printlogo


کد خبر: 252271تاریخ: 1401/6/2 00:00
اخبار

امسال برق‌رسانی به صنایع ۱۱ درصد بیشتر از سال گذشته بود
مدیر مرکز مدیریت بار و انرژی شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: امسال با هماهنگی خوبی که با وزارت صمت انجام شد و مصوبات کارگشای هیات وزیران و همچنین همکاری و هماهنگی خوب صنایع، تا به امروز برق تحویلی به صنایع بزرگ در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته ۱۱ درصد رشد داشته است. 
مهدی درفشیان‌مرام افزود: این رشد برق‌رسانی در شرایطی رقم خورده که در مقایسه با سال گذشته، صنایع پتروشیمی بیش از ۳۰ درصد، صنایع فولادی ۱۰ درصد، صنایع آلومینیومی حدود ۱۸ درصد و صنایع سیمانی ۵درصد رشد مصرف برق داشته‌اند. 
وی ادامه داد: بخش‌های صنعتی و کشاورزی به‌ طور قطع بخش‌های مولد کشور هستند که امسال توانستیم با همکاری خوب این ۲ بخش، به نخستین اولویت صنعت برق که حفظ پایداری شبکه برق کشور است دست ‌یابیم و هیچ‌گونه قطعی ناشی از کمبود تولید در بخش‌های خانگی و تجاری نداشته باشیم. 
مدیر مرکز مدیریت بار و انرژی شرکت مدیریت شبکه برق ایران خاطرنشان کرد: امسال با برنامه‌ریزی‌های خوبی که در بخش مدیریت مصرف برق (صنعتی، کشاورزی و خانگی)، اقدام‌هایی که در بخش افزایش ظرفیت نیروگاه‌ها و همچنین تعمیرات نیروگاهی انجام شد، شرایط شبکه برق کشور به ‌مراتب از سال گذشته بهتر بود. هر چند همچنان با نقطه ایده‌آل که امکان تأمین همه تقاضای مورد نیاز مشترکان صنعتی است فاصله وجود دارد. 
***
شرایط خرید خودرو در بورس کالا اعلام شد
بورس کالا در اطلاعیه‌ای شرایط خرید خودرو را اعلام کرد. بر اساس این اطلاعیه، ثبت سفارش تا اطلاع ثانوی از زمان تایید عرضه تا ساعت ۱۷ روز قبل از عرضه بوده و هر کد بورسی صرفا امکان خرید یک خودروی سواری از بورس کالا را دارد. در جدیدترین نامه مدیر بازرسی و امور بورس کالای ایران آمده است: ثبت سفارش محصول خودرو تا اطلاع ثانوی از زمان تایید عرضه تا ساعت ۱۷ روز قبل از عرضه امکان‌پذیر است. در ادامه اشاره شده است: هر کد بورسی تا اطلاع ثانوی صرفا امکان خرید یک خودروی سواری از بورس کالا را دارد و اشخاصی که پیش‌تر در عرضه‌های قبلی موفق به خرید خودروی سواری شده‌اند امکان ثبت سفارش نخواهند داشت. گفتنی است یکشنبه هفته آینده ۶ شهریورماه ۵۰۰ دستگاه خودروی هایما S7 در بورس کالای ایران عرضه می‌شود. 
***
رئیس کل بانک مرکزی:
اوراق ارزی امسال منتشر می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی از انتشار اوراق ارزی در سال جاری خبر داد و گفت: رمز ریال به‌ صورت آزمایشی آخر شهریورماه اجرایی و عرضه می‌شود. 
علی صالح‌آبادی در حاشیه مراسم رونمایی از سامانه محچک درباره انتشار اوراق ارزی اظهار کرد: اوراق ارزی در هیات عامل بانک مرکزی تصویب شده و منتظر هستیم که درخواست‌ها به بانک مرکزی ارائه شود. 
وی افزود: چند درخواست در حال بررسی است که مجوز می‌دهیم و امسال حتما اوراق ارزی منتشر می‌شود. نظر خود را درباره طرح بانک مرکزی مجلس ارائه کردیم.
رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به سوال ایرنا درباره بررسی طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران در مجلس، گفت: این طرحی است که نمایندگان تهیه کردند و ما هم به‌ عنوان بانک مرکزی نظرات خود را ارائه کردیم. وی ادامه داد: بخشی از نظرات بانک مرکزی در طرح بانکداری مجلس اعمال شده و نیازمند اصلاحاتی است. ما پیشنهادات خود را ارائه کردیم و چنانچه اعمال شود، اقتدار خوبی به بانک مرکزی می‌دهد. صالح‌آبادی درباره رمز ریال نیز بیان کرد: رمز ریال بانک مرکزی به ‌صورت آزمایشی آخر شهریور اجرا می‌شود. 
***
وزیر اقتصاد:
در ابتدای دولت خزانه ۵۴ هزار میلیارد تومان بدهی داشت
وزیر اقتصاد با اعلام اینکه روزی که وارد وزارتخانه شدم، خزانه ۵۴ هزار میلیارد تومان بدهی داشت، گفت: یکی از ویژگی‌هایی که می‌توان به عنوان ویژگی این دولت نسبت به دولت گذشته مطرح کرد، مشارکت دادن مردم در ساختن اقتصاد است. 
سیداحسان خاندوزی با بیان اینکه با وجود نقش و وظیفه مهمی که در مجلس و کمیسیون اقتصادی داشتم به‌رغم میل خودم آقای رئیس‌جمهور به بنده اعتماد و بنده را برای این سمت انتخاب کردند، تصریح کرد: امیدوارم در این جایگاه سربلند باشم و نزد مردم روسفید شوم. وی درباره نقش وزیر اقتصاد در اتفاقات اقتصادی کشور گفت: برخلاف برخی حوزه‌ها که قلمرو مشخص و محدودی دارند، در حوزه اقتصاد اینطور نیست و عوامل متعددی بر وضعیت اقتصادی دولت و مردم مؤثر است و عموما این امور در ید قدرت یک وزیر خلاصه نمی‌شود و به همین جهت این وزارتخانه در قبل از انقلاب اسلامی که این عنوان بر آن گذاشته شده بود، با یک ترکیب دیگری از وزارتخانه‌ها معنا داشت که بعدها خیلی از آنها مستقل شدند و از ذیل وزارت اقتصاد به یک وزارتخانه و سازمان دیگری تبدیل شدند اما این نام همچنان باقی ماند.
سخنگوی اقتصادی دولت که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، همچنین یادآور شد: عملا مسؤولیت اقتصادی دولت بر عهده ستاد هماهنگی اقتصادی دولت است که در کنار وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه که ۲ ارگان فرابخشی هستند و سایر وزرای دولت با حضور معاون اول و معاون اقتصادی رئیس‌جمهور تصمیم می‌گیرند که جمع ستاد اقتصادی دولت آیا با یک چنین طرح کلانی موافق است یا نه؟ و وزیر اقتصاد چون کمتر نگاه بخشی دارد باید منافع کل اقتصاد را در نظر بگیرد و به نوعی تنظیم‌کننده کلی اقتصاد کشور است. 

Page Generated in 0/0077 sec