آبرسانی بنیاد برکت به ۱۴۰۰ روستای کشور تا پایان سال
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اعلام کرد فرآیند آبرسانی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به ۱۴۰۰ روستای کشور تا پایان سال به اتمام میرسد. علی عسگری با بیان این مطلب و با تاکید بر نهضت آبرسانی بنیاد برکت در کشور گفت: تاکنون ۲ هزار و ۱۰۰ روستا تحت پوشش فعالیتهای آبرسانی بنیاد قرار گرفتهاند که از این تعداد، یکهزار و ۱۱۵ روستا از آب آشامیدنی بهرهمند شدهاند و شمار آنها تا پایان سال به یکهزار و ۴۰۰ روستا میرسد. وی با اشاره به بهرهبرداری از شبکه آبرسانی جزیره هرمز به همت بنیاد برکت گفت: مخازن و شبکه آبرسانی جزیره هرمز شامل احداث منبع آب زیرزمینی ۲ هزار مترمکعبی، منبع آب هوایی ۱۵۰ مترمکعبی و تعویض لولههای فرسوده میشود. وی تاکید کرد: تاکنون ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار در بهسازی شبکه آبرسانی و فاضلاب جزیره، تامین مخازن و ایستگاه پمپاژ صرف شده است. معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با اشاره به اقدامات صورتگرفته در جزیره هرمز اظهار داشت: طی ۳ سال فعالیت بنیاد برکت در هرمز ۴۰۸ طرح شامل ۳۱۲ طرح اشتغال و ۹۶ طرح عمرانی و زیربنایی در این جزیره به بهرهبرداری رسیده یا در دست اجراست. وی خاطرنشان کرد: تا به امروز ۳۱۲ طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در هرمز به بهرهبرداری رسیده که موجب ایجاد بیش از ۹۰۰ فرصت شغلی شده است.
***
تسهیل رفت وآمد زائران با راهاندازی فرودگاه قم
عضو هیاتمدیره فرودگاه بینالمللی قم با اشاره به عزم جدی دولت سیزدهم برای راهاندازی فرودگاه قم گفت: «خوشبختانه طی روزهای گذشته مسؤولان کشوری و استانی از فرودگاه بازدید کردند». امیر شفیعی افزود: «با توجه به اینکه آیتالله سیدابراهیم رئیسی در دوران ریاست قوه قضائیه از نزدیک پیگیر موضوعات پیشآمده برای این طرح ملی بودند، با دستورات ایشان تمام مشکلات پیشآمده رفع شد». عضو هیاتمدیره فرودگاه بینالمللی قم تصریح کرد: «هماکنون با توجه به پیشرفت اساسی فرودگاه و با دستور دوباره قوه قضائیه، ادامه کار به سرمایهگذار اصلی بازگشت و امیدوارم طی حضور آیتالله سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری در قم شاهد تصویب تحولات عظیمی در راهاندازی پروژه فرودگاه قم باشیم». همچنین حجتالاسلام علی نظری رئیس دادگستری قم نیز چندی پیش از حل مشکلات حقوقی قم خبر داد.سیدمحمدتقی شاهچراغی، استاندار قم نیز پس از انتصاب به عنوان استاندار دولت سیزدهم، جلسات مختلفی را برای راهاندازی مجدد این پروژه برگزار کرده و جمعه گذشته نیز با همراهی معاونان خود و مدیران دستگاههای مسؤول، با حضور میدانی در محل احداث پروژه از بخشهای مختلف آن از جمله باند فرودگاه و سالن انتظار بازدید کرد. استاندار قم پس از شنیدن گزارش سرمایهگذار این پروژه اظهار داشت: بنای ما بر این است با کمک همه دستگاههای استان و مسؤولان کشور، پروژه نیمهتمام فرودگاه قم به اتمام برسد و این کار نیز باید با اهتمام سرمایهگذار انجام شود. با مساعدت دستگاه قضایی، موانع قانونی بر سر راه این پروژه مرتفع شده و مشکلی برای تکمیل آن وجود ندارد و سرمایهگذار از همین امروز میتواند برای ادامه کار اقدام کند. وی افزود: اتمام احداث پروژه فرودگاه قم نیازمند عزم و همت هم سرمایهگذار و هم دستگاهها و بخشهای مؤثر استان و کشور است که امیدواریم در سفر رئیس جمهور به قم، پیگیریهای لازم در جهت حل مشکلات و موانع پیش روی این پروژه صورت گیرد. بنا بر این گزارش تکمیل و راهاندازی فرودگاه قم نقش موثری در رونق گردشگری استان و تسهیل رفت وآمد زائران به این شهر دارد.
***
اجرایی شدن تعرفهگذاری خدمات پرستاری از اول دی
معاون پرستاری وزیر بهداشت از اجرایی شدن قانون تعرفهگذاری پرستاران از ابتدای دیماه سال جاری خبر داد و گفت: پرداختیهای مربوط به این قانون از اول دی محاسبه میشود. عباس عبادی در گفتوگو با فارس در پاسخ به این پرسش که «سرانجام قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری به کجا رسید و از چه زمانی اجرایی خواهد شد؟» گفت: تعرفهگذاری خدمات پرستاری از اول دیماه عملیاتی و اجرایی شده است. وی در توضیح اجرایی شدن این قانون متذکر شد: یک افزایش میزان برای سال جاری در نظر گرفته شده و یک افزایش میزان برای سال آینده و سال پس از آن. معاون پرستاری وزیر بهداشت ابراز داشت: محل پرداخت این موضوع در سال جاری و سال 1401 در ردیف بودجه عمومی و پرداخت آن به سرانه بیمه است و از این محل به پرستاران پرداخت خواهد شد. عبادی یادآور شد: مبالغ مربوط به قانون تعرفهگذاری پرستاران از اول دیماه سال جاری محاسبه و به این افراد پرداخت میشود.
***
300 دفتر خدمات سلامت جدید در کشور راهاندازی میشود
معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت گفت: یکی از موفقترین طرحهای وزارت بهداشت در زمینه مشارکت با بخش غیردولتی و برونسپاری خدمات ایجاد دفاتر خدمات سلامت بوده است. حمید اسدی اظهار داشت: ایجاد دفاتر خدمات سلامت توسط بخش غیردولتی از چند نظر مهم است؛ از جمله بار کاری دولت را کاهش داده، کیفیت خدمات ارتقا یافته، میزان رضایت دریافتکنندگان خدمات افزایش یافته و موجب تسهیل خدمات شده، به طوری که نظارت پایشهای واحدهای صنفی نشاندهنده این است که کیفیت و سرعت ارائه خدمات ارتقا یافته است. وی افزود: در جلساتی که با معاونت درمان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو داشتهایم، مقرر شد بخشی از خودارزیابی و پایش و نظارت بر خدمات درمانی و همچنین ۱۲ خدمت در سازمان غذا و دارو با اولویت خدمات PMS به دفاتر خدمات سلامت برونسپاری شود.