printlogo


کد خبر: 249951تاریخ: 1401/3/30 00:00
اخبار

مخبر: هزینه جدیدی در زمینه دارو به هزینه‌های خانوار اضافه نمی‌شود
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: هزینه جدیدی در زمینه دارو به سبد هزینه‌های خانوار اضافه نمی‌شود و تمام افراد فاقد بیمه در کشور هم تحت‌پوشش قرار می‌گیرند. 
محمد مخبر دیروز در ۲ نشست جداگانه برای بررسی سیاست‌های مالی دارویی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه و نشست دیگری که به‌ منظور حمایت از صنایع تولیدکننده داخلی دارو با حضور اعضای هیأت مدیره سندیکای دارویی کشور برگزار شد، به تصمیمات و برنامه‌های دولت درباره ساماندهی تولیدات دارویی و اختصاص کمک‌های حمایتی به این بخش از صنعت کشور پرداخت و تأکید کرد: بررسی سازوکار بازپرداخت یارانه‌ها در صنعت دارویی،‌ تقویت بخش بیمه و تأمین و فراوانی داروهای بیماران بویژه بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج از جمله سیاست‌هایی است که دولت پیگیری می‌کند تا هزینه جدیدی در زمینه دارو به سبد هزینه‌های خانوار تحمیل نشود.  معاون اول رئیس جمهور به اقدامات دولت سیزدهم درباره تکمیل ۸۰ درصدی زیرساخت‌های الکترونیکی و پوشش رایگان افراد فاقد بیمه در کشور اشاره کرد و افزود: این یکی از افتخارات دولت سیزدهم است که در حال حاضر جز بخش اندکی از جامعه که خود درخواستی برای بیمه درمانی نداشته‌اند، تمام افراد فاقد بیمه بویژه اقشار آسیب‌پذیر و با درآمدهای پایین تحت‌پوشش بیمه درمانی قرار گرفته‌اند.  وی با قدردانی از صنایع تولیدکننده داخلی دارو که با وجود مشکلات موجود، متعهدانه نسبت به تأمین دارو و جان مردم به دولت کمک کرده‌اند، تصریح کرد: دولت مصمم است با بررسی کارشناسی و اقتصادی، سازوکارهای مناسبی برای بازپرداخت یارانه‌ها در بخش دارو ایجاد کرده و در زمینه حل مشکلات تولید دارو از شرکت‌های تولیدی دارو حمایت کند.  در این جلسات مقرر شد با تقویت و پرداخت بدهی‌ها و معوقات سازمان‌های بیمه‌ای کشور در راستای کنترل پرداخت از جیب بیماران، تمام داروها به‌ صورت پلکانی تحت‌ پوشش بیمه قرار گیرد و با تأمین اعتبارات مالی لازم، مطالبات سازمان‌های بیمه‌ای کشور هر چه ‌سریع‌تر پرداخت شود.  
***
خبر مهم سرپرست وزارت کار  درباره افزایش مستمری بازنشستگان
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در توئیتی نوشت: این وزارتخانه در چارچوب قانون همه تلاش خود را برای تأمین بهتر معیشت بازنشستگان به کار خواهد بست. محمدهادی زاهدی‌وفا در این توئیت افزود: در نشست صمیمانه‌ای با نمایندگان کانون‌های بازنشستگی، درباره مصوبه دولت درباره میزان افزایش مستمری بازنشستگان در سال ۱۴۰۱ عنوان کردم که تحقق عدالت رویکرد اصلی دولت سیزدهم است و وزارت کار در چارچوب قانون، همه تلاش خود را برای تأمین بهتر معیشت بازنشستگان عزیز به کار خواهد بست. 
***
دامنه نوسان بورس تا پایان سال حذف می‌شود؟
مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار خبر از بازبینی دامنه نوسان بورس داد و افزود: موضوعی که مورد اجماع تمام فعالان بازار است، حذف دامنه نوسان در بازار سرمایه است اما این موضوع به ‌طور تدریجی و با ارزیابی مرحله به مرحله انجام می‌شود. 
در گام اول افزایش یک درصدی دامنه نوسان قدم مهمی جهت حذف دامنه نوسان بوده است که اثر مثبتی داشته و صفوف خرید و فروش کمتر شده و این استراتژی ادامه دارد و مجدد بازنگری می‌شود. 
یک پله دیگر برای دامنه نوسان در تابستان باز می‌شود تا ان‌شاءالله تا آخر سال با رفع این محدودیت و بازتر شدن آن صف خرید و فروش نداشته باشیم. 
رئیس سازمان بورس گفت: یکی از رسالت‌های سازمان بورس ایجاد اعتماد در میان سهامداران است و البته بخشی از فرآیند در اختیار ما است، مانند زیرساخت‌ها و فرآیند مجوزها که سعی در اصلاح آن داریم. از اهداف اصلی ما این است که سودآوری بلندمدت شرکت‌ها را تضمین کنیم تا اعتماد مردم جلب شود. تصمیماتی که درباره صنایع و شرکت‌های بورسی گرفته می‌شود باید منطقی باشد. بازار سرمایه می‌تواند موتور محرک اقتصاد باشد و ما برای این امر تلاش می‌کنیم. 
***
دستورالعمل خرید تضمینی گندم کیفیت گندم‌های داخلی را افزایش داد
 «دستورالعمل خرید تضمینی گندم» باعث خریداری و ذخیره‌سازی گندم‌های یکدست و باکیفیت شده است. 
 به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)، «دستورالعمل خرید تضمینی گندم» هر سال پیش از فرا رسیدن فصل خرید، تدوین و نهایی شده و برای سهولت در خرید تضمینی گندم‌های باکیفیت و یکدست از کشاورزان گندمکار به استان‌های سراسر کشور ارسال می‌شود. بر اساس این گزارش، در دستورالعمل مذکور، ویژگی‌های گندم قابل خریداری و حدود مجاز شامل افت مفید و غیرمفید و سن‌زدگی، تعیین شده و همچنین روش نمونه‌برداری از محموله‌های تحویلی گندمکاران در ابتدای ورود به مراکز خرید، مشخص شده است.  این گزارش می‌افزاید دستورالعمل صادره، عملا به ارتقای کیفیت گندم تولید شده کمک می‌کند، زیرا گندمکاران با رعایت استانداردها و شاخص‌ها‌یی که در مراکز خرید برای پذیرش انواع گندم ملاک عمل قرار می‌گیرد، تلاش می‌کنند تولید خود را با پایین‌ترین افت و بالاترین کیفیت، عرضه کرده و محصول‌شان را به قیمت مصوب بفروشند. گفتنی است امسال خرید تضمینی گندم از 4 فروردین آغاز و بر اساس «دستورالعمل خرید تضمینی گندم» در قالب 559 هزار و 133 محموله تاکنون بیش از 3 میلیون و ۳06 هزار تن محصول کشاورزی گندمکاران، خریداری و ضمن توزیع در 31 استان، در انبارها و سیلوهای نقاط مختلف کشور نیز ذخیره‌سازی شده است. 

Page Generated in 0/0078 sec