printlogo


کد خبر: 247542تاریخ: 1401/1/24 00:00
در جلسه مشترک دیوان محاسبات و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس مطرح شد
انتشار گزارش کارشناسی درباره برنامه ششم توسعه در پایان خرداد
مهرداد بذرپاش: امسال، سال هوشمندسازی دیوان محاسبات است

رئیس کل دیوان محاسبات کشور به همراه علی کامیار، دادستان و دیگر مقامات این دستگاه نظارتی در جلسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی شرکت کرد. 
در این جلسه، مهرداد بذرپاش با استقبال از پیشنهاد انعقاد تفاهمنامه با کمیسیون اصل ۹۰ تاکید کرد: بنای ما از ابتدای کار در دیوان محاسبات، همکاری و همراهی و هماهنگی با مجموعه‌ها و کمیسیون‌های مختلف در مجلس بوده است. 
بذرپاش افزود: ان‌شاءالله بزودی تفاهمنامه تعامل کاری میان دیوان محاسبات کشور و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی منعقد خواهد شد که نتیجه‌ آن، هم‌افزایی بیشتر در صیانت از بیت‌المال و برخورد با مفاسد اقتصادی خواهد شد. 
وی با اشاره به تحولات ساختاری و محتوایی به عنوان یکی از مهم‌ترین جهت‌گیری‌ها در دیوان محاسبات، ورود به ترک فعل مدیران و کوتاه‌کردن زمان رسیدگی را کارهای اساسی در دوره فعلی مدیریت این دستگاه نظارتی دانست. 
بذرپاش در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: از مطالبات مهم رهبر معظم انقلاب، اصلاح ساختار بودجه است که دیوان محاسبات طی نزدیک به ۲ سال اخیر تلاش کرده علاوه بر کوتاه‌تر شدن زمان ارائه گزارش تفریغ بودجه سالانه، دیدگاه‌های کارشناسی خود را در این باره در اختیار نمایندگان محترم بگذارد.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور گزارش‌های ضمنی در سال اجرای بودجه را هشدارهای پیشگیرانه‌ای دانست که به مدیران دستگاه‌ها ارائه می‌شود تا از انحراف بیشتر در خرج‌کرد ممانعت به عمل آید. 
وی گفت: امسال نیز در تلاشیم تا پایان تیرماه گزارش تفریغ بودجه سال قبل را تقدیم مجلس و ملت عزیز ایران کنیم. علاوه بر این، برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا پایان بهار یا اوایل تابستان گزارش کارشناسی درباره برنامه ششم توسعه را ارائه کنیم تا برای تدوین برنامه هفتم، تصمیم بهتری گرفته شود. 
بذرپاش تاکید کرد: امسال را سال هوشمندسازی دیوان نام نهاده‌ایم و در این راستا پیگیری اتصال به بانک‌های اطلاعاتی مرجع نظیر سامانه‌های سناما و پاکنا و تغییر فرآیندهای حسابرسی و رسیدگی الکترونیکی را در دستور کار قرار داده‌ایم. 
در این جلسه علی کامیار، دادستان دیوان محاسبات کشور نیز با اشاره به اقدامات تحولی در حوزه رسیدگی طی سال ۱۴۰۰، بازگشت ۱۵ هزار میلیارد تومان به خزانه‌ کشور را اقدامی تاریخی دانست که در آن به جای پرونده‌سازی، از فرآیند پیشگیری و رسیدگی بر اساس ترک فعل استفاده شده است. 
در بخش دیگری از جلسه مشترک کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و مقامات دیوان محاسبات کشور، حجت‌الاسلام شجاعی رئیس کمیسیون و حجت‌الاسلام پژمانفر، علی خضریان، میرسلیم، ارکانی و حسینی‌پور به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و ضمن تقدیر از تحولات مثبت در دیوان محاسبات، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این دستگاه نظارتی در حوزه رسیدگی و انعقاد تفاهمنامه جهت افزایش همکاری‌ها شدند. 

Page Generated in 0/0085 sec