printlogo


کد خبر: 245091تاریخ: 1400/11/30 00:00
اخبار

بهره‌برداری از باند رفت منطقه ۲ آزادراه تهران- شمال تا پایان ۱۴۰۱
رئیس سازمان برنامه و بودجه از بهره‌برداری باند رفت منطقه ۲ آزادراه تهران- شمال تا پایان سال ۱۴۰۱ خبر داد و با اشاره به حمایت دولت برای تزریق منابع مالی طرح گفت: با توجه به حجم کار و فعالیت در این پروژه، دولت در بخش تامین مالی به تعهدات خود عمل خواهد کرد. 
سید مسعود میرکاظمی با اشاره به زمان افتتاح باند اول منطقه ۲ آزادراه تهران- شمال گفت: امروز جلسه‌ای برای بررسی ابعاد مختلف کار در این منطقه از آزادراه برگزار شد و مسیر رفت آزادراه تهران- شمال تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری خواهد رسید. 
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به حمایت دولت برای تزریق منابع مالی در این پروژه گفت: با توجه به حجم کار و فعالیت در این پروژه، دولت در بخش تامین مالی به تعهدات خود عمل خواهد کرد. 
میرکاظمی ادامه داد: همچنین مقرر شد با بررسی‌های کارشناسی بیشتر، کار در منطقه ۳ آزادراه تهران- شمال نیز تعیین تکلیف شود. 
***
مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی:
سود سهام عدالت جاماندگان ۹۸ همراه سود سال ۹۹ پرداخت می‌شود
مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: سود سال ۹۸ سهام عدالت افرادی که سال گذشته به دلیل وجود برخی مشکلات قادر به دریافت آن نشدند، اسفندماه امسال همراه با سود سال ۹۹ به حساب آنها واریز می‌شود. 
محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) با اشاره به اینکه سود سهام عدالت جاماندگان سال ۹۸ همراه با سود سال ۹۹ پرداخت می‌شود، گفت: سود منتهی به اسفند ۹۹ مشمولانی که ۵۳۲ هزار تومان در سبد سهام خود دارند، حدود ۵۵۰ هزار تومان خواهد بود. 
وی با تأکید بر اینکه تلاش می‌شود با همکاری شرکت‌های سرمایه‌پذیر همه سودها یکجا پرداخت شود، افزود: برآورد زمانی ما این است که در دهه سوم اسفند می‌توان سود را به حساب مشمولان واریز کرد. 
***
تولید کشاورزی به 125 میلیون تن رسید
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با بیان اینکه برای تامین میوه شب عید سیب و پرتقال به میزان کافی ذخیره شده است،‌ گفت: تلاش می‌کنیم از طریق شبکه تعاونی‌های مردمی و نیز شبکه فروش هوشمند میوه شب عید مردم را بموقع تأمین کنیم. 
اسماعیل قادری‌فر افزود: در حال حاضر تولیدات کشاورزی شامل زراعی، باغی و دامی به 125 میلیون تن در سال می‌رسد و عمده این محصولات از طریق شبکه بزرگ تعاونی‌های روستایی که متشکل از حدود 8 میلیون کشاورز و شبکه‌های تعاونی‌های روستایی در سراسر کشور است بین مردم توزیع می‌شود اما در عین حال تلاش داریم اقتصاد کشاورزی را از حالت سنتی به سمت اقتصاد صنعتی برسانیم تا سهم کشاورزی از تولید ناخالص داخلی کشور به میزان قابل قبول برسد. 
وی همچنین گفت: به دلیل غفلت از اقتصاد کشاورزی، صنعتی و دانش‌بنیان در حال حاضر سهم کشاورزی از اقتصاد ناچیز است و متأسفانه میزان ضایعات کشاورزی بین 20 تا 30 درصد است و در برخی اقلام تا 40 درصد هم می‌رسد. به عنوان مثال سیب درختی استان‌های آذربایجان شرقی و غربی به یک تراژدی ملی تبدیل شد در حالی که در صنایع تبدیلی و تکمیلی کمبود وجود دارد. از طرفی مقوله امنیت غذایی مورد تأکید نظام قرار دارد، بنابراین باید برای حفظ امنیت غذایی هم از ضایعات کشاورزی کاسته شود و هم از شبکه گسترده تعاونی‌های روستایی و کشاورزی که حدود 6 دهه قدمت دارد، استفاده کنیم و ما دنبال مردمی کردن کشاورزی هستیم. 
وی در ادامه این نکته را هم گفت که‌ در حالی که جمعیت کشور در ابتدای انقلاب 30 درصد شهری و 70‌درصد روستایی بود، در حال حاضر این نسبت برعکس شده و 70 درصد در شهرها و 30 درصد در روستاها حضور دارند و یکی از چالش‌های اقتصاد مسأله حاشیه‌نشینی‌ها و معضلات اجتماعی است. در این زمینه شبکه دلالی و غیرضروری شکل گرفته و محصولات کشاورزی را به قیمت ارزان از تولیدکنندگان خریداری کرده و به قیمت گزاف به مصرف‌کنندگان می‌فروشند. 
وی همچنین گفت: اجرا نشدن الگوی کشت در کشور باعث شده است یک سال سیب‌زمینی و یک سال پیاز مشکل پیدا کند. باید استراتژی الگوی کشت اجرا شود و کشاورزی مبتنی بر قرارداد اجرا شود، یعنی کشاورز بذری نکارد، مگر اینکه از قبل قرارداد فروش آن تنظیم شده باشد و این مستلزم گذر از تعاونی‌های سنتی نسل اول به تعاونی‌های مدرن و امروزی است.

Page Generated in 0/0069 sec