نسخه سینمایی پویانمایی «سلام بر ابراهیم» که به زندگی شهید ابراهیم هادی ملقب به علمدار کمیل پرداخته است، در مرکز پویانمایی صبا تولید شد. به گزارش «وطنامروز»، نسخه سینمایی پویانمایی سلام بر ابراهیم با کیفیت 4K در مرکز پویانمایی صبا آماده شد. این پویانمایی درباره شهید ابراهیم هادی ملقب به «علمدار کمیل» است و سلحشوریها و رشادتهای این سرباز امام(ره) را روایت میکند. محمدرحیم لیوانی، رئیس مرکز پویانمایی صبا با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری درباره ادامه ساخت انیمیشنهایی درباره شخصیتهای ملی و میهنی گفت: مجموعه صبا در حوزه تاریخ معاصر و دفاعمقدس انیمیشنهای زیادی را تولید کرده و جدیدترین آن با عنوان «سلام بر ابراهیم» بوده که درباره شهید هادی است و به مدد الهی و تلاش دستاندرکاران، اثر بسیار فاخر و ارزشمندی از آب درآمده است.
رئیس مرکز پویانمایی صبا درباره این پویانمایی خاطرنشان کرد: شهید ابراهیم هادی میتواند الگوی مناسبی برای جوانان و نوجوانان باشد و برشی از دلاورمردیهای رزمندگان دفاعمقدس را روایت میکند. ناگفتههایی از زندگی این شهید وجود دارد که هماکنون در قاب تصویر به نمایش درآمده و به پویانمایی «سلام بر ابراهیم» رنگ و بوی بکر بودن داده است. لیوانی درباره زمان پخش این اثر هم گفت: پس از اکران نسخه سینمایی، فصل اول این مجموعه ۱۰۰ قسمتی از شبکههای سیما نیز روی آنتن خواهد رفت. اسدالله دیانتی، تهیهکننده این پویانمایی هم درباره این مجموعه گفت: این پویانمایی به 4 فصل تقسیم شده است. فصل کودکی تا سن نوجوانی، نوجوانی تا انقلاب و تحولاتی که از نظر شخصیتی برای شهید ابراهیم پیش آمده، وقایع انقلاب که در جبهه غرب برای وی رخ داده و در نهایت از انتهای فصل سوم تا پایان فصل آخر، رویدادهایی که در جبهه جنوب و کانال کمیل رخ داده بازگو میشود. اسماعیل یوسفی، کارگردان پویانمایی «سلام بر ابراهیم» هم درباره این اثر گفت: کل این پروژه در کشور تولید شده و با کیفیت 4K پخش میشود.
این پویانمایی سهبعدی در ۱۰۰ قسمت میهمان سیما میشود و از دل این مجموعه نخستین پویانمایی 4K سینمایی هم تولید شده است. انتشار کتاب «سلام بر ابراهیم» با استقبال چشمگیر علاقهمندان کتاب مواجه شده و این اثر جزو پرفروشترین کتابهای حوزه دفاعمقدس است. شهید ابراهیم هادی ملقب به علمدار کمیل اول اردیبهشت سال ۱۳۳۶ در میدان خراسان شهر تهران دیده به جهان گشود. حضور در هیات جوانان وحدت اسلامی و همراهی و شاگردی استادی نظیر علامه محمدتقی جعفری بسیار در رشد شخصیتی ابراهیم موثر بود و در دوران پیروزی انقلاب شجاعتهای بسیاری از خود نشان داد.