گروه سیاسی: رئیسجمهور در پنجمین سفر استانی خود صبح روز گذشته وارد استان کهگیلویه و بویراحمد شد.
به گزارش «وطنامروز» به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری حجتالاسلام رئیسی در آغاز سفر به این استان گفت: قبل از انجام سفر بررسیهایی نسبت به مشکلات و نیازهای استان انجام شده است. رئیسجمهور افزود: کهگیلویه و بویراحمد با توجه به نعمتهای خوبی که خداوند به این استان عطا کرده است و همچنین دارا بودن زمینههای خوب اقتصادی، نباید با مشکلاتی مثل محرومیت یا بیکاری مواجه باشد و امیدواریم بتوانیم با همکاری جوانان استان، مدیران، نمایندگان، مسؤولان و با راهنماییهای نماینده محترم ولیفقیه در استان، گامهای مؤثری برای حل مشکلات برداریم. رئیسجمهور با عذرخواهی از مردم استان به دلیل فراهم نبودن امکان دیدار حضوری و عمومی با توجه به شیوع کرونا، گفت: سعی خواهیم کرد در دیدارهایی که با برگزیدگان و منتخبان مردم استان داریم، سخنان آنها را شنیده و مسائل استان را بررسی کنیم.
سیدابراهیم رئیسی که در بازدید از سد تنگ سرخ از سوی وزیر نیرو همراهی میشد با توضیحات مهندسان و دستاندرکاران از جزئیات ساخت این سد خاکی مطلع شد.
سد خاکی تنگ سرخ که با هسته رسی در این استان درحال ساخت است، 5/66 متر ارتفاع و ۹۱۷ متر در ناحیه تاج، طول خواهد داشت و ظرفیت ذخیرهسازی ۱۲۵ میلیون مترمکعب آب را دارد.
برای احداث این سد ۴۴۰ میلیارد تومان اعتبار پیشبینی شده و با بهرهبرداری از آن برای ۳۰۰ هزار نفر اهالی استان آب شرب پایدار تأمین میشود و بخشی از نیازهای آب کشاورزی، صنعتی و محیطزیستی استان نیز از محل ذخایر این سد تأمین خواهد شد.
حجتالاسلام رئیسی پس از بازدید از روند ساخت سد تنگ سرخ در سخنان کوتاهی در جمع کارگران و مهندسان فعال در این پروژه، گفت: متأسفانه اجرای این پروژه حدود ۱۰ سال از زمان پیشبینی شده عقب است، اما روحیهای که امروز در شما دیدم این امیدواری را ایجاد میکند که این عقبافتادگی در فاصله زمانی کوتاهی جبران شود. رئیسی افزود: بهرهبرداری سریعتر از این سد میتوانست منافع زیادی را نصیب مردم استان کهگیلویه و بویراحمد و حتی بخشهای شمالی استان فارس کند، لذا از شما کارگران و مهندسان زحمتکش و عزیز میخواهم که با توان و سرعتی مضاعف عملیات احداث این سد را به پیش ببرید تا هر چه زودتر شاهد اتمام عملیات احداث سد و بهرهبرداری از آن باشیم. رئیسجمهور همچنین در واکنش به اظهارات برخی کارگران فعال در این پروژه درباره تأخیر در پرداخت حقوق و مزایا، گفت: حتما به مسؤولان تذکر میدهم و تأکید میکنم اجازه ندهند هیچ حقی از شما کارگران عزیز ضایع شود. حتما به دنبال ایجاد چارچوبی خواهیم بود تا حقی از هیچ کارگری در هیچ نقطهای از کشور ضایع نشود.
رئیسی اظهار داشت: تلاشهایتان در این میدان را همچون جهاد در جبهههای دفاعمقدس ببینید و برای آبادانی کشور تلاش مضاعف کنید و یقین داشته باشید اجازه نخواهیم داد حقی از هیچ یک از شما ضایع شود.
رئیسجمهور همچنین هنگام خروج از محدوده عمرانی سد تنگ سرخ با اجتماع مردم منطقه مواجه شد و بار دیگر در میان آنان حضور یافته و دقایقی از نزدیک با مردم صحبت و تأکید کرد که همکاران بخش ارتباطات مردمی ریاستجمهوری در این مکان باقی خواهند ماند تا نامهها و درخواستهای آنان را دریافت کنند.
حجتالاسلام رئیسی در پاسخ به اجتماعکنندگان که به نحوه استفاده از مراتع منطقه معترض بودند، قول داد در نخستین فرصت، هیاتی به ریاست استاندار به منطقه خواهد رفت تا برای حلوفصل مشکلات تصمیم بگیرد. رئیسجمهور تاکید کرد: این هیات عادلانه و بدون تاثیر از افراد و گروهها به مشکلات رسیدگی خواهد کرد.
* نقش دلالان در فروش محصولات عشایر حذف شود
رئیسی همچنین در جمع معتمدان و بزرگان عشایر بویراحمدی حضور یافت و درباره مشکلات و درخواستهای آنان و راهکارهای حلوفصل مشکلات مطرح شده با بزرگان عشایر به گفتوگو پرداخت.
رئیسجمهور با بیان اینکه عشایر همواره در عرصههای دفاع و حمایت از انقلاب، نظام اسلامی و آرمانها و ارزشها خوش درخشیدهاند، گفت: عشایر همواره با جان، مال و هستی خود از انقلاب اسلامی حمایت کردهاند و امروز نیز حرکت عظیم اقتصادی آنان نقش موثری در تحقق رونق اقتصادی کشور دارد.
رئیسی افزود: عشایر کشور اعم از پیر و جوان و زن و مرد در حرکت عظیم اقتصادی و تولیدی فعال و نقشآفرین هستند و میتوان آنها را الگویی از همافزایی در تولید دانست.
رئیسجمهور با اشاره به درخواستهای مطرح شده از سوی معتمدان و سران عشایر در این دیدار، گفت: به طور جدی پیگیر حل مشکلات شما در زمینه کمآبی هستیم و از سوی دیگر تلاش خواهیم کرد نقش واسطهها و دلالان در فروش صنایع دستی و محصولات غذایی عشایر حذف شود تا سود اصلی زحمات و تلاشهای زنان و مردان کوچنشین نصیب خودشان شود.
حجتالاسلام رئیسی به استاندار کهگیلویه و بویراحمد دستور داد در کوتاهترین زمان ممکن و در روزهای آینده جلسات و نشستهایی با عشایر برگزار کند تا مشکلات آنان را در حضور خودشان بررسی کند و آن دسته از مشکلات که در خود استان قابل حلوفصل هستند، به سرعت حل کنند و مشکلاتی که نیاز به تصمیمگیری در دولت دارد نیز به هیات دولت ارائه شوند.