printlogo


کد خبر: 242422تاریخ: 1400/10/15 00:00
مبارزه ساعی با پولادگر در انتخابات تکواندو
خون تازه یا ادامه روند ۲۰ ساله؟

مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو درحالی برگزار می‌شود که رقابت اصلی بین رئیسی است که طی۲۰ سال اخیر سکان‌دار این رشته المپیکی بوده و قهرمانی که پرافتخارترین المپین ایران محسوب می‌شود. 
برای تصدی پست ریاست این فدراسیون ۱۵ نفر ثبت‌نام کرده بودند که پس از تایید مدارک مدیریتی حسین حسین‌زاده، هادی ساعی، محمد پولادگر، سیروس رضایی و محمد جمشیدی، در نهایت هم همین ۵ نفر برای رقابت در مجمع وارد گود انتخابات در مرحله نهایی شدند. حسین‌زاده و جمشیدی ۲ رئیس هیأتی هستند که شانس اندکی خواهند داشت. سیروس رضایی هم عضو هیأت‌رئیسه و رئیس سازمان لیگ است. 
این انتخابات در حالی برگزار می‌شود که در ۵ دوره گذشته همواره محمد پولادگر به عنوان نفر اول نامش از صندوق اخذ رأی بیرون آمده و سکان هدایت تکواندو را بر عهده گرفته است و با احتساب چند سال نایب‌رئیسی فدراسیون، وی نزدیک به ۲۵ سال است نخستین و مهم‌ترین شخص در تصمیمات یک رشته المپیکی است. اکنون اعضای مجمع بویژه رؤسای هیأت‌ها آزمونی بزرگ، سخت و در عین حال سرنوشت‌ساز را پیش رو دارند. 
این انتخابات برای هیأت‌های استانی از اهمیت ویژه و دوچندانی برخوردار است. صرف‌نظر از همه تلاش‌ها و فعالیت‌های انجام شده طی این مدت طولانی متأسفانه در یکی، دو دوره اخیر با وضع قوانین و مقررات دست و پاگیر، رفته‌رفته هیأت‌های استانی از رونق افتاده و ضعیف شده‌اند. این در حالی است که هیأت‌ها و باشگاه‌ها بازوان توانمند فدراسیون در توسعه تکواندو بویژه در امر قهرمان‌پروری هستند. در جایی که این ۲ رکن اصلی می‌توانند منبعی قوی برای تغذیه مسابقات کشوری و برون‌مرزی در تیم‌های ملی باشند، متولیان تکواندو با رویکردی غلط اجازه ندادند روشی منطقی و اصولی برای جذب حداکثری استعدادها در بدنه اصلی هیأت‌ها شکل بگیرد. 
بدون شک فدراسیونی به سوی پیشرفت و کسب موفقیت گام برمی‌دارد که به هیأت‌های استانی بها بدهد و با ارائه اختیارات حداکثری باعث تقویت این بخش شود اما مهم‌ترین وظایف هیأت‌ها از جمله احکام کمربند، بیمه، آزمون و... که می‌تواند در نقش‌آفرینی آنها مؤثر باشد، در شرایط فعلی با وضع قوانین عجیب و غریب در اختیار فدراسیون است؛ موضوعی که موجی از بی‌انگیزگی را در استان‌ها در پی داشته است. این قوانین بر خلاف قوانین کلان کشوری (تمرکززدایی) وضع شده است و می‌توان با سپردن این دست امور به هیات‌ها حمایت حداکثری از استان‌ها را در دستور کار قرار داد. 
با احترام به همه بزرگان تکواندو و تقدیر از اقدامات تأثیرگذار پولادگر در دهه اول ریاست خود، باید به صراحت عنوان کنیم در دهه دوم این مسؤولیت، تکواندو ابتدا با شیبی نرم حرکت به سوی نزول را آغاز کرد و این اواخر نیز سرعت افول به طرزی باورنکردنی بالا رفت. واضح است اکنون تکواندو رشته‌ای گران است که آهسته آهسته از سبد بخش رفاهی خانواده‌ها در حال خارج شدن است. 
امروز رئیس آینده این فدراسیون معرفی خواهد شد و یک بار دیگر تاکید می‌کنیم رؤسای هیأت‌های حاضر در مجمع آزمونی سخت را پیش رو دارند؛ اینکه قصد دارند تکواندو را با همین تفکر ادامه داده و همچنان در حاشیه تصمیم‌سازی‌های کلان تکواندو باشند یا نقش‌آفرینی خود را بدرستی ایفا کنند. بدون شک توجه به برنامه نامزدها و رأی دادن به بهترین گزینه بر اساس معیارهای موجود بدون توجه به جو روانی و فشارهای وارده می‌تواند بهترین راه برون‌رفت تکواندو از شرایط فعلی باشد. 
در این شرایط انتظار می‌رود کیانی‌زاده به عنوان سرپرست فدراسیون در جهت برگزاری مجمع در شرایط برابر و روند منطقی برای همه نامزدها اقداماتی را انجام دهد. با عدم موافقت با تغییر اعضای مجمع، انتقال محل اسکان رؤسای هیأت‌ها از خوابگاه داخل فدراسیون به هتل آکادمی، جلوگیری از تردد افرادی که در جهت تأثیرگذاری برای اخذ رأی کاندیدای خاص تلاش می‌کنند و برخی اقدامات دیگر می‌توان شاهد مجمعی عادلانه بود. 

Page Generated in 0/0068 sec