printlogo


کد خبر: 242853تاریخ: 1400/10/27 00:00
1100 پروژه توسعه محله‌ای در بودجه شهرداری تهران

چهلمین جلسه علنی شورای شهر تهران دیروز برگزار شد. در این جلسه عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه طرح رصد همچنان ادامه خواهد داشت،‌گفت: بیش از 1100 پروژه توسعه محله‌ای در بودجه 1401 گنجانده خواهد شد. محمد آخوندی در صحن شورای شهر درباره ضرورت‌های اجرای طرح رصد در سطح مناطق بیست‌ودوگانه شهرداری اظهار داشت: مقام معظم رهبری بر اهمیت ارتباط دائمی اعضای شورا با مردم و حضور در میدان و اطلاع از مشکلات آنان و آسان کردن دسترسی مردم به خود تاکید داشته‌اند و طرح رصد در همین راستا اجرا شد. وی افزود: تمام اعضای شورا از همان روز آغاز فعالیت‌های‌شان در حال اقدام در این زمینه و حضور در بین مردم هستند. رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به چگونگی شکل‌گیری طرح رصد خاطرنشان کرد: در کمیسیون برنامه و بودجه پس از مشورت‌هایی که با دوستان صورت گرفت طرح رصد با اهداف شناخت دقیق مشکلات سطح محلات بویژه محلات کم‌برخوردار، گفت‌وگوی رودررو با مردم، نخبگان، معتمدان، شورایاران و مدیران محلات و قرار گرفتن مردم در فرآیند برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری در دستور کار قرار گرفت و مسؤولیت اجرا آن به دکتر مظفر، رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی سپرده شد. آخوندی خاطرنشان کرد: بخشی از نتایج حاصله این بازدیدها و جلسات گنجانده شدن بیش از 1100 پروژه توسعه محله‌ای در بودجه 1401 است که امیدواریم بتوانیم این طرح‌ها را در سال 1401 به مرحله اجرا درآوریم. آخوندی ادامه داد: مقام معظم رهبری در یکی از تاکیدات‌شان به شورا فرمودند شما پرداختن به نیازهای فوری‌تر در عین اهتمام به کارهای زیربنایی را در دستور کار داشته باشید. احساس ما این است که طرح‌های توسعه محله‌ای، پرداختن به نیازهای فوری‌تر است. بعضا یک پروژه کوچک در یک محله رضایتمندی بسیار بیشتری را برای مردم به همراه خواهد داشت. وی اعلام کرد: طرح رصد همچنان ادامه خواهد داشت و ادامه مسیر ما نظارت بر پروژه‌هاست که در این زمینه با قوت به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهیم و مسائل و مشکلات را منتقل خواهیم کرد تا شهرداری زودتر بتواند اینها را به نتیجه برساند. 
 
* انتظار داریم شهرداری بسته‌های سیاستی طرح رصد را اجرا کند
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه با اعلام اینکه بیش از ۳ هزار مساله و چالش در دبیرخانه طرح رصد احصا شده، اظهار داشت: با تحلیل این داده‌ها توانسته‌ایم ۳۰ سرفصل و گزاره سیاستی برای حل ۳۰ عارضه و چالش فراگیر در مناطق به شهرداری ابلاغ کنیم که انتظار داریم شهرداری تهران این مسائل را دنبال کند. میثم مظفر در تشریح «عملکرد طرح رصد» گفت: ما در شورای اسلامی شهر تهران و در مدیریت شهری به دنبال بودجه‌ریزی Bottom Up هستیم، بودجه‌ریزی‌ای که مبتنی بر مشارکت ذی‌نفعان مختلف، مبتنی بر مطالبات، ترجیحات و اولویت‌های شهروندان در زیست‌‌بوم خود در محلات و مناطق باشد. می‌خواهیم بودجه‌ریزی مشارکتی را در عرصه مدیریت شهری بازتولید کنیم و پروژه‌ها و بودجه و برنامه‌هایی داشته باشیم که نیاز و مطالبه شهروندان در زیست‌بوم شهری خودشان را منعکس کند. مظفر تشریح کرد: طرح رصد، در حقیقت رصد چالش‌ها و نیازهای اولویت‌‌دار محلات شهر تهران از منظر شهروندان و کنشگران فعال شهری است. 
 
* نیازهای شهر تهران بیش از ظرفیت‏های آن است
شهردار تهران نیز در جریان چهلمین جلسه شورای شهر تهران اظهار داشت: نیازها در شهر بیش از ظرفیت‌هاست و جبران آن جز از طریق همت، تلاش و خلاقیت و مدیریت انقلابی و جهادی میسر نیست. علیرضا زاکانی در پاسخ به اظهارات اعضا درباره طرح رصد گفت: این طرح در کنار «قرار خدمت» و در کنار مسؤولیت مناطق و نواحی و توجه به ظرفیت‌های مردم و ظرفیت پیوستگی با متن جامعه، اشراف به دغدغه‌‌های مردم، در معرض نقد دیگران قرارگرفتن و خود را اصلاح کردن، این امکان را بیشتر فراهم می‌کند، البته هنوز در ابتدای راهیم. 

Page Generated in 0/0188 sec