printlogo


کد خبر: 250994تاریخ: 1401/4/29 00:00
نشست صمیمی اساتید شعر و ادب کشور با رئیس جمهور برگزار شد
عزم دولت برای حمایت و پشتیبانی از شعر و شاعران میهنی

نشست صمیمی اساتید شعر و ادب کشور با حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور با محوریت اشاعه نسل فرهنگ غدیر و تبیین معارف علوی برای رسالت‌های شعرا و اهل ادب برگزار شد. به گزارش «وطن‌امروز»، علی‌محمد مؤدب، شاعر و مدیر مؤسسه شهرستان ادب با بیان اینکه در دیدار عیدانه رئیس‌جمهور با اهالی شعر و ادب به مناسبت عید غدیر خم موضوعات خاصی مطرح نشد و بیشتر جلسه شعرخوانی بود، اظهار داشت: میلاد عرفان‌پور درباره جایگاه شعر بحثی را مطرح کرد که در آن به نداشتن جایگاه شعر در وزارت فرهنگ و ارشاد و نگاه همیشگی حداقلی به شعر پرداخته شد؛ مطالبه جدی همه شاعران است که هنر اول این سرزمین در ساختار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جایگاه رسمی برایش تعریف شود. آقای رئیسی از این موضوع استقبال کردند و وزیر و مسؤولان وزارت فرهنگ و ارشاد نیز تأکیدشان بر حل مشکل بود. 
این شاعر و رئیس موسسه شهرستان ادب گفت: در ادامه مراسم رئیس‌جمهور در بخشی از سخنان خود درباره درخواست‌های مطرح‌شده از سوی شاعران برای ایجاد جایگاه حقوقی به منظور حمایت از شعر و شاعران گفت هیچ هنر دیگری همچون شعر ظرفیت تعالی‌بخشی و انتقال مفاهیم و ارزش‌های اصیل اسلامی را ندارد و لذا به سهم خود از ایجاد جایگاهی برای حمایت از شعر و شاعران استقبال و پشتیبانی می‌کند. رئیس‌جمهور همچنین معتقد بود که در پرتوی فرهنگ علوی، امکان غلبه بر تمام مشکلات و معضلات فعلی کشور وجود دارد و گام اول برای این مهم، تبیین دقیق شاخصه‌های فرهنگ علوی برای مردم و جامعه است و در این زمینه شعرا و فضلا مسؤولیت بسیار مهمی بر دوش می‌کشند.  به گفته مؤدب، حجت‌الاسلام رئیسی در ادامه، با تاکید بر اهمیت ولایت در اعتقادات اسلامی، خاطرنشان کرد: در باورهای ما ورود به حصن حصین ولایت، ضامن صیانت از انسان در برابر ابتلائات روزگار است. خدا را شاکریم که امروز ولایت فقیه در رأس نظام ما حاکم است. ولایت فقیه بزرگ‌ترین نعمت خدا به ماست که جامعه را با آموزه‌های دینی و نگاه عادلانه هدایت می‌کند. 
مؤدب در ادامه با اشاره به اینکه جلسه شب شعر بخوبی برگزار شد و باید تبدیل به یک سنت شود، موضوع اشعار خوانده‌شده در این جلسه شب شعر را اینگونه بیان داشت: اشعار بیشتر در موضوعات غدیر و اهل‌بیت(ع) بود. البته بعضی شاعران شعرهای انتقادی و اجتماعی هم خواندند. به عنوان مثال امید مهدی‌نژاد شعری انتقادی و اعتراضی خواند. 
گفتنی است در آغاز مراسم شب شعر اساتید شعر و ادب با رئیس‌جمهوری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی با بیان اینکه نیاز داریم فضای فرهنگی کشور را به شکل تعاملی با همکاری اهالی فرهنگ اداره کنیم، اظهار داشت: امروز تلاش داریم فضای فرهنگی کشور از نشاط و پویایی مطلوبی برخوردار شود. 
همچنین در این شب شعر ۱۲ نفر از شعرا چون عالیه مهرابی، عباس‌کیقبادی، مریم کرباسی، علی انسانی، فرید طهماسبی و... اشعار خود را در وصف امیرالمومنین(ع)، واقعه غدیر، موضوعات اجتماعی و... قرائت کردند. 

Page Generated in 0/0075 sec