printlogo


کد خبر: 238771تاریخ: 1400/7/11 00:00
اهدای یک جلد قرآن مجید با دست‌نوشته رهبر انقلاب در حاشیه آن توسط رئیس رسانه ملی به خانواده نوجوان فداکار ایذه‌ای
تکریم ویژه خانواده علی لندی

گروه اجتماعی: مقام معظم رهبری با اهدای یک جلد قرآن مجید با دست‌نوشته‌ای در حاشیه آن از خانواده شهید «علی لندی» نوجوان قهرمان ایذه‌ای تقدیر کردند.
به گزارش «وطن‌امروز»، نخستین سفر رئیس جدید سازمان صدا‌و‌سیما به استان خوزستان، همراه پیامی مهم از سوی مقام معظم رهبری به خانواده نوجوان فداکار شهید «علی لندی» بود که با نثار جان خود، نماد از خودگذشتگی را مشق کرد. 
در این سفر رئیس رسانه ملی با حضور در منزل این شهید فداکار، یاد و خاطره این نوجوان دلاور را گرامی داشت و به خانواده وی تسلیت گفت. 
پیمان جبلی در این دیدار یک جلد کلام‌‌الله مجید با دست‌نوشته رهبر انقلاب اسلامی را که حامل پیامی برای خانواده شهید علی لندی بود به آنها اهدا کرد.  
در متن دست‌نوشته رهبر معظم انقلاب اسلامی آمده است: «اهدا به خانواده گرامی و صبور نوجوان شجاع و فداکار آقای علی لندی که توانست خود را در جایگاه الگوی جوانان و نوجوانان نسل خود به همه نشان دهد؛ رحمت خدا بر او و بر پدر و مادر و دیگر کسانش. 
سیدعلی خامنه‌ای 9/۷/1400»
اقدام فداکارانه نوجوان ایذه‌ای در نجات ۲ زن از آتش که منجر به مرگش شد، موجب شد طی پیام‌هایی جداگانه رؤسای قوا شهادت این نوجوان ایذه‌ای را به خانواده داغدیده‌اش تسلیت بگویند.
حالا سرپرست وزارت آموزش‌و‌پرورش از گنجانده شدن موضوع رشادت‌های این نوجوانان فداکار در کتب درسی خبر داده است.
آنطور که حسن ملکی، رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش‌و‌پرورش گفته در کتاب‌های درسی که مهر 1401 عرضه می‌شود، مطالبی درباره فداکاری شهید لندی گنجانده می‌شود اما سال جاری مطالب مربوط به این شهید در مجلات رشد، جشنواره فیلم رشد و انتشارات مدرسه خواهد آمد، چرا که وی با فداکاری خود یک تکلیف به گردن همه ما نهاده است و آن تکلیف اشاعه جانبازی، قهرمانی و از خودگذشتگی این نوجوان، از طریق منابع آموزشی و تربیتی است. بنابراین یک کار کوتاه‌مدت برای سال جاری و یک اقدام بلندمدت برای سال‌های آتی برای بازتاب فداکاری‌های شهید لندی خواهیم داشت.
وی ادامه داد: فداکاری این شهید در کتاب‌هایی مانند زبان و ادبیات فارسی، آمادگی دفاعی، مطالعات اجتماعی و حتی کتاب‌های هنر قابل طرح است.
معاون وزیر آموزش‌و‌پرورش افزود: یک برنامه بلند‌مدت نیز خواهیم داشت که این برنامه، خاص آن میدان ارزشی است که شهید لندی در آن پرورش و معنا پیدا کرده است. در چنین زمینه‌ای باید کارگروهی تحت عنوان ارزش‌ها و کتاب‌های درسی یا شایستگی‌ها و کتاب‌های درسی تشکیل شود تا نسبت به فضای ارزشی و کتاب‌های درسی تحلیل و طبقه‌بندی داشته باشیم. وی افزود: مطرح شد که بحث شهید علی لندی در کنار بحث شهید فهمیده مساله ظریفی است، چرا که ما از این طریق می‌توانیم به بچه‌های‌مان نشان دهیم مساله‌ ایثار همیشه وجود دارد؛ چه در جنگ و چه در غیر جنگ، بنابراین پرداختن به این ۲ رشادت می‌تواند به بچه‌های ما بگوید که هر جا لازم باشد باید ایثار کنید.
ملکی گفت: همچنین مطرح شد اقدام شهید علی لندی را به‌ عنوان یک عمل قهرمانانه معرفی کنیم، زیرا بچه‌ها عمل قهرمانانه را دوست دارند. این هم ایده‌ خوبی است. یک پیشنهاد هم درباره ساختن موشن‌گرافی مطرح شد که این هم یک شیوه می‌تواند تلقی شود. بحث دیگر مربوط به ارتباط این اقدام با زمینه‌های اعتقادی است. یعنی ما داستان شهامت شهید لندی را مطرح کنیم و بعد هنرمان این باشد که آن را به امور اعتقادی وصل کنیم. 
وی افزود: به‌ نظر می‌آید محل طرح داستان شهید علی لندی در کتاب‌های دوره‌ ابتدایی و دوره‌ اول متوسطه باشد. از مجلات رشد و سایر ابزارها هم می‌توان برای طرح این اقدام شجاعانه استفاده کرد.

Page Generated in 0/0066 sec