وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت هدفگذاری تولید ۵ فیلم دفاع مقدسی را برای سال آینده داریم.
به گزارش «وطنامروز»، محمدمهدی اسماعیلی دیروز دوشنبه ۲۷ دی در وبینار جشنواره ملی «ترجمان فتح» با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ایران اسلامی، در ابتدای سخنان خود علت عدم حضورش در این نشست را ابتلا به بیماری کرونا اعلام کرد و افزود: در سفری که هفته گذشته داشتم به بیماری کرونا مبتلا شدم و اکنون در قرنطینه خانگی به سر میبرم. وی به نشست چندی پیش خود با فعالان «ترجمان فتح» و اطلاع از فعالیتهای کمی و کیفی آنان اشاره کرد و گفت: جای خوشحالی است که اتفاقات خوبی در عرصه ترجمه رقم خورده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه به نیاز به ترجمه در حوزه انقلاب اسلامی و دفاعمقدس به عنوان یکی از مطالبههای رهبر معظم انقلاب اشاره و اظهار کرد: نام و یاد شهدا، همیشه زینتبخش مجالس بوده و به آنجا نورانیت بخشیده است. به گفته وی، مخاطبان فرهنگ دفاعمقدس منحصر به فرزندان ایران و جهان اسلام نیست، بلکه متعلق به همه آزادیخواهان و عدالتخواهان جهان است.
اسماعیلی با اشاره به اینکه در پیامهای امامراحل درباره انقلاب اسلامی و دفاعمقدس بویژه در سالهای ۶۶ و ۶۷ خطاب ایشان به مستضعفان است، گفت: مطالبه ایشان درباره جبهه مستضعفان در نهایت منجر به تشکیل بنیادی به این نام شد. وزیر فرهنگ، پیام انقلاب اسلامی را پیامی جهانی دانست که هر فردی در هر جایی با فطرت خود این پیام را شنیده باشد، حتماً به آن علاقهمند شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز امیدواری کرد اقدامات «ترجمان فتح» آغازگر نهضتی در حوزه ترجمه باشد.
وی با ذکر این نکته که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به دنبال حضور موثر در عرصه ترجمه آثار فاخر انقلاب اسلامی و دفاعمقدس به زبانهای خارجی هستیم، گفت: امیدوارم برای موفقیت هر چه بیشتر در این امر بتوانیم کمک شایان داشته باشیم.
رئیس شورای هنر در ادامه سخنان خود درباره تلاشهای این وزارتخانه درباره تولید فیلمهای دفاعمقدس نیز اظهار کرد: یکی از کارهای مهم که در حوزه سینما و بنیاد فارابی در حال انجام است هدفگذاری تولید حداقل 20 فیلم در سال آینده است، البته مجموعههای ارزشی هم به این مجموعه پیوسته و دولت و شخص آقای رئیسجمهور نسبت به این موضوع توجه ویژه دارند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: سال آینده تلاش داریم حداقل ۵ فیلم در حوزه دفاعمقدس همراه با تولیدی فاخر داشته باشیم. در تفاهمنامههایی که با کشورهای مختلف نیز داریم، موضوع فیلمهای سینمایی را دنبال میکنیم تا از طریق این تفاهمنامهها بتوانیم فیلمهایی را با دوبله و زیرنویس مناسب در اختیار کشورهای دیگر قرار دهیم.
اسماعیلی گفت: بنا بر این است که این مسیر را با قدرت ادامه دهیم و در تمام حوزههای فرهنگی و هنری از جمله سینما، تئاتر، کتاب و... به دنبال ارائه خدمتی در جهت معرفی ارزشهای انقلاب اسلامی و دفاعمقدس هستیم.
***
نسخه نهایی تمام آثار بخش سودای سیمرغ تحویل دبیرخانه فیلم فجر شد
براساس گاهشمار جشنواره چهلم، نسخه نهایی تمام آثار بخش سودای سیمرغ تحویل دبیرخانه این دوره جشنواره شد. به گزارش «وطنامروز»، دبیرخانه جشنواره چهلم ضمن سپاس از تلاشهای شبانهروزی صاحبان آثار و متخصصان استودیوهای فنی، اعلام کرد نسخه نهایی (Final DCP) هر ۲۲ فیلم منتخب هیأت انتخاب در چهلمین جشنواره فیلم فجر تحویل داده شد. تمام فیلمهای بخش مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ) براساس فهرست پیشین هیأت انتخاب، آماده نمایش در سینماهای این دوره جشنواره و داوری هیأت داوران و تماشاگران هستند و فیلمی از فهرست رزرو جایگزین نخواهد شد. اسامی ۲۲ اثر بخش سودای سیمرغ جشنواره چهلم عبارتند از: «۲۸۸۸» کارگردان: کیوان علیمحمدی و علیاکبر حیدری، تهیهکننده: کیوان علیمحمدی، «بدون قرار قبلی» کارگردان: بهروز شعیبی، تهیهکننده: محمود بابایی، «برف آخر» کارگردان: امیرحسین عسگری، تهیهکننده: حسن مصطفوی، «بیرویا» کارگردان: آرین وزیردفتری، تهیهکننده: سعید سعدی و هومن سیدی، «بیمادر» کارگردان: سیدمرتضی فاطمی، تهیهکننده: محمدرضا مصباح، «بیرو» کارگردان: مرتضیعلی عباسمیرزایی، تهیهکننده: مجید برزگر، «خائنکشی» کارگردان: مسعود کیمیایی، تهیهکننده: علی اوجی، «درب» کارگردان: سیدهادی محقق، تهیهکننده: سیدرضا محقق، «دسته دختران» کارگردان: منیر قیدی، تهیهکننده: محمدرضا منصوری، «شادروان» کارگردان: حسین نمازی، تهیهکننده: عباس نادران، «شب طلایی» کارگردان: یوسف حاتمیکیا، تهیهکننده: ابراهیم حاتمیکیا، «شهرک» کارگردان: علی حضرتی، تهیهکننده: علی سرتیپی، «صورت فلکی» کارگردان: حسین دارابی، تهیهکننده: محمدرضا شفاه، «ضد» کارگردان: امیرعباس ربیعی، تهیهکننده: محمدرضا شفیعی، «علفزار» کارگردان: کاظم دانشی، تهیهکننده: بهرام رادان، «لایههای دروغ» کارگردان: رامین سهراب، تهیهکننده: محسن صرافی و رامین سهراب، «ماهان» کارگردان: حمید شاهحاتمی، تهیهکننده: علی شاهحاتمی، «مرد بازنده» کارگردان: محمدحسین مهدویان، تهیهکننده: امیر بنان و کامران حجازی، «ملاقات خصوصی» کارگردان: امید شمس، تهیهکننده: امیر بنان، «موقعیت مهدی (باکری)» کارگردان: سیدهادی حجازیفر، تهیهکننده: حبیبالله والینژاد، «نگهبان شب» کارگردان: رضا میرکریمی، تهیهکننده: رضا میرکریمی و «نمور» کارگردان: داوود بیدل، تهیهکننده: سیدیاسر جعفری.