printlogo


کد خبر: 244968تاریخ: 1400/11/27 00:00
ماجرای علاقه رهبر انقلاب به سرود «مادر برام قصه بگو»

مراسم رونمایی از کتاب‌ «مادر برام قصه بگو» با حضور هاشم طالب و مهدی نظری از راویان کتاب، بهنام باقری نویسنده کتاب، محمدصادق کوشکی استاد دانشگاه و محمدصادق باطنی مدیر مجتمع آموزشی شهید آوینی در کتابفروشی چاپ‌ونشر بین‌الملل برگزار شد. 
به گزارش «وطن‌امروز»، هاشم طالب از راویان کتاب و مسؤول وقت روابط عمومی دفتر ریاست‌جمهوری دوره آیت‌الله خامنه‌ای، در سخنانی درباره نحوه آشنایی رهبر انقلاب با گروه سرود آباده گفت: طریقه آشنایی ما اینگونه بود که یک روز، برنامه کودک شبکه اول سرود «آلاله» گروه سرود آباده را پخش می‌کرد و آیت‌الله خامنه‌ای هم تصادفا آن را دیده بودند، بعد از آن، مرا صدا زدند و فرمودند «ببینید اینها کی هستند؟»
وی ادامه داد: به صداوسیمای مرکز شیراز متوسل شدیم و معلوم شد که سرپرست گروه آقای احمد توکلی است که مسؤول امور تربیتی شهرستان آباده هم بود، گزارشی نوشتیم و خدمت آیت‌الله خامنه‌ای دادیم، فرمودند «من خیلی دلم می‌خواهد اینها را ببینم، در نخستین فرصت برنامه‌ریزی کنید که بیایند اینجا تا من از نزدیک ببینم‌شان».
طالب افزود: در سفری که آیت‌الله خامنه‌ای برای اعزام سپاهیان حضرت محمد(ص) به شیراز داشتند، گروه سرود آباده، سرودی را اجرا کردند و بعد آنها را پشت جایگاه بردیم. موقعی که رهبر انقلاب می‌خواستند به جایگاه سخنرانی بروند، با بچه‌های این گروه سلام‌و‌علیک کردند و ما آنها را به آقا معرفی کردیم ولی ایشان فرمودند: «اینگونه فایده ندارد، اینها را به دفتر و محل اقامت من بیاورید، می‌خواهم با اینها بنشینیم و حسابی صحبت کنیم». همین کار را کردیم و این گروه، موقع ناهار در ساختمان استانداری خدمت حضرت آقا آمدند و سرودی خواندند که آنجا آیت‌الله خامنه‌ای با اجرای آنها گریه کردند. نخستین دیدار گروه آباده با آیت‌الله خامنه‌ای در همین سفر شیراز بود. 
مسؤول وقت روابط عمومی دفتر ریاست‌جمهوری تصریح کرد: بعد از اجرای سرود، خدمت آقا گفتم که «اینها یک سرود تازه‌ای هم ضبط کرده‌اند که کار خوبی است»، ایشان گفتند «آقای توکلی! بخوان ببینم چیست»، آقای توکلی به من گفت که «چرا لو دادین؟ ما هنوز فقط مولودی اولش را تنظیم کرده‌ایم»، آقا فرمودند «نه! بخوانید».
طالب ادامه داد: آیت‌الله خامنه‌ای بعد از اجرا گفتند «آقای توکلی! این سرود، خوب است، شعرش خوب است، آهنگش خوب است ولی حزنش زیاد است، خانواده شهدا خودشان به‌اندازه کافی غم و غصه دارند، شما باید کاری کنید که برای اینها تسلی‌خاطر باشد. جنبه‌های حماسی این سرود کم است». بعد از آن، آقای توکلی سرود را دوباره اجرا کردند و برای من فرستادند و بعد از تأیید آیت‌الله خامنه‌ای اجرا شد. 
طالب با اشاره به برگزیده شدن گروه سرود آباده در مسابقه بهترین سرود انقلاب در آن مقطع بیان کرد: مراسم اختتامیه مسابقه در دفتر ریاست‌جمهوری و با حضور آیت‌الله خامنه‌ای برگزار شد، بعد از شام آقا از تک‌تک اعضای گروه سرود می‌خواستند که بخوانند، می‌گفتند «همه صدای‌شان خوب است ولی جنس صدای آقای مهدی نظری یک چیز دیگر است»، به‌نظرم تنها کسی که از آن گروه به موسیقی ادامه داد، فقط آقای نظری بود. 
راوی کتاب با اشاره به اجرای این گروه سرود در جماران توضیح داد: زمانی که گروه سرود آباده در صداوسیما برنامه داشت، آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: «شخصا هماهنگ کن که گروه سرود به‌مناسبت عید مبعث در حضور امام خمینی(ره) در جماران برنامه اجرا کنند». هماهنگی‌های لازم را انجام دادیم، شب قبل از برنامه آمدیم و ساز‌ها، نی و ارگ را تحویل قسمت حفاظت دادیم و صبح به‌سمت جماران راه افتادیم. گفتند: «گروه کجا می‌خواهد بایستد؟» آقای توکلی، مربی گروه شروع به جانمایی سازها کرد؛ یکی از مسؤولان دفتر امام(ره) گفتند: «به‌هیچ‌وجه! امکان آوردن ساز در حسینیه جماران وجود ندارد». آقای توکلی هم سفت و سخت گفتند: «ما بدون ساز نمی‌توانیم اجرا کنیم». آن مسؤول گفت: «یک پرده مشکی‌ می‌کشیم که پشت پرده باشند». آقای توکلی گفتند: «نه! کسی که اُرگ می‌زند باید گروه را ببیند.»، به توافق نرسیدیم و وسائل را جمع کردیم، بیرون آمدیم. 
طالب اضافه کرد: گفتم قبل از اینکه گروه برود، تلفنی به دفتر آیت‌الله خامنه‌ای زنگ بزنم و توضیح دهم چه اتفاقی افتاد، نمی‌دانم که آقا چه به حضرت امام(ره) گفته بودند که دیدم احمد آقا آمدند و گفتند: «شما چرا نمی‌روید مستقر شوید؟». ماجرا را تعریف کردیم، گفت: «خیر! شما بروید داخل هر جا که آقای توکلی گفت، مستقر شوید، به‌گونه‌ای هم بنشینید که حضرت امام(ره) بتوانند بچه‌ها را ببینند».

Page Generated in 0/0073 sec