سخنگوی صنعت برق: تغییر ساعت کاری ادارات به تنهایی میتواند ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ مگاوات صرفهجویی در پی داشته باشد و امکان تأمین پایدار انرژی برای سایر مشترکان را فراهم کند
سخنگوی صنعت برق گفت: تغییر ساعت کاری ادارات به تنهایی میتواند ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ مگاوات صرفهجویی در پی داشته و امکان تأمین پایدار انرژی برای سایر مشترکان را فراهم کند، اکنون این موضوع در حال بررسی است و امید است بزودی ابلاغ شود.
مصطفی رجبیمشهدی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی درباره تغییر ساعت کاری ادارات نوشت: «استانداران کل کشور بنا به پیشنهاد شرکتهای برق منطقهای و توزیع نیروی برق در استانها، برای تغییر ساعت کار اداری اقدام خواهند کرد. یعنی ادارات کار خود را یک تا ۲ ساعت زودتر از قبل آغاز و زودتر به پایان خواهند رساند تا در ساعات اوج مصرف یعنی 12 تا 17 وسایل سرمایشی ادارات به طور کامل خاموش شود. این اقدام به تنهایی میتواند 1000 تا 1200 مگاوات صرفهجویی در پی داشته و امکان تأمین پایدار انرژی برای سایر مشترکان را فراهم کند، اکنون این موضوع در حال بررسی است و امید است بزودی ابلاغ شود.
* آغاز رصد مصرف برق ادارات و ارگانها
در روزهای اخیر مصرف ادارات و ارگانهای مهم توسط شرکتهای توزیع مورد پایش و رصد قرار گرفته است. در این طرح ضمن ارزیابی راهکارهای پیشنهادی مدیریت بار درباره استفاده از تمام ظرفیتهای موجود به منظور گذر از پیک تابستان سال جاری، برنامههای کنترل بار مشترکان ولتاژ اولیه، ثانویه و همچنین مشترکان حساس نظامی، بانکها و ارگانهای مهم نیز مورد رصد قرار گرفت.
* در صورت نیاز دستگاههای مجاز رمزارز
همچنین قرار شده دستگاههای مجاز استخراج رمزارز در زمان اوج مصرف برق در صورت بروز محدودیت با اعلام دیسپاچینگ ملی از شبکه خارج شوند و برای این مهم برنامههای مدیریت مصرف در دستور کار قرار گرفته شده است.
* اعمال سیاستهای تشویقی و تنبیهی
همه هماهنگیها و تلاشها برای عبور از شرایط کنونی و پرهیز از اعمال خاموشی برق است و در این راستا سیاستهای تنبیهی و تشویقی را نیز در دستور کار قرار دادهایم. نیروگاهها در حداکثر شرایط تولید قرار دارند و نیاز مصرف در هفته جاری به دلیل گرمای شدید این روزها، افزایش بیشتری خواهد یافت».