منابع خبری پنجشنبه گذشته از وقوع آتشسوزی جدید در کارخانه تولیدکننده بردهای الکترونیک نظامی در سرزمینهای اشغالی خبر دادند. شرکت تولیدکننده بردهای مدار چاپی آلتک از وقوع آتشسوزی در یکی از اتاقهای حساس کارخانه خود در پتختیکوا خبر داد. نکته حائز اهمیت شباهت این شرکت با شرکت تامار است که هر دو در زمینه تولید و پشتیبانی تجهیزات نظامی در رژیم اشغالگر قدس فعالیت دارند و هر ۲ نیز در حوادثی مشابه دچار حریق و انفجار شدند. علاوه بر این در اتفاق دیگری، بازار قدیمی منطقه بئرسبع در سرزمینهای اشغالی دچار آتشسوزی گسترده شد. به دلیل گستردگی آتشسوزی و از کنترل خارج شدن آن بیش از ۸ ایستگاه آتشنشانی از بئرسبع و تعدادی از ایستگاههای دیگر به منطقه اعزام شدند. برای ساعتها این آتش از کنترل خارج شده بود و امکان اطفای آن وجود نداشت. آتشنشانان با استفاده از دوربینهای حرارتی اقدام به جستوجوی محبوسان در آتش کردند. موارد آتشسوزیهای مهیب و انفجارهای بدون توضیح فنی در هفتههای گذشته چنان در سرزمینهای اشغالی فزونی گرفته که به نظر میرسد دستگاه امنیتی اسرائیل کارایی خود را برای سانسور خبری سوانح مرموز و متعدد همانند گذشته از دست داده و حالا رسانههای عبری تیترها و عناوین بیشتری را به گزارش این اخبار نگرانکننده به جامعه وحشتزده صهیونیستها اختصاص میدهند. از شنبه ۲ هفته پیش تاکنون بیش از 10 سانحه سریالی بدون هیچ توضیح قانعکنندهای در سراسر سرزمینهای اشغالی رخ داده است.
بامداد چهارشنبه گذشته نیز (25 خرداد) کارخانهای در منطقه «روحووت» (Rohvot) تلآویو به دلیل نشت ماده سمی آمونیاک، دچار حریق شد. گزارش شده چندین نفر بر اثر استنشاق آمونیاک این کارخانه که در جنوب تلآویو واقع است، مصدوم و راهی بیمارستان شدند. همان روز چهارشنبه برخی منابع محلی از وقوع آتشسوزی در پالایشگاه بندر «حیفا» واقع در فلسطین اشغالی خبر دادند. طی هفته گذشته نیز چند منطقه از سرزمینهای اشغالی شاهد حوادثی از قبیل آتشسوزی و انفجار در مراکز صنعتی و نظامی و دانشگاهی بوده است. به رغم تلاشها برای بایکوت کردن این حوادث، آن چیزی که صهیونیستها را متحیر کرده، افزایش این دست حوادث بدون دلیل و سبب است.
* سونامی بلایای غیرطبیعی در اسرائیل
سونامی حوادث مترقبه و غیرمترقبه روزهای گذشته از شمال تا جنوب فلسطین اشغالی و حملات سایبری به زیرساختها و مراکز حساس رژیم صهیونیستی، نشانه آشکار بیبازگشت بودن روند زوال غده سرطانی منطقه است. این در حالی است که طبق آخرین گزارشها، در میان استیصال این رژیم در مقابل توفان مشکلات داخلی که باعث هشدارهای متوالی مقامات ارشد صهیونیست درباره قطعیت ورود دولت عبری به بحران دهه هشتم موجودیت منحوس خود شده است، آتش مقاومت درکرانه باختری شعلهورتر از هر زمان دیگر است و فلسطینیها در آستانه یک قیام بیسابقه علیه اشغالگران قرار دارند. طی ۲ هفته گذشته سلسله وقایع مرموز در گوشه و کنار سرزمینهای اشغالی - از آتشسوزی و انفجار در مراکز حملونقل، صنعتی، نظامی و امنیتی گرفته تا حمله به نیروهای پلیس رژیم- اسرائیلیها را گیج کرده است.
هفته گذشته موعد وارد آمدن ضربههایی مهلکتر به زیرساختهای رژیم بود. بر اساس جدیدترین گزارشهای رسمی و غیررسمی، طی حملات هدفمند و دامنهدار هکری، سامانه بورس و شبکه برق فلسطین اشغالی، دوربینهای مداربسته خیابانی و دوربینهای مداربسته شرکتهای تسلیحاتی اسرائیلی، سازمان فرودگاههای رژیم صهیونیستی، تعدادی از وبگاههای ارگانی و دولتی رژیم و حتی ایمیلهای مقامات امنیتی هدف قرار گرفتهاند. در اوج حملات سایبری به زیرساختهای رژیم، بار دیگر نام گروه هکری «عصای موسی» لرزه بر اندام صهیونیستها انداخت. این گروه که در ماههای اخیر تبدیل به بزرگترین دشمن سایبری اشغالگران اسرائیلی در کنار گروههای هکری دیگر چون «الطاهره»، «سایه سیاه» و «آنونیموس» شده، از هک شبکه برق رژیم اشغالگر پرده برداشت.
گروه Moses staff با انتشار یک ویدئو و اشتراک اطلاعاتی در تارنمای خود در قالب یک فایل فشرده، به ۲ زبان انگلیسی و عبری اعلام کرد: «این تازه شروع است. از این پس صدمات جبرانناپذیری به شما وارد میشود. ما شما را مجازات خواهیم کرد. هدف روشن، معین و دقیق است. این تنها بخش کوچکی از دسترسی ما به شبکه برق شماست. بزودی در تاریکی فرو خواهید رفت».
در واکنش به سونامی حملات سایبری ضداسرائیلی، رژیم صهیونیستی از در فرافکنی درآمده و اخیرا «مئیر بنشبات» رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم تلاش کرده این حملات را در حد یک جنگ سایبری میان تلآویو و تهران تقلیل دهد؛ حال آنکه ابعاد حملاتی که به زیرساختهای عمومی، نظامی و امنیتی اسرائیل وارد شده حکایت از یک هجمه همهجانبه در ابعاد وسیع به صهیونیستها دارد و نه فقط محدود به یک دولت خاص. بنشبات در مصاحبه با روزنامه عبری گلوبس در این باره گفت: «این جنگ که در حقیقت در پشت پرده اداره میشود، ادامه دارد و پایانش مشخص نیست». او سپس استیصال اسرائیلیها را در واپسین جملهاش به نمایش میگذارد و چنین به واشنگتن برای نجات دادن رژیم صهیونیستی التماس میکند: «از آمریکا میخواهم اصل قدرت را در برابر ایران نشان دهد و گزینه نظامی را روی میز بگذارد». با این حال شواهد و قرائن بسیاری وجود دارد که نشان میدهد بحران حاضر اسرائیل موجودیتی است و به مؤلفههای نظامی و امنیتی محدود نمیشود.
***
سقوط بالون جاسوسی رژیم صهیونیستی در شمال غزه
منابع محلی فلسطینی گزارش دادند یک فروند بالون نظامی اسرائیل که بر فراز شهرک «بیت حانون» در شمال نوار غزه در حال پرواز بود، سقوط کرده است. ارتش رژیم صهیونیستی نیز به سقوط این بالون در داخل نوار غزه اعتراف کرد و محل سقوط این بالون را هدف حملات خمپارهای قرار داد. ارتش رژیم صهیونیستی از آن ترس دارد که اطلاعات آن به دست گروههای مقاومت فلسطین بیفتد، با این حال ارتش اسرائیل میگوید ترسی از درز اطلاعات آن ندارد. گزارش شده این بالون که مجهز به دوربینهای جاسوسی پیشرفته بوده، هماکنون در اختیار گروههای مقاومت فلسطین قرار دارد. منابع محلی فلسطینی پیش از این از شنیده شدن صدای ۲ انفجار در مناطق شرقی بیتحانون واقع در شمال شرق غزه خبر داده بودند. منابع عبری گزارش دادند تیراندازی از غزه باعث فعال شدن آژیر هشدار در مناطق باز در شهرک «سیدروت» در نزدیکی شمال نوار غزه شده است.