printlogo


کد خبر: 239455تاریخ: 1400/8/3 00:00
اخبار

 دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک روزه:
فراوانی مرغ در راه است
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه ضمن تمجید از سامانه بازارگاه برای تامین نهاده‌های دامی اعلام کرد: از آبان‌ماه به بعد تولید جوجه یک‌روزه به اندازه کافی خواهد بود. محمدرضا صدیق‌پور درباره دلیل گران بودن این نوع جوجه گفت: در زمان اصلاح قیمت مرغ در فروردین‌ماه به قیمت جوجه یک‌روزه بی‌توجهی شد و قیمت آن اصلاح نشد، در نتیجه واحد‌های تولید این نوع جوجه ضرر دیدند و از فرآیند تولید خارج شدند. در ادامه وی افزود: اما اکنون با افزایش تقاضا، قیمت جوجه یک‌روزه هم افزایش یافته است، البته صحبت‌های غیر‌رسمی‌ای هم در حوزه مرغ گوشتی و هم در حوزه جوجه یک‌روزه برای اصلاح قیمت شده ولی هنوز رسما اتفاقی نیفتاده است، در حالی که نیاز است در اسرع وقت تکلیف تولید‌کننده برای برنامه‌ریزی درست مشخص شود. با این وجود، تولید‌کنندگان تاکنون بیش از 825 میلیون جوجه یک‌روزه تولید کرده‌اند. 
محمدعلی کمالی‌سروستانی، مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی هم درباره وضعیت تامین نهاده‌های دامی برای مرغداران گوشتی گفت: در مرحله تایید حواله نهاده‌های دامی در سامانه مشکلی وجود ندارد اما مشکل تأخیر در حمل از انبار‌ها و گمرک‌ و همچنین مشکل کیفیت پایین نهاده وجود دارد. وی درباره مشکلات مرغداران در تامین جوجه یک‌روزه نیز گفت: تفاوت میزان تقاضا نسبت به تامین جوجه یک‌روزه در بازار زیاد است اما برنامه‌ریزی‌هایی در مدیریت تقاضا انجام شده است که امیدواریم تناسبی در این بازار ایجاد شود، در نتیجه امیدواریم در آبان‌ماه کمبود تولید مرغ نیز جبران شود. کمالی تاکید کرد: به دلیل افزایش قیمت ماهی و گوشت قرمز، تمایل به مصرف مرغ بالا رفته است و این نیز دلیل دیگری بر تمایل مرغداران بر جوجه‌ریزی بیشتر است. 
***
انتصاب رؤسای بانک‌های سپه و ملی
وزیر امور اقتصادی و دارایی «شفافیت، نظارت، تحرک ارزی، هدایت نقدینگی به سمت تولید، عدالت منطقه‌ای و خروج از بنگاهداری غیرضرور» را معیارهای ارزیابی مدیران عامل جدید بانک‌های ملی و سپه برشمرد. سید‌احسان خاندوزی در احکامی جداگانه «محمد‌رضا فرزین» و «آیت‌الله ابراهیمی» را به مدت ۲ سال به ترتیب به عنوان مدیران عامل بانک‌های ملی ایران و سپه منصوب کرد. 
این حکم به استناد ماده ۳۵ دستورالعمل الزامات حاکمیت شرکتی در بانک‌های دولتی مصوب مجمع عمومی بانک‌ها و مصوبه اول آبان‌ماه ۱۴۴۰ هیات‌مدیره ۲ بانک مذکور صادر شده است. وی در این احکام تحقق اهدافی همچون سودآور ساختن عملیات بانک و پیگیری برای افزایش نسبت کفایت سرمایه به سطح استانداردهای مطلوب نظارتی حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۱، افزایش سریع حجم عملیات ارزی بانک حداقل به میزان صد درصد نسبت به سال قبل، خروج از بنگاهداری غیر‌ضرور و واگذاری حداقل ۵۰ درصد از ارزش سرمایه‌گذاری‌های بانک در شرکت‌های فرعی تا پایان سال ۱۴۰۱ و فروش اموال مازاد بانک، هدایت اعتبارات به سمت بخش‌های مولد اقتصاد متناسب با اولویت‌های توسعه‌ای کشور و ممنوعیت‌های اعتباردهی به فعالیت‌های سوداگری و استقرار حاکمیت شرکتی و رعایت استانداردهای نظارتی و کنترل ریسک برای افزایش استحکام مالی بانک را از مدیران عامل جدید این ۲ بانک خواستار شده است.  
***
ثبت‌نام ۳۰۰ هزار متقاضی مسکن در نهضت ملی مسکن تاکنون
معاون وزیر راه‌و‌شهرسازی از ثبت‌نام حدود ۳۰۰ هزار نفر از متقاضیان در طرح جهش تولید مسکن تاکنون خبر داد. محمود محمودزاده اظهار کرد متقاضیان می‌توانند شبانه‌روز به مدت یک ماه (تا 28 آبان‌ماه) در سامانه saman.mrud.ir ثبت‌نام کنند. وی تصریح کرد: شرط ثبت‌نام در طرح نهضت ملی مسکن، داشتن فرم «ج» سبز (استفاده نکردن از امکانات دولتی و یارانه‌ای زمین، مسکن و تسهیلات)، نداشتن ملک خصوصی، متاهل یا سرپرست خانوار بودن و داشتن حداقل 5 سال سکونت در شهر مورد تقاضای مسکن است. 
***
برخی اعداد و ارقام لوایح بودجه سال‌های گذشته صوری و ساختگی بود
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: آنچه امروز در بازار بیشتر کالاها شاهد هستیم، نتیجه نابسامانی و بی‌انضباطی بودجه‌های سال‌های گذشته است. سیدمحمدهادی سبحانیان یکم آبان در برنامه تیتر امشب شبکه خبر اظهار داشت: اساسا در هیچ سالی بر اساس آنچه لایحه در دولت تدوین و به مجلس ارائه می‌شود، بودجه روی کاغذ کسری ندارد. وی افزود: متأسفانه طی سال‌های گذشته منابع و مصارف بودجه به صورت صوری، تراز قرار می‌گرفت. به عبارت دیگر طی سال‌های گذشته بخش قابل توجهی از مخارج بسیار زیاد دولت که باید محقق شود، در لوایح بودجه درج می‌شد و از طرف دیگر با یکسری اعداد و ارقام صوری و بعضا عددسازی تلاش می‌شد این منابع معادل مصارف در نظر گرفته شود و عملا کسری بودجه صفر می‌شد. سبحانیان با اشاره به مزیت‌های واقعی شدن بودجه گفت: باید تصویری روشن و شفاف از میزان کسری بودجه در اختیار تصمیم‌گیران قرار دهیم. معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: نظام مالیاتی ما به جهت وابستگی اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی، نتوانسته عملکرد خوبی داشته باشد. سبحانیان اظهار کرد: فرارهای مالیاتی و معافیت‌های بسیار زیادی در حوزه‌های گوناگون داریم. وی تأکید کرد: نقطه هدف ما استقرار مالیات بر مجموع درآمد است و در صورت محقق شدن این موضوع، عدالت به نظام مالیاتی برمی‌گردد. معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برای محقق شدن بودجه بدون کسری باید تمام هدف‌مان این باشد که دولت به منابع بانک مرکزی یا صندوق توسعه ملی دست‌اندازی نکند.

Page Generated in 0/0063 sec