printlogo


کد خبر: 241293تاریخ: 1400/9/17 00:00
نتانیاهو در نامه‌ای به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستار تمدید حفاظت فوق‌العاده امنیتی از خود و خانواده‌اش شد
چه بزنیم چه بترسانیم
در این نامه تصریح شده است با توجه به اینکه نتانیاهو فرمان ترور افراد زیادی از جمله دانشمندان هسته‌ای ایران را صادر کرده، احتمال انتقام از او و خانواده‌اش وجود دارد

گروه سیاسی: پس از دستگیری خدمتکار منزل بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به جرم همکاری اطلاعاتی با ایران و نصب نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای جاسوسی در خانه گانتس، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق رژیم در نامه‌ای به «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستار تمدید حفاظت فیزیکی از اعضای خانواده‌اش شده است. به گزارش «وطن‌امروز»، «تایمز اسرائیل» گزارش داده نتانیاهو با ارسال نامه‌ای به دفتر «نفتالی بنت» خواستار تمدید تدابیر فوق‌العاده امنیتی برای حفاظت از خود و اعضای خانواده‌اش شده است. نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی مدعی شده تهدیدها علیه او و خانواده‌اش ادامه دارد و بازیگران محلی یا خارجی ممکن است بخواهند آنها را هدف قرار دهند. نتانیاهو به شخصه تا ۲۰ سال بعد از ترک سمت نخست‌وزیری تحت حفاظت فیزیکی قرار خواهد داشت. رئیس دفتر نتانیاهو در نامه به بنت نوشته است: «تهدیدها علیه خانواده نخست‌وزیر سابق را تهدیدهایی که از طرف افراد متوهم مطرح می‌شوند در نظر نگیرید، چرا که قتل بعدی ممکن است دقیقا از جانب همین افراد اتفاق بیفتد».
در این نامه، ضمن اشاره به فرمان عملیات‌های تروریستی که نتانیاهو علیه دانشمندان هسته‌ای ایران صادر کرده، ادعا شده ایران یا دیگر کشورهای دشمن رژیم صهیونیستی ممکن است به دنبال صدمه زدن به خانواده او باشند. در بخشی از نامه آمده است: «به دلیل ماهیت حساس عملیات‌هایی که نتانیاهو طی سال‌های گذشته دستور آن را علیه کشورهای دشمن صادر کرد، نوعی مجادله برای خونخواهی میان آن کشورها با او و خانواده‌اش در جریان است».
رئیس دفتر نتانیاهو مدعی شده است: «چنین چیزهایی در مطالب فضای مجازی ایران هم ابراز می‌شود و در آنجا اعضای خانواده نتانیاهو به عنوان اهدافی برای ترور معرفی شده‌اند». نتانیاهو در دوران حضور در قدرت دستور ترور چندین دانشمند هسته‌ای ایران از جمله شهید «محسن فخری‌زاده» را صادر کرد. نتانیاهو پیش از ترور شهید فخری‌زاده در جریان یکی از کنفرانس‌های خود ۳ بار نام این دانشمند هسته‌ای و دفاعی کشورمان را بر زبان آورد. او گفت: این اسم را به یاد داشته باشید: فخری‌زاده!
نتانیاهو پس از ترک قدرت با پافشاری در برابر ترک محل اقامت خود، با تهدید دادگاه، اقامتگاه نخست‌وزیری را ترک کرد. گفتنی است اواخر ماه گذشته دستگیری خدمتکار خانه بنی‌ گانتس، وزیر جنگ اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران، سرزمین‌های اشغالی را در بهت و حیرت فرو برد و محافل صهیونیستی از آن به عنوان یک اتفاق غیرعادی و تکان‌دهنده یاد کردند. پایگاه دبکا وابسته به نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی با انتشار جزئیاتی در این باره نوشته بود: «عمری گورن» ۳۷ ساله حداقل از 3 سال پیش یعنی از آوریل ۲۰۱۹ در این اقدام دست داشته است. دبکا نوشت: شاهدان مورد اعتماد با اطمینان به دبکا گفته‌اند گورن و همسرش سال ۲۰۱۵ استخدام شده بودند تا ۲ بار در هفته به مدت 6 ساعت خانه گانتس را تمیز و مرتب کنند. نظافتچی کلید داشت تا وقتی اعضای خانه بیرون بودند، بتواند داخل برود و بدون نظارت در تمام اتاق‌ها کار کند. هیچ‌کس به آن فکر نکرده بود. 
برای چندمین مرتبه در روزهای گذشته مقامات این رژیم از ماهیت توخالی و غیرواقعی تهدیدات و لفاظی‌های ضد ایرانی سران اسرائیل پرده برداشتند. پس از ایهود اولمرت و ایهود باراک -۲ نخست‌وزیر سابق این رژیم- «عوفر شلح» نماینده کنست از حزب «یش عتید» هم طی یادداشتی در یدیعوت آحارانوت به کابینه نفتالی بنت توصیه کرد تهدیدهای نظامی توخالی علیه جمهوری اسلامی ایران را کنار بگذارد. 
در ابتدای این یادداشت با اشاره به اینکه تصمیمات در مذاکرات وین درباره احیای توافق هسته‌ای ایران بدون توجه به نظرات تل‌آویو گرفته می‌شود، آمده است: «یکی از اثرات جانبی تهدید هسته‌ای ایران درباره اسرائیل این است که تمایز قائل شدن بین نگرانی‌های امنیتی و مسائل مربوط به سیاست داخلی به طور فزاینده‌ای دشوار می‌شود. مقصر مسلما بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر سابق است که تمایلات هسته‌ای ایران و سیاست‌های تقابلی‌اش در قبال آمریکا را در کارزار سیاسی خود ادغام کرد».
یدیعوت آحارانوت تحلیل کرد: «گزارش‌های مربوط به اضافه شدن 5 میلیارد شکل به بودجه نظامی که برای طراحی یک گزینه نظامی علیه ایران در نظر گرفته شده نیز گمراه‌کننده است و تصمیمات تدارکاتی قبلی توسط دستگاه دفاعی آمریکا به عنوان بخشی از برنامه‌ریزی بلندمدت آنها - که برخی از آنها در رابطه با موضوع ایران بی‌ربط هستند - نیز گمراه‌کننده است».
این نشریه با اذعان به اینکه رژیم صهیونیستی نتوانسته ابزاری برای فراهم کردن اقدامی علیه ایران در صورت نیاز به دست آورد، تصریح کرد: «بحث درباره اینکه اسرائیل چه تعداد بمب سنگرشکن در اختیار دارد یا اینکه آیا می‌تواند هواپیماهای تهاجمی خود را در مسیر طولانی به سمت ایران سوخت‌رسانی کند، به نظر معدود افرادی درباره این مساله کمک می‌کند و در خدمت کسانی است که می‌خواهند توهم [اقدام نظامی علیه ایران] را تداوم بخشند».
عوفر شلح با تاکید بر اینکه نباید درباره همه چیز از منظر نظامی تصمیم گرفت و جار زد، توضیح داد: «هنگامی که نتانیاهو سال ۲۰۰۹ به قدرت رسید، علنا شروع به صحبت درباره راه‌حلی قطعی کرد که به زعم خودش ایران را به انتخاب بین بمب اتم یا تداوم قدرت مجبور می‌کند. ایران کشوری عظیم با چشم‌انداز تاریخی از خود به‌ عنوان یک قدرت منطقه‌ای است. مرزهای آن از پاکستان- به‌ عنوان یک کشور هسته‌ای- تا ترکیه ادامه دارد».
سیاستمدار صهیونیست درباره نظام جمهوری اسلامی ایران نیز نوشت: «رژیم [ایران] ریشه عمیقی دارد و نیروی محرکه آن این است که به عنوان تنها دولت شیعی در جهان، در معرض تهدید قرار دارد و خود را مسؤول شیعیان در همه جا می‌داند. اگرچه اسرائیل را به عنوان مهاجمی به خاورمیانه می‌بیند اما از دید وسیع‌تری به منطقه می‌نگرد. اسرائیل باید درباره چنین رژیمی، به ‌جای اینکه درباره سرنگونی آن صحبت کند، به دنبال یافتن تعادل باشد».
در ادامه این یادداشت اعتراف شده است: «کمپین فشار حداکثری علیه ایران که توسط اسرائیل در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا آغاز شد، موفق نشد جمهوری اسلامی را به زانو درآورد و اقدامات نظامی اسرائیل برای جلوگیری از استقرار ایران در منطقه نیز نتیجه‌ای در بر نداشت. در حالی که اسرائیل از توانایی خود در بمباران [سوریه] استفاده می‌کرد، سران ایران در سیاست‌ها و خواسته‌های خود ثابت‌قدم بودند و در نتیجه [تل‌آویو] بار دیگر از محافل تصمیم‌گیری [آمریکا و اروپا] کنار گذاشته شد».
یدیعوت آحارانوت با بیان اینکه موضع اسرائیل در مذاکرات هسته‌ای مورد توجه قرار نمی‌گیرد و دولت بایدن نیز این واقعیت را پنهان نمی‌کند، افزود: «زمان آن رسیده که از تهدیدهای بیهوده دست برداریم. اسرائیل باید در جهت اتحاد منطقه‌ای با کشورهای عرب سنی که نگرانی‌های مشترکی درباره ایران هسته‌ای دارند، تلاش کند».
شلح در پایان این مطلب با اشاره غیرمستقیم به سفر مقام‌های اماراتی به ایران نوشت: «برخی از این شرکای بالقوه، به دلیل نبود گزینه قابل مشاهده، در حال حاضر به سمت تهران پیش می‌روند. دولت باید بی‌سر و صدا به اقدام علیه ایران و منافع آن در همه زمینه‌های عملیاتی ادامه دهد و حتی اگر چنین اقداماتی سرفصل‌های سودمند سیاسی را ایجاد کند، یک رویارویی نظامی همه‌جانبه را به عنوان آخرین راه‌حل باقی بگذارد».

Page Generated in 0/0059 sec