printlogo


کد خبر: 244326تاریخ: 1400/11/9 00:00
گروه هکری ضدصهیونیست بار دیگر با حمله به زیرساخت‌های شبکه‌ ا منیت داخلی رژیم صهیونیستی، تصاویر دوربین‌های مداربسته این رژیم را هک کرد
سورپرایز عصای موسی
«نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی: موشک‌های قسام با ۲۰۰ دلار شلیک می‌شود و ما با موشکی که ارزش آن ۱۰۰ هزار دلار است، آن را رهگیری می‌کنیم

گروه بین‌الملل: سریال هک شدن زیرساخت‌ها و پایگاه‌ داده‌های حساس رژیم صهیونیستی به  قسمت‌های وحشتناکی رسیده است. طی یک سال اخیر بارها ضعف نهادهای امنیتی و نظامی و زیرساخت‌های شهری رژیم صهیونیستی برابر حملات سایبری نمایان شده است.
 در همین راستا گروه هکری «عصای موسی»، بامداد دیروز با انتشار تصاویری در کانال تلگرامی خود خبر داد دوربین‌های مداربسته خیابان‌های فلسطین اشغالی را هک کرده است. هک این دوربین‌ها از طریق حمله به زیرساخت‌های شبکه‌ امنیت داخلی این رژیم صورت گرفت. در این حمله همچنین دوربین برخی صنایع نظامی اسرائیل نیز هک شده که گروه رافائل یکی از این صنایع است.
 
* شرکت رافائل زیرمجموعه وزارت جنگ صهیونیست‌هاست
شرکت تسلیحات نظامی پیشرفته رافائل قبل‌تر به نام سازمان توسعه تسلیحاتی رافائل مشهور بود که شاخه توسعه و تولید تسلیحات رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود. رافائل سال ۱۹۴۸ به عنوان لابراتور ملی تحقیق و توسعه دفاعی اسرائیل زیر نظر وزارت دفاع تأسیس شد و سال ۲۰۰۲ به صورت یک شرکت با مسؤولیت محدود درآمد. یکی از ماموریت‌های این شرکت، تولید و توسعه فناوری‌های جنگی برای ارتش صهیونیستی است و رسما یکی از بخش‌های وزارت جنگ رژیم صهیونیستی بود و در همین چارچوب کار صادرات تسلیحات را به شکل علنی و محرمانه به عهده دارد. سیستم دفاع موشکی «گنبد آهنین» و «فلاخن داوود» از جمله محصولات این شرکت است. نکته جالب توجه اینکه رئیس فعلی صنایع رافائل پسر «آوی هار ایوان» رئیس پیشین سازمان فضایی اسرائیل و یکی از مهم‌ترین افراد در حوزه صنایع موشکی و فضایی این رژیم است. به نوشته وبگاه تایمز اسرائیل، «آوی هار ایوان» در جریان نبرد «شمشیر قدس» و درگیری‌های شهر عکا، بر اثر پرتاب کوکتول مولوتوف به داخل هتلی که وی در آنجا اقامت داشت بشدت زخمی شد و در نهایت ساعاتی بعد از آن بر اثر شدت جراحات وارده در بیمارستان جان باخت. 
 
* بیانیه گروه هکری عصای موسی
گروه هکری عصای موسی با انتشار ویدئویی تصاویر دوربین‌های مداربسته مشرف به صنایع نظامی رافائل (یکی از مهم‌ترین مراکز ساخت تسلیحات اسرائیل) را منتشر و اعلام کرد در آینده تصاویر داخل مرکز اصلی رافائل را نیز منتشر خواهد کرد. این گروه هکری در کانال تلگرامی خود با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «این تازه شروع کار است... در آینده شما را با دفتر و محل سکونت مسؤولان آشنا خواهیم کرد». رسانه‌های رژیم صهیونیستی همچنان در مقابل این حادثه سکوت اختیار کرده و به آن اشاره‌ای نکرده‌اند.
 این گروه هکری که پیش‌تر نیز در حملات سایبری خود به نهادهای رژیم صهیونیستی موفق عمل کرده بود، در پیامی به ۲ زبان عبری‌ و انگلیسی تحت عنوان «ما با چشمان شما می‌بینیم»، نوشت: «ما سال‌ها، در هر لحظه و در هر قدم شما را زیر نظر داشتیم. این تنها بخشی از نظارت ما بر فعالیت‌های شما از طریق دسترسی به دوربین‌های مداربسته داخلی است. گفته بودیم در حالی که تصورش را هم نمی‌کنید، شما را هدف قرار خواهیم داد».  گروه هکری عصای موسی پیش‌تر نیز فایل‌هایی را شامل اطلاعات جزئی از صدها نظامی عضو ارتش رژیم اشغالگر قدس  و تصاویر شخصی از «بنی گانتس» وزیر جنگ این رژیم را در محیط «دارک وب» و «تلگرام» منتشر کرده بود. این گروه نوامبر سال 2021 نیز  بی‌سابقه‌ترین حملات سایبری را به شبکه داده‌های محرمانه و حساس نظامی و امنیتی اسرئیل ترتیب داد تا جایی که مدعی شد به حدی  در زیرساخت‌های اسرائیل نفوذ کرده که می‌تواند سراسر قلمروی اشغالی را رصد کرده یا با بالاترین دقت (5 سانتیمتر) مورد دخل و تصرف قرار دهد. این گروه  در آن زمان فایل امنیتی و راهبردی نقشه سه‌بعدی زیرساختی رژیم صهیونیستی را هک و در فضای شبکه تاریک (دارک وب) به شکل عمومی منتشر کرد. 
در فیلمی که این  گروه هکری منتشر کرده بود  چنین آمده بود:«جامعه جهانی در تلاش برای تامین امنیت رژیم جنایتکار صهیونیستی است. به عنوان مثال، تلاش برای محدود کردن دسترسی به نقشه‌ها و تصاویر هوایی اسرائیل در همین رابطه انجام می‌شود. با این حال ما توانستیم به زیرساخت‌های سایبری رژیم صهیونیستی نفوذ کنیم و به فایل سه‌بعدی 22 ترابایتی‌ای دست پیدا کنیم که خودشان از تمام مناطق اسرائیل با دقت 5 سانتیمتر گرفته‌اند». در انتهای فیلم مزبور به شکلی طعنه‌‌آمیز، یک سورپرایز (غافلگیری) کوچک هم به ارتش رژیم صهیونیستی هدیه داده شده بود. این غافلگیری مربوط به انتشار تصاویر رصد مراکز حساس نظامی اسرائیل با دقت بسیار بالا آن هم از زاویه نگاه پیشرفته‌ترین ماهواره‌های نظامی- جاسوسی این رژیم به نام اوفک (به معنای افق) بود. نکته قابل تامل اینکه گروه هکری «عصای موسی» پیش از آن با حمله به سرورهای اطلاعاتی شرکت‌های اسرائیلی، از جمله شرکت پست و شرکت‌های زیرساختی مخابراتی و دیجیتالی، نخستین اسناد به دست آمده از این رهاورد را به انتشار عمومی درآورد.  این مهاجمان خیلی سریع حملات خود را متوجه پایگاه‌های داده نظامی و امنیتی کردند و در اقدامی که رسانه‌های عبری از آن به عنوان «شوک روانی به جامعه نظامیان اسرائیلی» یاد کردند، خصوصی‌‌ترین اطلاعات پرسنلی گردان «الفون» ارتش صهیونیستی شامل ایمیل، آدرس منزل و شماره تلفن و حتی روابط خصوصی و گزارش‌های شغلی آنها را در دارک‌وب و همچنین در پیام‌رسان تلگرام به اشتراک عمومی گذاشتند. 
همان زمان روزنامه عبری‌زبان یدیعوت آحارانوت در گزارشی به تحلیل ابعاد این ضربه پرداخت و اشاره کرد چنین افشاگری‌هایی باعث فلج شدن ساختار نظامی و انتظامی اسرائیلی‌ها می‌شود، چرا که اساس جامعه یهودیان اسرائیلی که اکثریت ایدئولوژیک ساکنان فلسطین اشغالی را تشکیل می‌دهند، جوامع کوچک محلی و خانوادگی است که در آنها اغلب افراد یکدیگر را از نزدیک می‌شناسند. افشاگری‌های اینچنینی درباره اطلاعات شخصی افراد می‌تواند لطماتی جبران‌ناپذیر به آبروی آنها و جایگاه و روابط اجتماعی‌شان وارد آورد که به منزله فروپاشی مهم‌ترین بخش جامعه اسرائیل خواهد بود. نهاد سایبری رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به موج اول حملات هکرهای «عصای موسی» و انتشار اطلاعات محرمانه نظامی اعلام کرده بود: «ما طی ماه‌های اخیر بارها و بارها نسبت به وجود و فعالیت هکرهایی که از حفره‌ها و نقاط ضعف امنیتی شرکت‌های مختلف مانند پست الکترونیک آنها استفاده کرده و به این موسسات حمله می‌کنند، هشدار داده بودیم».
«عصای موسی» در حملات بعدی خود ۳ شرکت بزرگ مهندسی رژیم صهیونیستی و همچنین شرکت‌های مشاوره مالیاتی این رژیم را هک کرد و به اطلاعات مشتریان، داده‌های محرمانه و دیگر اطلاعات خصوصی آنها دست یافت و اقدام به انتشار آنها کرد. همزمان با این حملات و ضعف عملکرد و دفاع سایبری این رژیم، روزنامه جروزالم پست از حملات یک گروه هکری دیگر موسوم به «سایه سیاه» خبر داد که سرورهای شرکت اینترنتی اسرائیلی «سایبرسرو» را هک و بلافاصله آنها را خاموش و تهدید به درز اطلاعات کرده بود. هنوز صهیونیست‌ها از این حملات کمر راست نکرده بودند که گروهی به نام «عدالت برای فلسطین» اطلاعات محرمانه تازه‌ای از مقامات بلندپایه اطلاعاتی و نظامی این رژیم در فضای مجازی منتشر کرد. اطلاعات مذکور از عکس‌های شخصی «آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی تا آدرس منزل «یوسی کوهن» رئیس سابق موساد و شماره تلفن «رونن بار» رئیس سازمان تروریستی «شاباک» را شامل می‌شد. 
چند روز بعد ژنرال کوخاوی در یک مصاحبه تلویزیونی در کمال ناباوری اعتراف کرد این رژیم از مواجهه با حملات سایبری اینچنینی عاجز است. در حالی که «یورام هاکوهین» رئیس جمعیت اینترنت رژیم صهیونیستی به نوبه خود این حملات را یکی از خطرناک‌ترین حملات علیه اسرائیل دانسته بود اما «ایمن الرفاتی» کارشناس سایبری عرب بر این باور بود اسرائیلی‌ها همچنان درباره سطح و گستردگی حملات سایبری و ماهیت آن پنهانکاری می‌کنند تا خود را ضعیف نشان ندهند. به باور او با وجود حملات گسترده علیه اسرائیل در زمینه سایبری اما این رژیم همواره بسیاری از اطلاعات مربوط به ماهیت این حملات را پنهان و همزمان تلاش می‌کند خود را برخوردار از توانمندی دفاعی سایبری بزرگ جا بزند. 
گروه عصای موسی همچنین در موج اول «حمله به خانه عنکبوت»، فایل‌ها و تصاویر شخصی «بنی گانتس» وزیر جنگ این رژیم را هک کرد و به انتشار عمومی گذاشت. نکته جالب توجه اینکه این اولین‌بار نبود بنی گانتس هدف حمله سایبری قرار می‌گرفت. سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) نیز چندی‌ پیش اعلام کرد  نظافتچی خانه بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اطلاعاتی را در اختیار یک گروه هکری قرار داده است. روزنامه عبری‌زبان «هاآرتص» در ارتباط با جاسوس مذکور گزارش داده بود او از وسایل خانه گانتس، از جمله رایانه او عکس گرفته و به منظور اثبات جدی بودنش تصاویر را برای نماینده گروه هکری «سایه سیاه» فرستاده است؛ گروهی که رسانه‌های عبری‌زبان مدعی شدند وابسته به ایران است. در بخشی از گزارش مذکور همچنین اشاره شده بود این فرد امکان نصب بدافزاری را که اجازه دسترسی به رایانه گانتس را بدهد، مطرح کرده بود. این اولین‌بار نبود که رسانه‌‌های صهیونیستی ادعای هدف قرار گرفتن گانتس را مطرح می‌کردند و انگشت اتهام را به سمت ایران می‌گرفتند. شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مارس ۲۰۱۹ خبر داده بود «نداف آرگامان» رئیس شین‌بت جلسه‌ای محرمانه با گانتس داشته و در این جلسه به او گفته تلفن همراه وی به دست افراد مرتبط با ایران هک شده است.  در آن زمان، گانتس با ادعای اینکه هیچ اطلاعات امنیتی در تلفن همراه وی وجود نداشته و هکرها نمی‌توانند از آن برای اخاذی از وی استفاده کنند، «یوسی کوهن» رئیس وقت سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) را به همکاری با نتانیاهو و تلاش برای تخریب چهره خود متهم کرد. در ماه‌های گذشته نیز نهادها و شرکت‌های رژیم صهیونیستی به طور مکرر هدف حملات سایبری قرار گرفتند. هشتم آبان روزنامه «جروزالم‌پست» گزارش کرد گروه هکری موسوم به سایه سیاه سرورهای شرکت اینترنتی رژیم صهیونیستی «سایبرسرو» (Cyberserve) را مورد حمله هکری قرار داده و آن را از دسترس خارج کرده و تهدید به افشای اطلاعات آن کرده است.
***
    بنت: مو‌ 200 دلاری قسام را با مو 100 هزار دلاری رهگیری می‌کنیم     
«نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای که روزنامه‌های عبری‌زبان «هاآرتص»، «یدیعوت آحارانوت»، «اسرائیل هیوم» و «معاریو» هر یک گوشه‌ای از آن را منتشر کردند، به مسائل مختلفی پرداخت. بنا بر گزارش دیروز شبکه «الجزیره» به نقل از هاآرتص، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ابتدا به مساله شکل‌گیری کشور فلسطین پرداخت و گفت: «تا زمانی که من رئیس کابینه هستم، توافق اسلو اجرایی نخواهد شد». بنت اضافه کرد: «من از احزاب راست‌گرا هستم و مواضعم تغییر نکرده است. همچنان با برپایی کشور فلسطین مخالفم و از اسرائیل دفاع می‌کنم». وی اضافه کرد: «اجازه مذاکرات سیاسی در راستای [تشکیل] کشور فلسطین را نخواهم داد و آماده دیدار با سران تشکیلات خودگردان فلسطین نیستم». نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تصریح کرد مخالف شکل‌گیری کشور فلسطین است و با مقامات آنها دیدار نمی‌کند. طبق این گزارش، روزنامه «هاآرتص» بخش دیگری از مصاحبه را نیز پوشش داده است که در آن بنت مدعی شده است: «خاورمیانه امروز، خاورمیانه‌ای بدون ژاندارم است. این یعنی اسرائیل باید تلاش کند هدایت‌کننده و ثبات‌دهنده منطقه باشد». روزنامه «معاریو» نیز بخش دیگری از این مصاحبه را پوشش داد و نوشت: بنت اظهار داشته «ما برای توسعه موشک‌ها، لیزرها، توانمندی‌های سایبری و... سرمایه‌گذاری می‌کنیم. ما دشمنان خود را دنبال خواهیم کرد و شکافی ایجاد می‌کنیم که جنگ به دور باشد. به محض اینکه در برابر موشک‌‌ها، محافظت لیزری فراگیر داشته باشیم، این باعث حذف سامانه‌‌های موشکی اطراف‌مان خواهد شد. امروز، موشک‌های قسام با ۲۰۰ دلار شلیک می‌شود و ما با موشکی که ارزش آن ۱۰۰ هزار دلار است، آن را رهگیری می‌کنیم. ایده لیزر معادله را تغییر خواهد داد».

 


Page Generated in 0/0071 sec