printlogo


کد خبر: 242881تاریخ: 1400/10/28 00:00
برنامه‌ای که 1000 قسمت دارد
بهروز رضوی؛ راوی گنجینه ادب فارسی

تاکنون ۲۸۱ قسمت از برنامه «هزاره ادب فارسی» از رادیو فرهنگ پخش شده است که بهروز رضوی راوی آن است و قرار است تولید و پخش آن تا هزار قسمت ادامه یابد. 
به گزارش «وطن‌امروز»، برنامه رادیویی «هزاره ادب فارسی» رادیو فرهنگ در هزار قسمت به گویندگی بهروز رضوی روایتگر تاریخ ادبیات ایران است. این برنامه از چهارم آبان‌ماه سال گذشته آغاز و تاکنون ۲۸۱ قسمت از آن پخش شده است و همچنان ادامه دارد. این برنامه به تهیه‌کنندگی محمد حسینی‌باغسنگانی، اجرا و گویندگی بهروز رضوی و نویسندگی و تنظیم رادیویی محمدباقر رضایی پخش می‌شود. 
مرتضی صداقت‌گو، مدیر گروه هنر و ادب رادیو فرهنگ درباره این برنامه به مهر گفت: برنامه «هزاره ادب فارسی» به صورت سلسله‌وار و با استفاده از متون و شعر و نثر فارسی با تحقیق و پژوهش دقیق تهیه، تدوین، ضبط و پخش می‌شود. 
وی هدف از این برنامه را آشنایی شنوندگان با جریان‌های بزرگ ادبی و آشنایی با آثار بزرگ ادبیات کشورمان و شاعران و نویسندگان ایرانی عنوان کرد و افزود: آنچه در این مجموعه برنامه‌ها تدارک دیده‌ایم، دیدن حقیقت ادبیات است و بیشتر مباحثی که شاید کمتر به آن فکر کرده‌ایم مطرح می‌شود؛ اینکه هر اثری حاصل چه تجربه‌هایی و محصول چه جامعه‌ای است و چه اندیشه‌ها و باورهایی در پشت هر اثر ادبی وجود دارد؟ آیا یک اثر ادبی متاثر از آثار گذشتگان بوده یا بر جریان‌های ادبی پیش رو تاثیرگذار بوده است؟ 
صداقت‌گو برای آشنایی شنوندگان با مفاهیم و اهداف برنامه هزاره ادب فارسی، برنامه‌ریزی در ۳ گام را مطرح کرد و افزود: گام اول بررسی موضوعات مختلف در تاریخ ادبیات ایران بود، در گام دوم بخشی از صحبت‌های کارشناسان مطرح حوزه ادبیات مطرح شده و گام سوم جمع‌بندی مطالب و مباحث است که در هر برنامه بنا به نیاز به سوی شاهد مثال می‌رویم و نمونه‌هایی درخشان از نثر و شعر دوره‌های مختلف را داریم که به معرفی آنها می‌پردازیم. 
وی ادامه داد: در برنامه‌های اولیه «هزاره ادب فارسی» به پیشینه ادبیات ایران قبل از اسلام اشاراتی داشته‌ایم و از متون حاضر در گنجینه‌های ارزشمند مختلف استفاده شده است. 
صداقت‌گو در پایان بیان کرد: در این برنامه ۲ بحث پژوهش و کارشناسی توأمان مورد توجه قرار گرفته و در جلسات هم‌اندیشی این برنامه علاوه ‌بر مستندات مکتوب از نظر کارشناسان و صاحبنظران معاصر حوزه تاریخ ادبیات ایران بهره‌مند شدیم.

Page Generated in 0/0262 sec