ادامه تصویر برداری سریال رمضانی «خوشنام»
تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «خوشنام» که بناست ماه مبارک رمضان روانه آنتن شود، در حال حاضر در جاجرود پیگیری میشود. به گزارش «وطنامروز»، تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «خوشنام» به کارگردانی علیرضا نجفی این روزها در میدان قیام ادامه دارد و تلاش سازندگان برای به پایان رساندن این سریال در اسفندماه ادامه دارد. بنا بر این گزارش، «خوشنام» از حضور بازیگران طنز بهره میبرد اما در فضایی کاملا جدی روایت میشود. این سریال موضوع «توبه» را دستمایه خود قرار داده است و در فضایی گاه مفرح و گاه درام به این موضوع اخلاقی میپردازد. حمید لولایی، مهرداد ضیایی، شهره لرستانی، سحر ولدبیگی، عباس جمشیدیفر و هومن حاجیعبداللهی از جمله بازیگران این سریال هستند. سریال «خوشنام» به قلم محسن کیایی نوشته شده و فهیمه سلیمانی نیز بازنویسی نهایی را روی آن انجام داده است. تهیهکننده این سریال احمد زالی است.
***
برگزاری جشنواره «آوای زندگی» در حوزه خانواده
جشنواره «آوای زندگی» ویژه مساجد، بقاع متبرکه و خانواده توسط کارگروه تخصصی ساماندهی مجموعههای مردمی خانوادهمحور شورای عالی انقلاب فرهنگی به دبیری بنیاد ملی خانواده برگزار میشود. تقیزاده، دبیر اجرایی این جشنواره بیان کرد: با توجه به اهمیت و جایگاه خانواده در تعادل جامعه و لزوم فراهم آوردن بستر لازم برای تحقق اهداف فرهنگی در راستای سیاستهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ضرورت تلاش همهجانبه برای تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده و رساندن وضع موجود به نقطه مطلوب به عنوان وظیفهای دینی و اجتماعی اجتنابناپذیر شده و مکرر مورد تأکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است. کارگروه ترویج ازدواج و کاهش طلاق و بنیاد ملی خانواده با مشارکت دستگاههای متولی برای فراهم آوردن بستر لازم در همافزایی یافتههای علمی و تجارب سازمانی توسط اشخاص حقیقی و حقوقی بویژه سازمانهای مردمنهاد و گروههای مردمی، درصدد است تا ضمن شناسایی و ساماندهی داشتهها و یافتههای موجود درکشور، زمینههای یکپارچگی و فراگیری اقدامات علمی و اجرایی در حوزه خانواده را در نزدیکترین نقطه تماس با مردم فراهم آورد. تقیزاده در تشریح اهداف برگزاری جشنواره اذعان کرد: این جشنواره با هدف شناسایی، ارزیابی و تقویت فعالیتهای مساجد و بقاع متبرکه در حوزه خانواده از تاریخ ۱۷ آبانماه لغایت ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۰ همراه با اهدای جوایز ارزنده نظیر سکه طلا، ۲۰ سفر کربلای معلی و نشان جشنواره برای مساجد برتر برگزار میشود. وی افزود: ائمه محترم جماعات، کارگزاران و فعالان مردمی مساجد و بقاع متبرکه میتوانند برنامهها و فعالیتهای گذشته و در حال اجرای خود را در حوزههای ترویج و تسهیل ازدواج آسان، احیای سنت واسطهگری، فعالسازی خیرین، طراحی و اجرای برنامههای خانوادهمحور، تولید محصولات فرهنگی با موضوع خانواده، استفاده از ظرفیت مجموعههای دولتی و مردمی و تعامل با رسانهها را به کانونهای فرهنگی- هنری مساجد، سازمان اوقاف و امور خیریه و بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی یا سایت جشنواره به نشانیavayezendegii.ir ارائه دهند.
***
بزرگداشت ۳ هنرمند پیشکسوت موسیقی برگزار میشود
ستاد برگزاری سیوهفتمین جشنواره موسیقی فجر از مقام هنری ۳ هنرمند پیشکسوت موسیقی کشورمان تجلیل میکند.
به گزارش «وطنامروز»، بزرگداشت مرتضی اعیان نوازنده و مدرس تمبک، آذرنوش صدرسالک نوازنده و مدرس هارپ و فرج علیپور نوازنده کمانچه و از چهرههای مطرح موسیقی لرستان در اختتامیه جشنواره موسیقی فجر برگزار میشود.
مرتضی اعیان از سردمداران جریان اصیل تمبکنوازی در تاریخ موسیقی معاصر است. وی متولد ۱۳۲۵ و از هنرمندان صاحب سبک و تاثیرگذار در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی است. نوازندگی استاد اعیان در اواخر دهه 60 همراه با اساتید موسیقی ایران در کنسرتهای سهگانه «پیام نسیم»، «دل مجنون» و «سروچمان» و همچنین اجرا با گروه دستان به عنوان هسته اولیه گروه، درخشانترین برگهای کارنامه هنری ایشان است. در سالهای اخیر تالیف کتاب تمبک از این هنرمند به تصحیح اشکالات آموزشی این ساز کمک شایانی کرده است.
آذرنوش صدرسالک دارای مدرک درجه یک هنری، نوازنده و مدرس ساز هارپ، متولد ۱۳۳۴ و دانشآموخته هنرستان عالی موسیقی است. آذرنوش صدرسالک همسر مجید انتظامی با سابقه بیش از 35 سال نوازندگی هارپ در ارکستر سمفونیک تهران است. او علاوه بر آموزش هارپ و آهنگسازی، مدیر هنرستان موسیقی دختران نیز بوده است. فرج علیپور متولد ۱۳۳۷ هنرمند اهل خطه لرستان از چهرههای بسیار محبوب در حوزه موسیقی نواحی است. او را امانتدار سبک بزرگان موسیقی لرستان مانند علیرضا حسینخوانی و پیرولی کریمی میدانند. اجرای موسیقی اصیل و ریتیمیک لرستان در کنسرتهای بیشمار داخلی و خارجی و انتشار دهها آلبوم موسیقی نواحی مانند: دالکه، شادیانه و تال تنها بخشی از کارنامه هنری این هنرمند است. سیوهفتمین جشنواره موسیقی فجر همزمان با گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ۱۴۰۰ به دبیری «حسن ریاحی» در بخشهای رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار میشود و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه و نشستهای پژوهشی برنامههای دیگر این دوره از جشنواره خواهد بود.