتایج اولیه به دست آمده بعد از شمارش آرای شعب اخذ رای در انتخابات پارلمانی آلمان که روز یکشنبه برگزار شد، حزب سوسیال- دموکرات با اختلاف اندک از اتحادیه احزاب متحد مسیحی پیروز این انتخابات شد و توانست 7/25 درصد آرای شهروندان را به دست آورد. اتحادیه احزاب متحد مسیحی هم با ریزش تاریخی در آرای خود مواجه شده و 1/24 درصد آرای شهروندان را به دست آورد. حزب سبز هم با کسب 8/14 درصد آرای شهروندان بهترین نتیجه تاریخ خود را به دست آورد. لیبرال- دموکرات‌ها هم در این انتخابات 5/11 درصد آرا را کسب کردند و حزب افراطی جایگزینی برای آلمان هم 3/10 درصد آرای شهروندان را از آن خود کرد. چپ‌ها نیز 9/4 درصد آرا را کسب کردند. با این همه حزب مرکل همچنان ادعای رهبری دارد و می‌خواهد برای تصاحب صدراعظمی تلاش کند. 

Page Generated in 0/0074 sec