printlogo


کد خبر: 248074تاریخ: 1401/2/7 00:00
اخبار

نباید چشم بر انحراف در اجرای قانون بست
رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار اعضای «هیأت تطبیق مصوبات دولت با قوانین» با برشمردن برخی آفت‌هایی که تمام دستگاه‌های نظارتی باید خود را از آن مصون نگه دارند، گفت: اگر بحث‌های سلیقه‌ای، سیاسی و غیرکارشناسی در کار تطبیق قوانین مطرح شود، آفت‌های زیاد و غیرقابل جبرانی برای کشور ایجاد می‌شود؛ از این رو خروجی و کارکرد هیأت تطبیق مصوبات به عنوان نهادی نظارتی می‌تواند در انسجام کشور اثرگذار و موثر باشد. 
محمدباقر قالیباف در این نشست با تأکید بر اهمیت جایگاه هیأت تطبیق مصوبات دولت با قوانین گفت: این هیأت جایگاه مهم و موثری دارد و می‌تواند با عملکردی دقیق، منصفانه و با سرعت کارهای کشور را سامان دهد و از بسیاری از مشکلات در زمینه قوانین پیشگیری کند. وی با اشاره به اهمیت هم‌پوشانی دستگاه‌های نظارتی، تأکید کرد: داده‌های مجموعه‌های نظارتی بدون دخالت در وظایف یکدیگر می‌تواند تبادل شود و اثرگذاری بیشتری داشته باشد، لذا نباید هر یک از مجموعه‌های نظارتی کار جدا و پراکنده را دنبال کنند. قالیباف در همین زمینه تأکید کرد: به عنوان کسی که تجربه اجرایی داشته‌ام با چوب لای چرخ دستگاه‌های اجرایی گذاشتن مخالفم، چرا که مانع شجاعت در تصمیم‌گیری مدیران اجرایی می‌شود. از طرف دیگر نباید چشم را به روی انحراف در اجرای قانون بست و مماشات کرد، بلکه باید محکم ایستاد. اسماعیلی رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین، در آغاز این نشست گزارشی از عملکرد این هیات در سال گذشته ارائه کرد و برخی اعضای این هیات نیز نظرات خود را برای بهبود روند تطبیق مصوبات بیان کردند. 
***
فرمانده نیروی زمینی ارتش:
آمادگی نیرو‌های مسلح ناشی از انگیزه مضاعف آنهاست
امیر سرتیپ کیومرث حیدری با تاکید بر اینکه یگان‌های نیروی زمینی ارتش همیشه پویا، بالنده و بازدارنده هستند، گفت: آمادگی بی‌نظیر نیرو‌های مسلح، حکایت از روحیه و انگیزه مضاعف آنها در این مسیر دارد. 
فرمانده نیروی زمینی ارتش با حضور در تیپ ۲۹۲ زرهی شهید آزادی ضمن ارزیابی آمادگی و پویایی نیرو‌های این تیپ گفت: یگان‌های نیروی زمینی ارتش همیشه پویا، بالنده و بازدارنده هستند و در این مسیر با تمام وجود برای امنیت این سرزمین تلاش خواهند کرد. وی با بیان اینکه این تیپ در شهرستان دزفول همیشه با قدرت و سرافراز بوده است، اظهار داشت: آمادگی بی‌نظیر نیرو‌های مسلح، حکایت از روحیه و انگیزه مضاعف آنها در این مسیر دارد.
***
گزارش «سی‌ان‌ان» از مذاکرات تهران- ریاض
کشورهای عربی دیگر اعتمادی به آمریکا ندارند
یک شبکه آمریکایی گزارش کرد کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس اعتماد خود را به آمریکا از دست داده‌اند و ریاض به دنبال بهبود روابط با ایران است. 
به گزارش فارس، «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه با تأیید دور پنجم گفت‌وگوها میان تهران- ریاض گفت: این گفت‌وگوها با تلاش‌های دولت عراق و مساعدت‌های دولت عمان در بغداد برگزار شد و مثبت و رو به جلو بود. شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» در واکنش به این اظهارات مقام‌های ایرانی درباره دور پنجم گفت‌وگوها میان عربستان و جمهوری اسلامی ایران، گزارش کرد در حالی ‌که کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس اعتماد خود به آمریکا را برای پایبندی به تعهداتش در قبال امنیت خود از دست داده‌اند، ۲ رقیب قدیمی در غرب آسیا خود امور را به دست گرفته‌اند. در این گزارش با اشاره به یکی از محورهای گفت‌وگوها میان ایران و عربستان مبنی بر اعزام 40 هزار زائر ایرانی به مراسم حج آمده است: در حالی که مذاکرات تا امروز بر موضوعات نسبتا کوچکی مانند زیارت اماکن مقدس متمرکز بوده و مقامات در سطح اطلاعاتی نیز در آن حضور داشته‌اند، حضور احتمالی مقامات در سطح وزارت خارجه در مذاکرات آتی می‌تواند نشان‌دهنده پیشرفت قابل توجه و تمایل طرفین برای به نتیجه‌ رساندن برخی از حل‌ نشدنی‌ترین درگیری‌های منطقه‌ای باشد. سی‌ان‌ان سپس در بخش بعدی گزارش خود نوشت: از سرگیری مذاکرات میان ایران و عربستان در حالی صورت گرفته است که جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو برجام در حال انجام مذاکرات وین برای لغو تحریم‌های یکجانبه غرب و احیای توافق هسته‌ای هستند و کشورهای عربی از آمریکا برای رسیدگی به نگرانی‌هایی که درباره ایران دارند، ناامید شده‌اند. 
***
در گفت‌وگوی معاون سفیر کشورمان با یک مقام طالبان صورت گرفت
بررسی اتفاقات مرز دوغارون
سفارت کشورمان در افغانستان در توئیتی اعلام کرد: سیدحسن مرتضوی، معاون سفارت ایران در کابل با مولوی شبیر احمد، رئیس کارگروه وزارت دفاع افغانستان درباره ارتقای حسن همجواری در مرزهای مشترک با کشورمان دیدار و درباره اتفاقات پیش‌آمده در مرز دوغارون ـ اسلام قلعه گفت‌وگو و تبادل نظر کردند. در این ملاقات، طرفین بر توسعه روابط دوستانه و برادرانه بین ۲ کشور و حل‌و‌فصل موضوعات پیش‌آمده از راه گفت‌وگو و مذاکره، تاکید و توافق کردند هیات ۲ کشور در مرز مشترک نشستی برگزار و سوء‌تفاهمات پیش‌آمده را برطرف کنند. ضمنا مقرر شد هیات‌های تخصصی ۲ کشور پس از ماه مبارک رمضان، در تهران یا کابل با هدف تحکیم امنیت و ثبات در مرزهای مشترک جلساتی را برگزار کنند. 

Page Generated in 0/0072 sec