الکاظمی در گفتوگو با رئیسی:
روابط عراق و جمهوری اسلامی ایران متمایز است
نخستوزیر عراق در گفتوگوی تلفنی با رئیسجمهور ایران، روابط عراق و جمهوری اسلامی ایران را متمایز دانست.
خبرگزاری رسمی عراق (واع)، از گفتوگوی تلفنی «سیدابراهیم رئیسی» رئیسجمهور ایران و «مصطفی الکاظمی» نخستوزیر عراق درباره روابط ۲ کشور خبر داد. بر اساس بیانیه رسمی دفتر اطلاعرسانی نخستوزیری عراق، در این گفتوگوی تلفنی درباره توسعه همکاری و هماهنگی میان ۲ کشور در زمینههای مختلف و همه سطوح رایزنی شد. در این بیانیه آمده است که نخستوزیر عراق در این گفتوگو با اشاره به اهمیت ابتکارات منطقهای با هدف همگرایی دیدگاهها تصریح کرد: «روابط عراق و جمهوری اسلامی ایران متمایز است».
بر اساس این گزارش، حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی نیز از تلاشهای عراق برای ایجاد همگرایی در دیدگاهها و تقویت امنیت و ثبات منطقه قدردانی و تاکید کرد: «هر گونه اقدامی را که از سوی هر طرفی با هدف بیثبات کردن عراق و امنیت آن انجام شود و بر جایگاه منطقهای و بینالمللی آن تاثیر بگذارد، محکوم میکنیم».
***
تولید قدرت در جنگ نرم با «غیرت دینی» قابل تحقق است
نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان گفت: تولید قدرت در برابر جنگ نرم دشمن، با غیرت دینی و حضور جوانان مومن و انقلابی و پای کار در صحنه قابل تحقق است. آیتالله عباس کعبی در گفتوگو با فارس با تاکید بر اینکه غیرت دینی پشتوانه عقلانیت، معنویت، عدالتگرایی، آزادیخواهی و حرکت به سمت پیشرفت و تمدن را به همراه دارد، تصریح کرد: در واقع دفاعمقدس 8 ساله ملت ایران در مقابله با هجوم شرق و غرب و اجرایی شدن توطئه شرق و غرب علیه ایران توسط صدام جنایتکار و مقابله با نفوذ و تفرقه و حضور جوانان غیور، عاشق جهاد و شهادت و مدافعان حرم و حریم ولایت و مقابله با داعش و تکفیر از جلوههای دیگر غیرت دینی ملت ایران است. وی تاکید کرد: بر پایه غیرت دینی میتوانیم در برابر جنگ اقتصادی و با اجرایی کردن سیاستهای اقتصاد مقاومتی و جهش تولید و پشتیبانی و مانعزدایی و بسیج ظرفیتهای ملی و میدانداری و پیشتازی روحانیت و دانشگاهیان متعهد و نخبگان و به میدان آمدن جوانان به عنوان موتور محرکه انقلاب اسلامی، تحریمها را خنثی کنیم. آیتالله کعبی افزود: امروز یکی از اولویتهای انقلاب اسلامی برای تضمین پیشرفت، عدالت و حرکت به سمت تمدن و عملیاتی کردن آرمانهای انقلاب اسلامی در تحقق توحید، عدالت و کرامت انسانی خنثیسازی تحریمهای اقتصادی ظالمانه دشمن است و این همت و غیرت دینی جوانان این مرز و بوم را با روحیه 8 سال دفاع مقدس میطلبد. نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان گفت: تولید قدرت نرم در برابر جنگ نرم با غیرت دینی و حضور جوانان مومن و انقلابی و پای کار در صحنه قابل تحقق است.
***
دادگاه سرکرده گروهک تروریستی تندر برگزار میشود
دادگاه رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد، سرکرده گروهک تروریستی تندر، امروز به صورت علنی به ریاست قاضی صلواتی برگزار میشود.
به گزارش میزان، این جلسه با حضور نماینده دادستان، خانواده قربانیان اقدامات تروریستی این گروهک، متهم و وکلای وی برگزار میشود.
تندر یکی از گروههای تروریستی و ضد انقلاب است که در جریان گروههای معاند و طرفداران رژیم پهلوی فعالیت میکند. برخی کارشناسان سابقه تاسیس این گروه را در سالهای نخست دهه ۸۰ یا به طور دقیقتر سال ۱۳۸۳ میدانند. نام دقیقتر این گروه انجمن پادشاهی ایران (تندر) است که طبق اطلاعات در دسترس فتحالله منوچهری با نام مستعار فرود فولادوند در سالهای نخست تأسیس این گروه و تا سال ۱۳۸۵ سرکردگی آن را برعهده داشت. پس از او جمشید شارمهد در همان سال مسؤولیت آن را بر عهده گرفت. شنبه یازدهم مرداد ۹۹ خبری در رسانهها منتشر شد که حاکی از دستگیری جمشید شارمهد، سرکرده گروه تروریستی تندر توسط وزارت اطلاعات بود. در پرونده این گروه جنایتهای بسیاری مانند بمبگذاری در حسینیه سیدالشهدای شیراز و قصد انفجار سد سیوند شیراز مشاهده میشود که در این میان بمبگذاری در حسینیه سیدالشهدای شیراز حادثهای خونبار است که افراد بیگناه بسیاری در آن به شهادت رسیدند.
***
به دنبال توافق کاغذی نیستیم
علی بهادریجهرمی، سخنگوی دولت در گفتوگو با مهر درباره دورنمای مذاکرات وین گفت: طبیعتا طرفی که قبلا به توافق خود عمل نکرده، در ادوار مختلف سیاسیاش بدعهدی کرده و سپس از اساس، از توافق خارج شده است، باید بتواند برای عمل به توافقات تضمینها و برنامه واقعی ارائه دهد و این برنامه ارائهشده قابل حصول باشد؛ یعنی اگر قرار است توافقی امضا شود که در چارچوب عمل واقعی به توافقهای گذشته باشد، باید احساس شود که نتیجهای از این توافق حاصل خواهد شد. این نگاه سیاسی ایران است و در این راستا باید تصمیمات سیاسی گرفته شود. اگر بخواهم سادهسازی کنم، تصمیم سیاسی این است که آیا واقعا میخواهیم توافق کنیم یا تصمیم داریم این توافق روی کاغذ باشد؟ باید این تصمیم را طرفین بگیرند. تصمیم جدی ایران توافق واقعی در راستای حذف تحریمهاست نه توافق کاغذی و غیرواقعی.