printlogo


کد خبر: 249745تاریخ: 1401/3/25 00:00
فرو رفتن تل‌آویو در لاک دفاعی

مهدی گرگانی: به‌رغم ادعاها و گزافه‌گویی‌های مقامات رژیم مجعول صهیونیستی در زمینه پدافندی و بالیدن به سیستم‌های پیشرفته دفاعی در زمینه‌های مختلف، تل‌آویو طی ماه‌های اخیر ضربات مهلک و دردناکی را متحمل شده است تا جایی که ساختار امنیتی این رژیم را با خطر فروپاشی مواجه کرده و ترکش‌های آن به کابینه چرخشی تل‌آویو نیز اصابت کرده است. 
با وجود اینکه ر‌ویدادهای امنیتی در رژیم صهیونیستی پروتکل‌های رسانه‌ای سفت و سختی دارد و رسانه‌های این رژیم بدون مجوز سازمان امنیت داخلی اسرائیل اقدام به انتشار اخبار امنیتی نمی‌کنند اما بررسی همان موارد و اتفاقاتی که رسانه‌ای شده است نشان می‌دهد صهیونیست‌ها در چه مقیاس گسترده‌ای زیر ضربه امنیتی قرار دارند. 
با وجود وسعت کم سرزمین‌های اشغالی و شمار زیاد نهادهای امنیتی و نظامی، این رژیم طی
‌‌2-‌3 ماه اخیر در زمینه‌های گوناگون از جمله آتش‌سوزی، حملات سایبری، نشت اطلاعات نظامی و امنیتی، عملیات‌های شهادت‌طلبانه علیه شهرک‌نشینان و حملات پهپادی و موشکی متحمل ضربات سهمگین شده است. 
۱- ۱۹ فروردین‌ماه رسانه‌های صهیونیست از آتش‌سوزی مهیب در «عکا» واقع در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند که یک مرکز جهانی برای فرقه ضاله بهائیت است. چند روز قبل از آن آتش‌سوزی بزرگی در یک منطقه صنعتی در «شلومتزیون» در دره اردن رخ داد. ساختمان دچار حریق کارخانه‌ حاوی مواد شیمیایی خطرناک بود. روزنامه اورشلیم پست گزارش داد بیش از ۳۰ تیم آتش‌نشانی تلاش کردند آتش در این منطقه صنعتی خطرناک را مهار کنند. 
۱۹ اردیبهشت یک مخزن سوخت در شهر بندری «حیفا» دچار حریق شد و اوایل خرداد نیز رسانه‌های رژیم بار دیگر از وقوع آتش‌سوزی در یک مخزن سوخت در «حیفا» خبر دادند. در ادامه سریال آتش‌سوزی‌های گسترده، شهرک صنعتی «قلنسوه» در مرکز سرزمین‌های اشغالی نیز دچار حریق گسترده شد. العالم در این باره نوشت:‌ منطقه صنعتی قلنسوه یکی از مناطق بزرگ صنعتی در مرکز رژیم موقت صهیونیستی است که از جهاتی قطب صنایع چوب آن رژیم هم محسوب می‌شود. 
طی روزهای گذشته نیز آتش‌سوزی در یک دانشکده افسری و یک ترمینال مسافری که طی آن ۲۰ اتوبوس یک شرکت مسافری در آتش جزغاله شد به وقوع پیوسته است. رسانه‌های صهیونیست معمولا در هماهنگی با نهادهای امنیتی از بیان جزئیات بیشتر درباره این رویدادها خودداری می‌کنند.
۲- یکی دیگر از بخش‌هایی که رژیم نامشروع صهیونیستی در آن آماج حملات قرار گرفته است، در زمینه سایبری است. گروه‌های مختلفی طی ماه‌های گذشته به زیرساخت‌های حیاتی و مهم این رژیم نفوذ کرده و خسارات فراوانی تحمیل کرده‌اند. حمله هکری به رسانه‌های این رژیم، سیستم بانکی، حمله به سیستم‌های وزارت جنگ، نفوذ به شرکت‌های تجاری و نظامی مثل شرکت رافائل و نفوذ به شبکه دوربین‌های مداربسته شهری، بخشی از مواردی بوده است که صهیونیست‌های مدعی در زمینه سایبری را سر جای خود نشانده است. 
در تازه‌ترین مورد، گروه عراقی «شارپ بویز» سایت‌های گردشگری رژیم صهیونیستی حاوی اطلاعات و کارت‌های اعتباری صدها نفر را با استفاده از بدافزار هدف حمله هکری قرار داد. هکرهای عراقی که بتازگی در کنار گروه‌هایی مثل عصای موسی، دستان باز، بلک شادو و... زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی را مورد حمله قرار می‌دهند، چند روز پیش نیز سامانه معاملاتی بورس تل‌آویو را به صورت گسترده مورد حمله سایبری قرار دادند. 
علاوه بر آن، صهیونیست‌ها اکنون در خارج از مرزها نیز امنیت ندارند و با تهدیدهای مختلف روبه‌رو هستند. مقرهای جاسوسی این رژیم در کشورهای منطقه طی هفته‌های گذشته هدف حملات پهپادی و موشکی قرار گرفته تا جایی که وزارت خارجه این رژیم رسما درباره سفر اتباع خود به کشورهای مختلف از جمله ترکیه و برخی کشورهای دیگر منطقه هشدار داده است. 
۳- هشدار به اتباع درباره سفر به خارج از فلسطین اشغالی، تقویت تدابیر امنیتی علیه فلسطینیان در داخل و استقرار سامانه‌های دفاعی در تل‌آویو و حیفا که بعد از سخنرانی اخیر علامه سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله صورت گرفت، نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی به‌رغم هارت و پورت‌های نمایشی درباره عملیات‌های برون‌مرزی، بیش از پیش به لاک دفاعی فرو رفته است، چرا که زنجیره تهدیدهای امنیتی اخیر ماهیت وجودی این رژیم را در معرض خطر قرار داده است.

Page Generated in 0/0101 sec