printlogo


کد خبر: 241053تاریخ: 1400/9/11 00:00
اخبار

طرح «اقدام ملی مسکن» و «نهضت ملی مسکن» در هم ادغام شدند
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه‌و‌شهرسازی گفت: با مصوبه شورای ‌عالی مسکن، طرح اقدام ملی مسکن و نهضت ملی مسکن در هم ادغام شدند. محمود محمودزاده با اعلام اینکه بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند، بخشی از فعالیت‌های وزارت راه‌وشهرسازی درباره خانه‌دار کردن مردم و اجرای قانون جهش تولید مسکن را تشریح کرد. معاون مسکن و ساختمان وزارت راه‌وشهرسازی با یادآوری این مطلب که با مصوبه شورای ‌عالی مسکن، طرح اقدام ملی مسکن و نهضت ملی مسکن در هم ادغام شدند، گفت: ادغام طرح ملی مسکن در نهضت ملی مسکن با این هدف انجام شد تا همه ثبت‌نام‌شدگان از مزایای یکسان برخوردار باشند. در مجموع در این ۲ طرح که هم‌اکنون ادغام شده‌اند بیش از 6/3 میلیون نفر در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند. معاون وزیر راه‌وشهرسازی با اشاره به اینکه در دور جدید ثبت‌نام نهضت ملی مسکن، متقاضیان در ۵۴۰ شهر امکان ثبت‌نام را یافتند، اعلام کرد: با شرایط جدید ثبت‌نام و تسهیل در فرآیند آن، این امیدواری وجود دارد که میزان مشارکت بالا برود. 
***
تأمین تخم‌مرغ و مرغ منجمد برای عرضه در سامانه هوشمند توزیع
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: این شرکت تخم‌مرغ و مرغ منجمد مورد نیاز را برای عرضه در سامانه هوشمند توزیع تامین می‌کند. محسن مردی، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اشاره به اینکه مهم‌ترین وظیفه این شرکت حفظ ذخایر استراتژیک کشور است، اظهار کرد: شرکت پشتیبانی امور دام کشور وظیفه تامین مرغ و تخم‌مرغ را بر عهده دارد، در حال حاضر ذخایر استراتژیک مرغ و تخم‌مرغ در شرایط مطلوبی قرار دارد و علاوه بر آن ذخیره جدیدی برای ما تعریف شده که بتوانیم نیاز بخش توزیع هوشمند مرغ و تخم‌مرغ کشور را تامین کنیم که در این زمینه مشکلی وجود ندارد. وی افزود: وظیفه ما تامین و ذخیره‌سازی مرغ منجمد با قیمت مصوب است که به صورت روزانه در اختیار سامانه هوشمند قرار می‌دهیم، وظیفه دیگر ما حفظ ذخایر استراتژیک کشور در حوزه جو، کنجاله سویا، ذرت، گوشت قرمز و گوشت مرغ است که تخم‌مرغ هم به آن اضافه شده است. مردی خاطرنشان کرد: روزانه حدود ۳۰۰ تن گوشت مرغ منجمد در سطح کشور توزیع می‌شود و این طرح یکی از مهم‌ترین پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی است و استقبال خوبی هم از آن خواهد شد. وی با بیان اینکه مهم‌ترین بخش این طرح آن است که بتوانیم کالاها را با قیمت مصوب به دست مصرف‌کننده برسانیم، تاکید کرد: با این طرح هوشمند، واسطه‌هایی که می‌توانند در قیمت اختلال ایجاد کنند، حذف خواهند شد. 
***
افزایش وام ضروری بازنشستگان کشوری به ۱۲ میلیون تومان 
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عملکرد 3 ‌ماهه صندوق بازنشستگی کشوری در دولت سیزدهم را تشریح کرد که در آن، افزایش تسهیلات «وام ضروری بازنشستگان کشوری» از ۱۰ به ۱۲ میلیون تومان برای ۳۰۰ هزار نفر با کارمزد 4 درصد و بازپرداخت ۳۶ ماهه اجرایی شد. در آبان‌ماه امسال نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر برای دریافت این تسهیلات به صورت غیرحضوری و اینترنتی ثبت‌نام کردند که قرار است پس از بررسی و اولویت‌بندی، ۳۰۰ هزار نفر از واجدان شرایط در ۲ مرحله و هر مرحله ۶ نوبت، وام خود را بدون نیاز به مراجعه حضوری و طی شدن فرآیندهای بانکی و مالی دریافت کنند. 
***
آمادگی شرکت‌های ایرانی برای راه‌اندازی مجدد کارخانه‌های سوریه
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: شرکت‌های ایرانی برای راه‌اندازی مجدد کارخانه‌های متوقف شده در سوریه و ایجاد صنایع مشترک، آمادگی دارند. سیدرضا فاطمی‌امین پس از بازدید از تعدادی از کارخانه‌های شهرک صنعتی «عدرا» در حومه دمشق، هدف از سفرش به سوریه را توسعه روابط اقتصادی ۲ کشور و بررسی امکانات حمایتی برای پویایی مجدد صنایع سوریه بویژه نساجی و بازیابی موقعیت این صنایع که بر اثر جنگ تروریست‌ها علیه سوریه از دست رفته است، بیان کرد. وزیر صمت افزود: شرکت‌های ایرانی برای راه‌اندازی مجدد کارخانه‌های متوقف شده در سوریه و ایجاد صنایع مشترک، آمادگی دارند. 
***
عرضه اینترنتی برنج، روغن و شکر  
مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: از امروز(دیروز چهارشنبه) در استان تهران علاوه بر عرضه مرغ منجمد و تخم‌مرغ با قیمت مصوب، شکر، روغن و برنج نیز از طریق سامانه بازرگام عرضه می‌شود. اسماعیل قادری‌فر اظهار داشت: از امروز در استان تهران علاوه بر عرضه مرغ منجمد و تخم‌مرغ با قیمت مصوب، شکر، روغن و برنج نیز از طریق سامانه بازرگام عرضه می‌شود. این مقام مسؤول اضافه کرد: همچنین از امروز در شهرهای مشهد، شیراز و یزد، مرغ منجمد و تخم‌مرغ به شکل اینترنتی و از طریق همان سامانه بازرگام عرضه می‌شود. 
وی گفت: برای جلوگیری از هرگونه تضییع حق شهروندان، نظارت کامل بر این سامانه از طریق سازمان تعاونی روستایی انجام می‌شود. 
قادری‌فر افزود: کالاهای اساسی‌ای که در این سامانه عرضه می‌شود در کمتر از ۲۴ ساعت با قیمت مصوب در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد و خرید از این سامانه هزینه‌ای بیش از نرخ مصوب برای شهروندان در بر ندارد. وی گفت: در واقع محدودیتی برای عرضه در این سامانه وجود ندارد؛ اما برای جلوگیری از احتکار و دلالی برای هر شخص، محصولات را به میزان مصرف سرانه سالانه در نظر گرفتیم و تمهیدات لازم برای جلوگیری از شکل‌گیری دلالی‌های جدید و احتکار از طریق این سامانه در نظر گرفته شده است. 

Page Generated in 0/0147 sec