معاون اول رئیسجمهور گفت: اجرای طرح حذف ارز ترجیحی نخستین حلقه از اصلاحات اقتصادی کشور بود و البته دولت در صدد است با ایجاد خلق ثروت و اشتغالزایی، مشکلات زندگی طبقات آسیبپذیر جامعه را در اسرع وقت حل کند.
به گزارش «وطنامروز»، محمد مخبر صبح روز گذشته با تاکید بر اینکه اجرای طرح حذف ارز ترجیحی از اهداف اصلی دولت برای حذف فقر در کشور است، گفت: سال گذشته ۳۶۰ هزار میلیارد تومان یارانه در کشور اختصاص داده شد اما این توزیع یارانه به گونهای بود که طبق آمار ۲۰ میلیون نفر در کشور از این یارانه دولت در سال گذشته کمترین استفاده را بردند.
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به الزامات قانونی اجرای حذف ارز ترجیحی ادامه داد: علاوه بر این موضوع، شرایط جهانی به گونهای بود که ۳۰درصد نیاز مردم جهان به کالاهای اساسی افزایش یافته و ۱۸ درصد تولید آنها کاهش یافته بود و همین امر باعث شد کشورهای بزرگ اقتصادی ذخایر خود را تا ۳۰ درصد افزایش دهند. مخبر افزود: از سوی دیگر برخی کشورهای همسایه از یارانه اختصاصی دولت جمهوری اسلامی به کالاهای اساسی بیشترین استفاده را میبردند و سیل صادرات و قاچاق کالاهای اساسی که با هزینه دولت و مردم ایران برای کالاهای اساسی تولید شده به کشورهای همسایه روانه شده بود. مخبر خاطرنشان کرد: اجرای طرح حذف ارز ترجیحی نخستین حلقه از اصلاحات اقتصادی کشور بود و البته دولت در صدد است با ایجاد خلق ثروت و اشتغالزایی مشکلات زندگی طبقات آسیبپذیر جامعه را در اسرع وقت حل کند.
وی همچنین با اشاره به اینکه نقدینگی مردم باید به سمت سرمایهگذاری در طرحهای کلان اقتصادی کشور هدایت و مدیریت شود، خاطرنشان کرد: نقدینگی مردم باید به فرصتی برای رشد و توسعه اقتصادی کشور تبدیل و همچنین زمینههای یک سرمایهگذاری مطمئن برای مردم از طرف دولت فراهم شود.
معاون اول رئیسجمهور خاطرنشان کرد: تضمین سرمایهگذاری از طرف دولت برای مردم و بخش خصوصی باید به گونهای باشد که اگر در میانه راه سرمایه خود را طلب کنند، دولت این مبالغ را در کمترین زمان و حتی با اصل سود به آنان بازگرداند.