printlogo


کد خبر: 239999تاریخ: 1400/8/16 00:00
اقتدار ایران در مواجهه با آمریکا در ماجرای توقیف نفتکش متخلف در دریای عمان و اعلام میزان ذخایر اورانیوم 20 و 60 درصد عملیات روانی صهیونیست‌ها درباره اقدام احتمالی نظامی علیه ایران را خنثی می‌کند
بازدارندگی از نفتکش تا اورانیوم

گروه سیاسی: وضعیت رو به جلوی برنامه هسته‌ای ایران، شبکه درهم‌پیچیده‌ای از دشواری‌ها و مخاطرات را متوجه رژیم صهیونیستی کرده است و روزی نیست که مقامات ارشد سیاسی و نظامی این رژیم با هشدار نسبت به وضع موجود درباره کشورمان از ترس به دردسر افتادن خود موضع نگیرند و جیغ بنفش نکشند. 
به گزارش «وطن‌امروز»، بازدارندگی هسته‌ای ایران که به دنبال گسترده‌تر شدن حجم برنامه غنی‌سازی با سانتریفیوژهای پیشرفته صورت گرفته در کنار اوضاع منطقه و شکل گرفتن ترتیبات امنیتی جدیدی که پس از خروج تدریجی و کاهش نظامیان آمریکایی حاصل شده، این کلاف سردرگم را برای تل‌آویو پیچیده‌تر کرده است.  بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران اخیرا اعلام کرد میزان ذخایر غنی شده 20 درصد کشورمان از ۲۱۰ کیلو عبور کرده‌ و همچنین ۲۵ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد تولید شده که به استثنای کشورهای دارای سلاح هسته‌ای هیچ کشوری قادر به تولید آن نیست. 
در حال حاضر تهران با برگ برنده‌ای که در تکمیل بازدارندگی هسته‌ای خود رو کرده نه‌تنها پاسخ درخوری به نقض عهد ایالات متحده و تروئیکای اروپا داده، بلکه عنصر «زمان» را هم به ضرر آنها کرده و بدل به کابوس تل‌آویو ساخته است. 
بر این اساس، صهیونیست‌ها طی ماه‌های گذشته متوسل به تاکتیک جنگ روانی و پروپاگاندای رسانه‌ای پیرامون حرکت نظامی علیه ایران شده‌اند. بر این اساس نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین موضع‌گیری خود گفت این رژیم برای محافظت از خود در برابر تهدید موجودیتی ایران هر کاری لازم است انجام خواهد داد. 
 «نفتالی بنت» در یک سخنرانی در کنفرانس مجازی برپا شده توسط گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» گفت: ما خسته نخواهیم شد، ما بی‌امان خواهیم بود، وقتی درباره موجودیت دولت یهود صحبت می‌کنیم، آنچه را باید انجام دهیم انجام خواهیم داد. بنت ضمن این ادعا که ایران یک تهدید راهبردی برای جهان است، افزود: یک تهدید موجودیتی برای اسرائیل هم هست و نباید اجازه داد که قسر در بروند. به گزارش روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، بنت در ادامه جوسازی‌های رژیم صهیونیستی علیه برنامه هسته‌ای ایران، مدعی شد: اگر ایران هسته‌ای شود، ترکیه، مصر، عربستان سعودی و کل خاورمیانه هسته‌ای می‌شوند. ما باید به فشار خود بر ایران ادامه دهیم و باید در تلاش‌های خود برای انجام این کار متحد بمانیم.  نخست‌وزیر چرخشی اسرائیل چند روز قبل از این هم با طرح ادعاهایی علیه ایران گفت: جنگ سردی میان اسرائیل و ایران در جریان است. نفتالی بنت در گفت‌وگو با نشریه تایمز چاپ لندن با تکرار ادعاهای ضدایرانی خود گفت: ما در جنگ سرد با ایران به سر می‌بریم و هر کاری لازم باشد برای خنثی کردن تهدیدات ایران انجام خواهیم داد. وی ادامه داد: اینکه ایران اکنون در پیشرفته‌ترین نقطه توانایی خود در غنی‌سازی اورانیوم قرار دارد، دیگر راز نیست. ما در حال حاضر در جنگ سرد با آنها هستیم. در ۳۰ سال اخیر ایران در اطراف ما مستقر شده تا ما را به خود مشغول کند و از عمل باز دارد. بنت در ادامه گفت: اگر توانایی نظامی قاطع و فشار دیپلماتیک و اقتصادی از سوی اسرائیل، آمریکا و دیگر قدرت‌ها کنار هم قرار گیرد، آن وقت ایران پیشرفت را آهسته‌تر می‌کند و بعد متوقف می‌شود. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد: ما هر کاری که لازم باشد برای خنثی کردن این تهدید انجام می‌دهیم. برای مقابله با آنها از همه نیروها، پیشرفت‌ها، فناوری‌ها و امکانات مالی خود استفاده می‌کنیم تا به نقطه‌ای برسیم که چند گام از آنها جلوتر باشیم. افزون بر تهدیدات نفتالی بنت و بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، هفته گذشته «تال کالمن» رئیس دایره راهبردی ارتش این رژیم هم در گفت‌وگو با روزنامه بحرینی «الایام» ایران را به «حمله نظامی» تهدید کرد. وی ادعای دستیابی ایران به «زرادخانه هسته‌ای» را تکرار کرد و ضمن هشدار در این باره گفت، این امر منجر به مسابقه هسته‌ای در منطقه می‌شود. کالمن اظهار کرد: «برای جلوگیری از تحقق این امر به شیوه‌های مختلف از جمله دیپلماتیک، اقتصادی و نیز نظامی تلاش می‌کنیم. ما خواهان نزاع و جنگ نیستیم. می‌خواهیم این مشکل را به شیوه دیپلماتیک حل کنیم اما اگر در برابر ما یک طرف متجاوز باشد که توانایی‌های نظامی خود را ایجاد می‌کند ما باید برای سناریوهای دیگر آماده باشیم».
درباره این تهدیدات و لفاظی‌های صهیونیست‌ها، تهران بدون اینکه آنها را جدی بگیرد، یک پله بالاتر رفت. ایران با توقیف و بازپس‌گیری محموله نفت توقیف شده توسط آمریکایی‌ها در دریای عمان آن هم مقابل دیدگان ناوهای نظامی این کشور، پیام واضح برای تل‌آویو ارسال کرد. ایران با این اقدام به نوعی با تحقیر صهیونیست‌ها یادآور شد طرف حساب ایران در منطقه غرب آسیا واشنگتن است که تل‌آویو بقای خود را وابسته به حمایت‌های آن است. اقدام اخیر ایران در دریای عمان در صیانت از منافع خود که با تحقیر نیروی دریایی ارتش ایالات متحده آمریکا همراه بود، به صهیونیست‌ها می‌فهماند ایرانی که می‌تواند حتی با وجود دخالت آمریکا ماموریت‌های دریایی خود را با موفقیت به انجام برساند، در تقابل با اسرائیل کار دشواری نخواهد داشت و به نوعی این رژیم را به ‌حساب نمی‌آورد. 
اسرائیل بخوبی می‌داند در حال حاضر برای مقابله با ایران هیچ گزینه‌ای در اختیار ندارد و تهدید به اقدام نظامی علیه کشورمان موضوعی است که خود صهیونیست‌ها هم به مضحک بودنش واقفند. این در حالی است که «آحارون زیوی» رئیس سابق دستگاه اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا گفته توافق هسته‌ای جدید میان ایران و قدرت‌های جهانی احتمالا از برجام بدتر خواهد بود اما گفت حتی چنین توافقی که ضعیف‌تر از برجام است از نبود هیچ توافقی بهتر است. 
مقام سابق رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای با روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست گفت حتی یک توافق بد به اسرائیل فرصت خواهد داد «تهدید هسته‌ای تهران» را تا سال ۲۰۳۱ به عقب بیندازد، در حالی که ایران در حال حاضر در آستانه هسته‌ای شدن است. زیوی گفته انتظار دارد توافق جدید بر سر برجام ظرف چند ماه آینده حاصل شود اما امیدوار است دولت آمریکا و ۳ کشور اروپایی ایران را برای رسیدن به توافقی طولانی‌تر و قوی‌تر تحت فشار قرار دهند.

Page Generated in 0/0048 sec