رئیس سازمان سینمایی در جلسه با انجمن سینماداران گفت: اجازه تخریب هیچ سالنی را نمیدهم مگر اینکه در ازای آن مکان فرهنگی دیگری به عنوان معوض به کشور اضافه شود.
به گزارش «وطنامروز»، محمد خزاعی در این دیدار پس از اظهارات و درخواستهای اعضای انجمن سینماداران گفت: لازم است راهکارها و پیشنهادات به صورت مکتوب ارائه شود و این راهکارها تنها از منظر بخش خصوصی نباشد.
رئیس سازمان سینمایی افزود: قطعا شما توقعات و سلایق جامعه را بهتر میشناسید. خیلی وقتها ما درگیر حواشی سینما هستیم و عدم اعتماد مردم و مسؤولان به سینما باعث شده به سینما نگاه جدی نشود، بنابراین با ارائه برنامههای واقعبینانه قابلیت اجرایی شدن آن را تضمین کنید.
وی با اظهار امیدواری به اینکه برخی مشکلات سینما در شورای عالی سینما برطرف شود، بیان کرد: به عنوان مثال، باید بررسی کنیم چگونه میتوانیم از معافیت مالیاتی گمرک برای وارد کردن وسایل و تجهیزات سینمایی استفاده کنیم.
خزاعی تصریح کرد: سینماداری باید از شیوه سنتی خود خارج شود. شایسته است با طراحی برنامههای جانبی و سطحبندی، پیشبینی کارتهای مخصوص، ایجاد باشگاه مخاطبان، بهکارگیری مدلهای بازاریابی و تبلیغات مناسب و درجهبندی سینماها از الگوی سنتی مدیریت سینماداری فاصله بگیریم. رئیس سازمان سینمایی عنوان کرد: خانوادهها اغلب به دنبال سینماهای مجهز و مدرن هستند. باید دید راهکارهای علمی برای جذب مخاطب به جز شیوههای تدوین شده و کلاسیک چیست؟ نیاز است از طریق تعامل و تفاهم با برخی مراکز و دستگاههای آموزشی و اجرایی کشور مانند آموزش و پرورش، آموزش عالی، وزارتخانهها و ادارات گروه مخاطبان هدف را گسترش دهیم. ایجاد باشگاه مخاطبان و تعریف ضریبهای تشویقی و مخاطبان خاص هم میتواند از جمله راهکارها باشد. وی گفت: باید با رویکرد عدالت اجتماعی امکان استفاده از خدمات سینماها را برای همه اقشار جامعه مهیا کنیم. سینما نباید متعلق به قشر خاصی باشد. باید شعار «سینما برای همه» را سرلوحه کار قرار دهیم و با کارشناسی و مطالعه به طرح جامعی برسیم که شرایط عادلانهای برای بهرهمندی گروههای کمبضاعت جامعه و اقشار ضعیفتر فراهم شود. سینما نباید صرفا، سرگرمی و تفریح مرفهین باشد و منافع آن باید برای همه مردم باشد. رئیس سازمان سینمایی همچنین بیان کرد: حتی با توجه به هزینه بالای سالنسازی میتوانیم به سمت سینماهای سیار برویم. در خیلی از کشورها سینماهای سیار شبیه اتوبوسهای بزرگ طراحی، ساخته و جایگزین سینماها شده است؛ میتوان در شهرستانهایی که سالن ندارند از این روش استفاده کرد. معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی کشور با بیان اینکه باید برای سالنهای مخروبه فکری کرد، گفت: شما باید پیشنهاد دهید که چه کارهایی برای سالنهای مخروبه انجام بدهیم تا با گفتوگو با مسؤولان شهرداری بخشی از مشکل را حل کنیم. من اجازه تخریب سالن نمیدهم مگر اینکه در ازای آن مکان فرهنگی دیگری به عنوان معوض به کشور اضافه شود و برای این امر باید برنامه مدونی به ما بدهید.