در پی یک حمله سایبری، ساکنان سرزمینهای اشغالی یکشنبه شب را در پناهگاه به صبح رساندند
گروه سیاسی: ساکنان 5 شهر سرزمینهای اشغالی شامگاه یکشنبه را در هراس از حمله موشکی به صبح رساندند. در طول شبانهروز یکشنبه (29 خرداد) آژیر خطر در 5 شهر صهیونیستی اورشلیم، ایلات، هولون، اشکلون و اشدود به مدت 50 دقیقه به صدا درآمد.
به گزارش «وطنامروز»، در پی شنیده شدن آژیر خطر در سرزمینهای اشغالی، صهیونیستها با هراس از حمله موشکی ایران یا حزبالله لبنان، مجبور شدند چندین نوبت به پناهگاهها بروند.
بنا بر گزارشهای غیررسمی، فقط در یکی از شهرها نزدیک به 30 هزار اسرائیلی مجبور شدند برای در امان ماندن از حملات احتمالی، به پناهگاهها پناه ببرند.
با وجود اینکه آژیر خطر به مدت 50 دقیقه در سرزمینهای اشغالی به صدا در آمد، مقامات و رسانههای رژیم صهیونیستی تا چند ساعت پس از ماجرا، از ارائه اطلاعات جزئی درباره علت این ماجرا خودداری کردند و برای نخستین بار صبح روز گذشته (دوشنبه 30 خرداد) بود که رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد احتمالا یک حمله سایبری در کار بوده است.
اگرچه نیروهای نظامی اسرائیل در بیانیه اولیه که روز یکشنبه صادر شد، اعلام کردند به صدا در آمدن آژیرها به خاطر یک نقص فنی بوده است، ساعاتی بعد با رد نقص فنی، اعلام کردند آژیرها از بلندگوهایی غیر از بلندگوهای ارتش رژیم صهیونیستی پخش شده است.
در همین رابطه رادیو ارتش اسرائیل صبح روز دوشنبه خبر داد اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی احتمال میدهد یک حمله سایبری پشت ماجرا بوده و هکرها از طریق نفوذ به سامانه آژیر شهرداری، موفق شدهاند آژیر خطر در سرزمینهای اشغالی را فعال کنند. همچنین از سوی اداره سایبری اسرائیل به مقامات ذیربط دستور داده شد تا اقدامات پیشگیرانه در برابر این تهدید را انجام دهند.
رسانههای اسرائیلی از جمله هاآرتص، تایمز و اورشلیم پست خبر دادهاند اداره مذکور در حال بررسی این موضوع است که آیا هکرهای ایرانی عامل به صدا در آمدن آژیر خطر در سرزمینهای اشغالی هستند یا خیر.
یائیر گولان، معاون سابق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی نیز صبح روز گذشته در گفتوگو با رادیو ارتش این رژیم با ادعای اینکه ایران پشت حمله سایبری اخیر بوده است، گفت تلآویو خود را برای مقابله با تلاشهای ایران برای ضربه زدن به رژیم صهیونیستی از طریق جنگ سایبری آماده میکند.
البته حمله سایبری روز یکشنبه که به صدا در آمدن آژیر خطر در سرزمینهای اشغالی را در پی داشت و اشغالگران را وادار کرد به پناهگاهها بروند، نخستین حمله سایبری اخیر به اسرائیل نیست.
در پی حمله چند روز قبل به حسابهای ایمیل مقامات ارشد صهیونیستی، شرکت امنیت سایبری اسرائیلی «چکپوینت» ادعا کرد جمهوری اسلامی پشت این حمله هکری بوده و هکرهای ایرانی حملات «فیشینگ» هدفمند علیه سیاستمداران و دانشگاهیان را انجام دادهاند که برخی از آنها چهرههای شناختهشدهای هستند.
چکپوینت مدعی شد تحقیقاتش نشان میدهد هکرهای ایرانی با هک کردن حسابهای ایمیل مقامات، هویت آنها را در پلتفرمهای مختلف جعل کردند، از طرف آنها مکالمه کردند و در نهایت اطلاعات شخصی آنها را ربودند.
در میان مقامات ارشد که هدف قرار گرفتند، «زیپی لیونی» وزیر پیشین خارجه، یک ژنرال ذخیره که با مسائل حساس و پیچیده سر و کار داشت، سفیر سابق ایالات متحده در فلسطین اشغالی و رئیس یک موسسه تحقیقاتی امنیتی بزرگ در سرزمینهای اشغالی بودند.
با توجه به حمله سایبری روز یکشنبه و هراس صهیونیستها از حملات موشکی که اساسا در کار نبود و همچنین حملات سایبری دیگری که در طول ماههای گذشته علیه نهادها و تاسیسات مختلف اسرائیل انجام گرفته و همچنین عدم توانایی رژیم صهیونیستی در مقابله با این حملات، به نظر میرسد حملات سایبری دیگر به یک چالش امنیتی برای این رژیم تبدیل شده است. در همین رابطه یائیر گولان با اشاره به ماجرای روز یکشنبه، گفته است این موضوع (حمله سایبری) بسیار نگرانکننده و ناراحتکننده است. اگر سوراخ و نقطهای برای نفوذ وجود داشته باشد، باید فورا بسته شود.