printlogo


کد خبر: 250660تاریخ: 1401/4/20 00:00
حضور مردم در مراسم دعای عرفه چشم‌گیر شد
شکوه عرفه

مراسم معنوی دعای «عرفه» عصر روز شنبه با حضور پرشور ایرانیان در سراسر کشور برگزار شد. به گزارش «وطن ‌امروز»، آیین پرفیض و روح‌بخش دعای عرفه عصر روز شنبه با حضور پرشور مردم کشور در سراسر ایران اسلامی برگزار شد. 
مردم کشورمان در روز عرفه برای برگزاری این مراسم معنوی در بقاع متبرکه، امامزادگان، مساجد، حسینیه‌ها و مصلا‌ها حضور پیدا کردند. ایرانیان دعای عرفه را به یاد دعای امام حسین(ع) در صحرای عرفات، زمزمه و از درگاه الهی‌ طلب استغفار کردند. 
قرائت دعای عرفه امام حسین(ع) در نهمین روز از ماه ذی‌الحجه پس از نماز ظهر و عصر تا غروب با استقبال بسیار پرشور مردم برگزار و توسط رسانه ملی نیز به طور مناسب منعکس شد. در طول سال روزها و ساعاتی را می‌توان نام برد که از فضیلت بیشتری نسبت به ایام دیگر برخوردار بوده و خدای متعال نیز نسبت به آن تاکید دارد و به ‌تعبیر رسول گرامی خدا(ص) «برای پروردگار شما در روزهای روزگارتان نفحاتی است، هوشیار باشید و خود را در معرض آنها قرار دهید؛ اِنَّ لِرَبِّکُمْ فِی اَیّامِ دَهْرِکُمْ نَفَحاتٌ اَلا فَتَعَرَّضُوا لَها» و شب و روز عرفه از جمله این ایام بافضیلت است. امام صادق(ع) نیز درباره فضیلت این روز فرمودند: «آنچه مناسب حال تو باشد از دعاها انتخاب کن و در نیایش و مسألت بکوش که روز عرفه روز دعا و درخواست است؛ تَخَیَّرْ لِنَفْسِکَ مِنَ الدُّعَاءِ مَا أَحْبَبْتَ وَ اجْتَهِدْ فَإِنَّهُ یَوْمُ دُعَاءٍ وَ مَسْأَلَه». دعای پرفیض عرفه منسوب به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است که بنا بر روایتی آن حضرت این دعا را در روز نهم ذی‌الحجه در صحرای عرفات زمزمه کرده است. 
عرفه به معنای روز آشتی با خداست؛ در عصر روز عرفه در سرزمین عرفات پروردگار عالم توبه حضرت آدم را پذیرفت و به همین دلیل است که این روز را «آشتی با خداوند» نامیده‌اند.

Page Generated in 0/0055 sec