printlogo


کد خبر: 249220تاریخ: 1401/3/10 00:00
تحلیل رسانه‌های صهیونیست از نتایج معکوس راهپیمایی پرچم برای تل‌آویو
حاکمیت اسرائیل بر قدس بی‌معناست

سیدمحمدحسن حسینی: برخی تحلیلگران صهیونیست به دنبال برگزاری راهپیمایی پرچم صهیونیست‌ها اعلام کردند حوادث این روز نشان داد این راهپیمایی بیهوده و حاکمیت اسرائیل بر قدس بی‌معناست. به گزارش عرب 48، «عمیخای اتالی» خبرنگار صهیونیستی روزنامه «یدیعوت آحارانوت» مطلبی را درباره راهپیمایی پرچم که روز یکشنبه توسط شهرک‌نشینان صهیونیست در قدس برگزار شد، مطرح کرد. اتالی تاکید کرد: راهپیمایی پرچم ثابت کرد قدس یکپارچه نیست و حاکمیت اسرائیل در این شهر بی‌معنی است و کسانی هستند که مدام در حال دروغ گفتن هستند. وی در ادامه نوشت: «اگر نظامیان در این روز از شهرک‌نشینان حمایت نمی‌کردند، حتی یک نفر از آنها جرات انجام چنین کاری را نداشت و می‌توان گفت هیچ یهود‌ی‌ای در جهان جرأت انجام این کار را ندارد. رفتن در این مسیر قطعا خودکشی است». تحلیلگر صهیونیست تاکید کرد: «راهپیمایی پرچم هیچ ارزشی ندارد. پس از جمع‌کردن پرچم‌ها، هیچ کس فکر نکرد که می‌تواند به تنهایی راهپیمایی مشابهی انجام دهد. حاکمیت اسرائیل بر قدس بی‌معناست، ما باید از دروغ گفتن به خود دست برداریم. در دوره «نفتالی بنت» هیچ حاکمیتی در قدس برای ما وجود ندارد. چنین حاکمیتی در دوره «بنیامین نتانیاهو»، «ایهود اولمرت»، «آریل شارون» و تمام نخست‌وزیران پیش از آنها نیز وجود نداشت و به دلیل مسؤولانی که جرات تصمیم‌گیری نداشتند، قدس هرگز یکپارچه نشد». 

همچنین «عاموس هرئیل» تحلیلگر امور نظامی در روزنامه صهیونیستی هاآرتص اعلام کرد: «با وجود تلاش‌های زیاد فعالان راست افراطی در روز گذشته، راهپیمایی پرچم‌ در بخش قدیمی قدس، هنوز موجب شعله‌ور شدن تنش بین اسرائیل و فلسطینی‌ها نشده است. در عوض، ما شاهد مجموعه‌ای از مظاهر نژادپرستی، دعواهای خشونت‌آمیز بین یهودیان و عرب‌ها و احساس عمومی انزجار بودیم. دستاورد مشکوک راهپیمایی سال گذشته - زمانی که حماس به راهپیمایی با شلیک موشک به بیت‌المقدس که منجر به عملیات نظامی «حارس الاسوار»(سیف‌القدس) در نوار غزه شد، پاسخ داد- هنوز تکرار نشده است». این روزنامه نوشت: «کابینه نتانیاهو سال گذشته پس از آنکه اطلاعاتی درباره احتمال شلیک موشک از سوی حماس به دست آمد، مسیر راهپیمایی پرچم را تغییر داد اما امسال، بنت به شکلی متفاوت با این موضوع برخورد کرد و به صحبت درباره «حاکمیت، ملی‌گرایی(!) و پایتخت ابدی ما» پرداخت اما واقعیت این است که این سیاست، نتیجه الزامات سیاسی داخلی است. نخست‌وزیر تحت فشار شدید راستگرایان، بویژه از سوی اعضای شورشی حزب خود، یمیناست. تغییر این راهپیمایی یا محدود کردن شرکت‌کنندگان در آن می‌توانست منجر به بحران دیگری در ائتلاف او شود که دیگر اکثریت خود را در کنست از دست داده است». 
گفتنی است شهرک‌نشینان صهیونیست روز یکشنبه همزمان با سالگرد اشغال بخش شرقی قدس در سال 1967 با حمایت نیروهای پلیس اسرائیل به هتک حرمت مسجدالاقصی پرداختند و به طور گروهی پرچم اسرائیل را برافراشتند. نظامیان صهیونیست صدها فلسطینی را که با دست خالی در حال دفاع از مسجدالاقصی بودند زخمی و شمار زیادی از آنها را دستگیر کردند. نشریه تایمز اسرائیل گزارش داد تعدادی از جوانان صهیونیست در این راهپیمایی، در نزدیکی باب‌الدمشق، بخش قدیمی شهر قدس، شعار «مرگ بر عرب‌ها» سر دادند و حتی به پیامبر اسلام(ص) توهین کردند. رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین با تاکید بر حاکمیت فلسطینیان بر مسجدالاقصی تصریح کردند ملت فلسطین به مقاومت خود برای دفاع از قدس تا اخراج اشغالگران از این سرزمین ادامه خواهد داد. سال گذشته در این روز که مصادف با 28 رمضان و تحصن فلسطینی‌ها در مسجدالاقصی در هفته منتهی به روز جهانی قدس بود، صهیونیست‌های افراطی به مسجدالاقصی یورش بردند و پس از آن بود که نبرد «شمشیر قدس» علیه اشغالگران از سوی مقاومت فلسطین رقم خورد و صهیونیست‌ها ناگزیر به لغو راهپیمایی پرچم و تعویق آن شدند. اتفاقاتی که طی دوره اخیر رخ داد، نشان می‌دهد راهپیمایی پرچم رژیم صهیونیستی که صهیونیست‌ها هر ساله به مناسبت اشغال قدس در سال 1967 آن را برگزار می‌کنند، دیگر صرفا یک رویداد سنتی و گذرا در سطح سیاسی و رسانه‌ای نیست. همچنین دشمن صهیونیستی دیگر نمی‌تواند ادعا کند این راهپیمایی را از موضع برتر و در پرتو احساس امنیت شهرک‌نشینان صهیونیست انجام می‌دهد؛ جایی که در سال‌های اخیر صهیونیست‌ها همواره برای برگزاری این راهپیمایی با چالش‌های متعددی مواجه بودند که مهم‌ترین آنها مقاومت فلسطینیان است؛ همان چیزی که سال گذشته موجب لغو این راهپیمایی شد. 

Page Generated in 0/0142 sec