در حالی که آمار مراجعات به مراکز درمانی به خاطر بروز علائم مشابه سرماخوردگی در کشور افزایش چشمگیر داشته است، آمار فوت و ابتلا به کرونا در یک شبانهروز (ظهر جمعه تا ظهر شنبه) به ترتیب 33 و 1002 نفر اعلام شد.
به گزاش «وطنامروز»، آمار فوت و ابتلا به کرونا همچنان روند کاهشی دارد اما کارشناسان و مدیران حوزه بهداشت اعلام کردهاند مردم باید مراقب سویه جدید کرونا با نام اُمیکرون باشند، چراکه در روزهای اخیر آمار مراجعات به مراکز درمانی به واسطه بروز علائم مشابه سرماخورگی افزایش داشته است.
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، طی 24ساعت منتهی به ۱۱ دیماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یکهزار و ۲ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۲۲۲ نفر از آنها بستری شدند، بنابراین مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۶ میلیون و ۱۹۵ هزار و ۴۰۳ نفر رسید.
متاسفانه در طول این شبانهروز، ۳۳ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۳۱ هزار و ۶۳۹ نفر برسد.
خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۳۹ هزار و ۱۷۱ نفر از بیماران کرونایی نیز بهبود یافته یا از بیمارستانها مرخص شدهاند. ۲ هزار و ۶۷۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» هم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت نظر هستند. گفتنی است تاکنون ۴۲ میلیون و ۷۸ هزار و ۹۳۷ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است.
* آمار تزریق واکسن کرونا
آنطور که وزارت بهداشت اعلام کرده تاکنون ۵۹ میلیون و ۸۳۶ هزار و ۴۵۵ نفر دوز اول، ۵۱ میلیون و ۹۶۲ هزار و ۴۹۸ نفر دوز دوم و ۷میلیون و ۸۸۷ هزار و ۲۸۸ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. بر این اساس مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۱۹ میلیون و ۶۸۶ هزار و ۲۴۱ دوز رسید.
همچنین ۳۱۴ هزار و ۷۳۴ دوز واکسن کرونا طی 24 ساعت (ظهر جمعه تا ظهر شنبه) در کشور تزریق شده است.
* توقف تزریق واکسن کرونا در پایگاههای اورژانس
سخنگوی سازمان اورژانس کشور از توقف تزریق واکسن کرونا در پایگاههای اورژانس خبر داد.
مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور درباره این موضوع به تسنیم گفت: در مدت زمان کوتاهی بیش از 2 میلیون دوز واکسن کرونا توسط نیروهای اورژانس به مردم تزریق شد اما با توجه به اینکه مراکز بهداشتی که مسؤولیت تزریق واکسن را بر عهده دارند به شرایطی رسیدهاند که خودشان بتوانند واکسن کرونا را تزریق کنند، سازمان اورژانس کشور دیگر تزریق واکسن کرونا را ادامه نداد.
وی با بیان اینکه سازمان اورژانس به وظیفه ذاتی خود که خدمات فوریتهای پزشکی است عمل میکند، ادامه داد: سازمان اورژانس کشور یکی از خطوط اولیه تمام اقدامات حوزه سلامت است؛ در صورتی که وزیر بهداشت سیاستی مبنی بر تزریق واکسنهای کرونا توسط اورژانس را مجددا در پیش بگیرد ما با تمام توان خدمترسانی خواهیم کرد.
* تداوم پرداخت معوقات کادر «بهداشت و درمان» تا پایان سال
با توجه به اینکه توجه به شرایط شغلی و اقتصادی کادر درمان برای مقابله با کرونا از اهمیت ویژهای برخوردار است، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از پیگیری و رایزنی برای پرداخت فوقالعاده خاص همه پرسنل بهداشت و درمان خبر داد و گفت: پرداخت معوقات کادر نظام سلامت در دستور کار قرار دارد و روند پرداختها تا پایان سال ادامه خواهد داشت. وی با برشمردن دغدغههای مختلف کادر سلامت کشور، ادامه داد: تعرفهگذاری خدمات پرستاری، تبدیل وضعیت نیروها و داشتن امنیت شغلی، عدم اخراج نیروهایی که قرارداد 89 روزه داشتند و بحث فوقالعاده خاص از جمله مواردی است که برای همه اینها با سازمان برنامه و بودجه، کمیسیون بهداشت و اعضای هیأت دولت در حال مذاکره هستیم و پله پله جلو میرویم.