پخش نمایش «طلوع» از رادیو نمایش
فرازهایی از مقاطع سنی کودکی و نوجوانی رهبر حکیم انقلاب در نمایش «طلوع» روی آنتن میرود. به گزارش «وطنامروز»، شهریار زمانی، نویسنده نمایش رادیویی «طلوع» در این باره گفت: نگارش این نمایش رادیویی با پیشنهاد مدیر رادیو نمایش آغاز شد. ایده کار بتدریج شکل گرفت و ابعاد متن با توجه به حساسیت سوژه، وسعت و گستردگی موضوع تنظیم شد. وی ادامه داد: انتخاب بستر تاریخی برای روایت ابتکار خودم بود، چرا که تولد و نوجوانی رهبر انقلاب همزمان با مقاطع حساس و سرنوشتسازی از تاریخ معاصر ایران است. زمانی افزود: اولویت کار اتقان و صحت روایت و تاکید بر مستند بودن متن بود اما از تخیل هم برای نمایشی شدن متن و باورپذیر شدن آن بهره بردم. وی همچنین تاکید بر شعاری نبودن و نپرداختن مستقیم به سوژه را از دیگر اولویتهای کار دانست. این نویسنده در پایان گفت: از کتاب «شرح اسم» به عنوان منبعی برای نگارش این نمایش رادیویی بهره بردم. نمایش رادیویی «طلوع» به نویسندگی شهریار زمانی، کارگردانی بهرام سرورینژاد، تهیهکنندگی فرشاد آذرنیا، صدابرداری مجید آینه، افکتوری محمدرضا قبادیفر و با هنرمندی نوشین حسنزاده، مونا صفی، احمد هاشمی، سیدمجتبی طباطبایی، پریسا مقتدی، محسن بهرامی، شیما جانقربان، راضیه مومیوند، مهدی نمینیمقدم، بهرام ابراهیمی، مجید حمزه، بهرام سرورینژاد، امین بختیاری، بهادر ابراهیمی، محمدرضا قلمبر و فریبا طاهری، پنجشنبه ۲۱ بهمن ساعت ۲۱ از رادیو نمایش پخش میشود و جمعه ۲۲ بهمنماه ساعت ۸ صبح، تکرار آن است.
***
کتاب «اخلاق و معنویت در مکتب شهید سلیمانی» منتشر شد
کتاب «اخلاق و معنویت در مکتب شهید سلیمانی» به قلم جمعی از نویسندگان از سوی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی تهیه و به همت مؤسسه بوستان کتاب در ۱۵۲ صفحه منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، این اثر کوشیده است اخلاق و معنویت را در مکتب شهید سلیمانی بر اساس آموزههای دینی و بیان خاطراتی از زندگی آن شهید بزرگوار تبیین کند تا ضمن ارائه مطالب ارزشمند اخلاقی و معنوی، بر جنبه کاربردی و عملی بودن آن نیز تأکید مضاعف شود. طرح مباحث بلند اخلاقی و معنوی با تکیه بر خاطرهها و نمونههای عینی و ملموس از زندگی شهید سلیمانی و نیز پرداختن به مبانی رفتارهای اخلاقی و معنوی شهید سلیمانی بر اساس آیات و روایات، از ویژگیهای مهم این کتاب است. این اثر تألیف حجج اسلام محمدرسول آهنگران، سیدمحمد اکبریان، علیرضا انصاری، عبدالکریم پاکنیاتبریزی، کاظم دلیری ومحمود ملکیراد و خانم زهرا رضاییان است.
***
سریال شهید باکری با نسخه سینمایی آن متفاوت است
مدیر روابط عمومی معاونت سیما عنوان کرد، سریالی که بعد از اکران ساخته سینمایی سیدهادی حجازیفر درباره شهید باکری، از تلویزیون پخش میشود، با نسخه سینمایی آن متفاوت است. به گزارش «وطنامروز»، حمید خواجهنژاد، مدیر روابط عمومی معاونت سیما در یادداشتی درباره فیلم «موقعیت مهدی»، ساخته هادی حجازیفر و نیز نسخه سریالی که از تلویزیون پخش خواهد شد، نوشته است: بعد از اکران عمومی این ساخته مرکز سیما فیلم، سریال الف ویژه 7 قسمتی مهدی باکری با عنوان «عاشورا» هم با قصهای متفاوتتر از نسخه سینمایی از قاب سیما پخش میشود. خواجهنژاد همچنین با تمجید از این سازندگان آورده است: دستمریزاد و خدا قوت به حجازیفر و دیگر عوامل و بازیگران سینمایی موقعیت مهدی که زندگی شخصی و حماسهآفرینی این قهرمان ملی را هنرمندانه بازنمایی کردند. نمایش چهره یک فرمانده واقعی که همواره در خط مقدم بود و به دل خطر میزد، هم تحسین برانگیز بود و هم الهامبخش برای همگان، بویژه مسؤولان که بدانند مدیریت و حل مسائل از دور، شدنی نیست، باید مرد میدان بود و ایستادگی کرد.
***
درخواست تهیهکننده فیلم «مرد بازنده» برای سانس فوقالعاده
تهیهکننده فیلم سینمایی «مرد بازنده» با اشاره به اتمام بلیتهای مردمی فیلم سینمایی «مرد بازنده» گفت: تمام بلیتهای سانسهای مردمی این فیلم از روزهای نخست پیشفروش به اتمام رسید و هماکنون در تهران ظرفیتی برای این فیلم در دسترس نیست. به گزارش «وطنامروز»، کامران حجازی درباره احتمال اختصاص سانسهای فوقالعاده به این فیلم گفت: بهرغم آنکه در پیشفروش بلیتها، خیلی زود سانسهای «مرد بازنده» به فروش رفت و تقاضای مردمی برای خرید بلیت این فیلم در زمان جشنواره زیاد است اما تاکنون دبیرخانه جشنواره فجر امکان فعالکردن سانس فوقالعاده برای این فیلم را فراهم نکرده است. این درخواست را دارم که در برخی سینماهای پرمخاطب سانس فوقالعاده تخصیص یابد. او با بیان اینکه «مرد بازنده» محمدحسین مهدویان پرمخاطبترین فیلم جشنواره است، تصریح کرد: تاکنون تمام ۱۸ هزار بلیت استان تهران و جمعا ۲۸,۷۰۰ بلیت در کل کشور برای این فیلم به فروش رفته است که درواقع پرفروشترین و پرمخاطبترین فیلم جشنواره بوده است.
***
ماجرای کنفرانس گوادلوپ در دوره پهلوی چه بود؟
هفتمین شماره مجموعه ویدئویی کافه پهلوی توسط فرهنگسرای ارسباران تولید و منتشر شد. به گزارش مدیریت روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، شماره ۷ کافه پهلوی با روایت دکتر مهدی خانعلیزاده، پژوهشگر روابط بینالملل به بررسی کنفرانس گوادلوپ با هدف حفظ حکومت پهلوی میپردازد. جیمی کارتر رئیسجمهور آمریکا، والری ژیسکار دستن رئیسجمهور فرانسه، جیمز کالاهان نخستوزیر انگلیس و هلموت اشمیت صدراعظم آلمان ۱۶ دی ۵۷ در جزیره گوادلوپ در دریای کارائیب دور هم جمع شدند تا درباره انقلاب ایران و نجات محمدرضاشاه با یکدیگر مذاکره کنند. کافه پهلوی مجموعه تولیدات ویدئویی است که با محوریت تاریخ انقلاب اسلامی و رویدادهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی عصر پهلوی توسط فرهنگسرای ارسباران تولید و منتشر میشود.