printlogo


کد خبر: 240579تاریخ: 1400/9/1 00:00
حرف‌های بهروز شعیبی درباره «روز بلوا» و دلخوری در «فجر»

بهروز شعیبی تاکید کرد نسخه سریالی «روز بلوا» با آنچه در جشنواره فجر دیده شده متفاوت است و این اتفاق جزو معدود تجربه‌های خوب بین فیلم‌هایی خواهد شد که به سریال تبدیل شده‌اند. 
به گزارش «وطن‌امروز»، کارگردان سینما در گفت‌وگویی درباره آماده کردن فیلم سینمایی «روز بلوا» به صورت یک مینی‌سریال برای پخش اینترنتی اینگونه توضیح داد: نسخه اولیه فیلم «روز بلوا» نسبت به آنچه در جشنواره فجر سال 1398 نمایش داده شد، طولانی‌تر بود و با توجه به اوضاعی که در این ۲ سال برای اکران پیش آمد، تصمیم گرفتیم نسخه کامل را دوباره تدوین کنیم. وقتی نسخه طولانی آماده شد متوجه شدیم می‌تواند به یک سریال برای شبکه نمایش خانگی تبدیل شود. همچنین در این یکی، دو سال از شرایط پیش‌آمده که امکان اکران را سلب می‌کرد ناراحت بودم، چرا که «روز بلوا» موضوع روز و حرف مردم را مطرح می‌کند اما در نهایت این غصه‌ای که روی دل ما مانده بود با همکاری سازمان اوج و نماوا به اتفاق خوبی ختم شد. 
شعیبی با اشاره به اینکه برخی سکانس‌هایی که در سریال دیده خواهد شد اصلا در نسخه سینمایی نیست، ادامه داد: مجموع تمام این شرایط در کنار اقبالی که مردم به سریال‌های شبکه نمایش خانگی نشان داده‌اند، باعث شده در حال حاضر از انجام این کار رضایت داشته باشم، بخصوص که «روز بلوا» را خیلی دوست دارم چون در کارگردانی و روایت قصه، نسبت به کارهای قبلی‌ام تجربه متفاوتی برایم بود. 
او در پاسخ به این سوال که آیا در این ۲ سال پیگیری نکرده که فیلم را وارد چرخه اکران آنلاین کند؟ گفت: دلخوری‌هایی که از زمان نمایش فیلم در جشنواره برای من باقی مانده بود، سبب شد ترجیح دهم «روز بلوا» زمانی نمایش داده شود که مخاطب بیشتری داشته باشد، یعنی صرفا به فکر نمایش آن نبودم. فکر می‌کنم این روندی که در رقابت شبکه نمایش خانگی به وجود آمده و تلاش‌ها بر این است که کارها بیشتر دیده شوند، ممکن بود باعث شود فیلم در اکران آنلاین خیلی دیده نشود یا مورد اقبال قرار نگیرد، به همین دلیل ابتدا صبر کردیم تا ببینیم وضعیت اکران چگونه خواهد شد. 
وی در پاسخ به اینکه آیا قرار است «روز بلوا» در قالب یک نسخه سینمایی هم بارگذاری شود؟ به ایسنا گفت: باید ببینیم تصمیم دوستان چیست و استقبال مردم از سریال چگونه خواهد بود، فعلا خودم از برنامه‌ریزی همکاران مبنی بر اینکه «روز بلوا» بعد از پخش مینی‌سریال اکران آنلاین می‌شود یا در پلتفرم‌ها بارگذاری خواهد شد اطلاع دقیقی ندارم. به هر حال ما یک نسخه سینمایی از آنچه در جشنواره فجر نمایش داده شد در اختیار داریم که در روایت و قصه‌گویی با نسخه سریال فرق دارد و تصمیم‌گیری درباره اینکه بعدا آن نسخه چطور ارائه خواهد شد بر عهده همکاران سازمان اوج و نماوا است. کارگردان فیلم‌های «دهلیز»، «سیانور» و «دارکوب» در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ممیزی‌هایی به فیلم وارد شده است؟ گفت: ممیزی معمولا ۲ شکل دارد و آنچه درباره «روز بلوا» اتفاق افتاد این بود که بیشتر، نادیده گرفته شد چون تعبیرها و تفسیرهایی در جشنواره نسبت به آن مطرح شد که نشان می‌داد تلاشی وجود دارد تا به این فیلم توجه نشود، در صورتی که موضوع فیلم و زبانی را که برای گفتن دغدغه مردم انتخاب شده بود می‌دانستند ولی ترجیح دادند آن را نادیده بگیرند. 
شعیبی که ۴ سال قبل سریال «گلشیفته» را برای شبکه نمایش خانگی ساخته بود، در پایان درباره ترجیح خود به کار در سینما یا شبکه نمایش خانگی بیان کرد:‌ وقتی از فیلمسازی و شکل متفاوت آن یعنی سریال‌سازی صحبت می‌کنیم برای خود من تفاوتی ندارد که سینما باشد یا تلویزیون و پلتفرم، چون همه این مجموعه‌ها را زیر پرچم کشورم می‌دانم؛ چیزی که برای من اهمیت دارد کیفیت اثری است که برای مخاطب به نمایش می‌گذارم. «گلشیفته» جزو نخستین کارهایی بود که در شبکه نمایش خانگی ساخته شد و در آن زمان پلتفرم‌ها به این شکل فعال نبودند. ما گلشیفته را در زمان عرضه دی‌وی‌دی کار کردیم و ملاک و معیاری نداشتیم که در پلتفرم چه اقبالی خواهد داشت، ولی الان سازماندهی آنها تغییر کرده و فکر می‌کنم این بخش مستقل و قوی شده، با فعالیت تلویزیون در کنار هم برای مردم مفید است. 
گفتنی است داستان «روز بلوا» درباره یک روحانی خوشنام و یک چهره تلویزیونی مورد توجه به نام عماد است که ناگهان با اتهام‌های جدی از سوی نیروهای امنیتی مواجه می‌شود که خود و خانواده‌اش را در موقعیت پیچیده‌ای قرار می‌دهد. 
بابک حمیدیان، لیلا زارع، محسن کیایی، محمد علیمحمدی، مسعود دلخواه، زکیه بهبهانی، ساغر قناعت، پاشا جمالی و داریوش ارجمند از جمله بازیگرانی هستند که در «روز بلوا» به ایفای نقش پرداخته‌اند.

Page Generated in 0/0079 sec