printlogo


کد خبر: 250467تاریخ: 1401/4/12 00:00
اخبار

واکنش سردار نصیری به شایعه بازداشتش
شایعه‌پراکنی دشمن به دلیل شکست‌های پی در پی از سپاه است
روزنامه نیویورک‌تایمز در روزهای اخیر مدعی بازداشت سردار نصیری به اتهام همکاری با سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی (موساد) شد که این خبر مورد توجه رسانه‌های معاند نیز قرار گرفت. 
به گزارش سپاه نیوز، طرح این ادعا در واقع بازنشر شایعه‌ای است که سال ۱۳۹۸ پس از مراسم تودیع سردار نصیری از فرماندهی حفاظت سپاه توسط رسانه‌های ضدانقلاب فارسی‌زبان مطرح شده بود و در همان مقطع نیز توسط سردار رمضان شریف سخنگوی سپاه تکذیب و تاکتیکی نخ‌نما که معمولا پس از تغییر و تحولات سپاه توسط دشمنان مطرح می‌شود، عنوان شده بود. 
سردار سرتیپ دوم پاسدار علی نصیری نیز که در همان مقطع طرح این شایعات را به دلیل نقش خود در حوزه‌های حفاظتی دانسته بود، در واکنش به بازنشر مجدد و غیرحرفه‌ای این شایعه که پس از تغییرات جدید سپاه و پس از 3 سال مجددا مطرح شده است، آن را به دلیل شکست‌های پی در پی نظام سلطه و صهیونیسم از سپاه به عنوان یکی از ارکان مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و گفت: اینگونه اقدامات توسط دشمنان زخم‌خورده از انقلاب با هدف ناامید کردن مردم نسبت به سپاه و اقدامات موثر این نهاد مردمی و نیز مرهم گذاشتن بر شکست‌های‌شان صورت می‌پذیرد. سردار نصیری با تاکید بر اینکه سرباز ولایت و پاسدار انقلاب اسلامی هستم، گفت: خداوند متعال را شاکرم که حیات من در دفاع‌مقدس و سنگر پاسداری از نظام و انقلاب اسلامی در سپاه پاسداران رقم خورده است و امیدوارم عاقبت بخیری و شهادت در این لباس مقدس برایم حاصل شود. 
***
نمایش قدرت سپاه پاسداران با ساخت شناورهای پیشرفته
روزنامه صهیونیستی نوشت، تحرکات نیروی دریایی سپاه پاسداران ایران بدان معناست که این نیرو بزودی می‌تواند کشتی‌های بزرگ‌تر روانه دریا کند. 
به گزارش فارس، رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی به ساخت شناور رادارگریز از سوی نیروی دریایی سپاه پاسداران ایران اشاره کرده و نوشتند، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که معمولا به قایق‌های تندرو و پهپاد مجهز است در حال نوین‌سازی خود است و به طور فزاینده‌ای در حال ساخت کشتی است. روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در مطلبی به قلم «ستث فرانتسمن» نوشت، بر اساس تصاویر ماهواره‌ای، ایران در حال ساخت یک شناور رزمی جدید است. پیش‌تر نیز ایران یک کشتی ۶۵ متری را به آب انداخت که بر اساس یک طرح مخفی بزرگ بود. شناور فعلی در یک کارخانه کشتی‌سازی در جزیره قشم در حال ساخت است. نویسنده ادامه داد، پروژه ساخت این کشتی رزمی جدید رادارگریز ایران مورد توجه رسانه‌های اماراتی نیز قرار گرفت و این ماجرا برجسته شد. 
شناور جدید ایران موشک‌انداز بوده و پیشرفته به نظر می‌رسد و اندازه آن حدود ۱۶۶ فوت است. عرشه عقب این شناور جدید نشان می‌دهد که احتمالا برای موشک‌های ضدکشتی «نور» یا «قادر» آماده می‌شود. این موشک‌ها برگرفته از موشک‌های چینی و معادل موشک‌های «هارپون» و «نپتون» هستند. نویسنده نوشت که این شناورها برای ایران مهم است، زیرا این کشور در خلیج‌فارس به دنبال مقابله با آمریکاست. نیروی دریایی ارتش ایران و نیروی دریایی سپاه ۲ نیروی دریایی مجزا هستند و سپاه ایران قایق‌های تندرو متعددی دارد. نیروی دریایی ایران چندین کشتی دارد که قادر به عملیات آبی دور از وطن هستند. 
نویسنده با اشاره به نوع انتخاب این شناور و جالب بودن آن نوشت، این بدان معناست که ایران در حال ساخت شناورهای موشک‌انداز است. این شناورها می‌توانند به عنوان کشتی‌های فرماندهی برای دسته‌ای از قایق‌های کوچک‌تر مجهز به راکت، اژدر، مین و موشک‌های ضدکشتی عمل کنند. آنها همچنین می‌توانند به طور مستقل عمل کنند و یک بازوی دوربرد سپاه باشند. در هر صورت، این ۲ نوع جدید شناور، قایق‌های رزمی پیشرو در برنامه نوسازی سپاه پاسداران هستند. 
***
مسؤولیت کشورهای دخیل در جنایت سردشت باید تعیین شود
دبیر ستاد حقوق بشر ضمن اشاره به جنایات حقوق‌بشری آمریکا و حمایت این کشور از رژیم صدام در طول جنگ تحمیلی گفت سهم و مسؤولیت کشورهای دخیل در جنایت بمباران شیمیایی سردشت باید تعیین شود. 
کاظم غریب‌آبادی گفت: جمهوری اسلامی ایران قربانی سلاح‌های کشتار جمعی است؛ بر اثر به‌کار‌گیری سلاح‌های شیمیایی علیه مردم کشورمان بیش از ۱۳ هزار نفر شهید و بیش از ۱۰۰ هزار نفر مجروح شدند؛ در حال حاضر نیز برخی از جانبازان شیمیایی ما به صورت روزانه به شهادت می‌رسند. وی در ادامه اظهار کرد: براساس گزارش چند سال پیش سازمان منع سلاح‌های هسته‌ای مستقر در لاهه، بیش از ۱۵ کشور که عمدتا اروپایی هستند به همراه آمریکا، در تجهیز رژیم صدام به سلاح شیمیایی نقش داشتند؛ این کشورها باید اکنون پاسخگو باشند. به گفته دبیر ستاد حقوق بشر، سازمان‌های حقوقی- بین‌المللی ذی‎ربط باید این کشورها را پاسخگو کنند، البته شکایت‌هایی در برخی مجامع علیه افراد از تابعیت‌های اروپایی انجام شده است ولی این کفایت نمی‌کند. معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه، در بخش دیگری به شکل موردی به حکم زندان ۱۸ ساله برای یک تاجر هلندی براساس اسناد ارائه شده از سوی ایران و شکایت‌های قربانیان سلاح‌های شیمیایی در سال‌های قبل اشاره و بیان کرد: این فرد تبعه یک کشور اروپایی است؛ این سیاست دولت‌های اروپایی و آمریکا بود که صدام را به سلاح شیمیایی مسلح کرد، نه ضرورتا یک یا ۲ فرد؛ این کشورها مقصرند و باید به جرائم‌شان رسیدگی شود. 

Page Generated in 0/0115 sec