printlogo


کد خبر: 252707تاریخ: 1401/6/13 00:00
اخبار

توافق ایران با روسیه و اوکراین برای صادرات نهاده‌های دامی
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: بر اساس توافقاتی که با مقامات اوکراین و روسیه انجام شده است به دنبال آن هستیم که نهاده‌های دامی این کشورها را از مسیر ایران به دیگر کشورها صادر کنیم. حسین دماوندی‌نژاد اظهار داشت: ترکیه به هاب صادرات گندم تبدیل شده است و امیدواریم ما نیز بتوانیم خوراک دام این کشورها را از ایران به کشورهای دیگر صادر کنیم که توافقات اولیه آن توسط مسؤولان و مقامات ۲ کشور انجام شده است. دماوندی‌نژاد درباره گران شدن قیمت مرغ در بازار، گفت: گزارش‌هایی درباره گران‌فروشی مرغ و هر کیلوگرم 65 هزار تومان داریم اما با توجه به اینکه قیمت مرغ زنده 42 هزار تومان است حداکثر قیمت این محصول نباید بیشتر از 60 هزار تومان باشد. وی افزود: ذخایر کافی از مرغ داریم که به استان‌های مختلف ابلاغ شده تا ذخایر خود را در بازار توزیع کنند. معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: توزیع مرغ منجمد تنظیم بازاری نیز ابلاغ شد. صادرات دام زنده هم آغاز شده به طوری که نخستین محموله آن با 5 هزار رأس در قرنطینه قرار دارد. سقفی برای صادرات دام زنده نیز تامین شده تا منجر به صادرات بی‌رویه و برهم خوردن بازار داخلی نشود. دماوندی‌نژاد تاکید کرد: تولیدات بخش‌های زنجیره‌ای طیور اقتصادی هستند و قابلیت صادرات با قیمت تمام شده کشورهای دیگر را دارند. 
وی در ارتباط با امکان تغییر قیمت مرغ در ماه‌های آینده، گفت: مرغداران خواهان اصلاح قیمت این محصول هستند به همین منظور جلسه‌ای با حضور معاون اول رئیس‌جمهور در هفته پایانی شهریور برگزار می‌شود و در صورتی که افزایش قیمت تصویب شود اعلام خواهد شد. 
***
تحویل 800 هکتار از اراضی دولتی برای ساخت مسکن
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن درباره تأمین زمین برای نهضت ملی مسکن گفت: بتازگی ۸۰۰ هکتار از اراضی دولتی برای ساخت مسکن به وزارت راه تحویل داده شد. علیرضا فخاری‌ عنوان کرد در حال حاضر برای اجرای نهضت ملی مسکن، مشکلی برای تامین زمین نداریم و تاکنون برای 1.7 میلیون واحد مسکونی زمین تامین شده است. این مقام مسؤول ضمن اشاره به اجرای ماده ۱۰ قانون جهش تولید مسکن، تاکید کرد: تاکنون ۷ هزار هکتار از اراضی مازاد دولتی شناسایی شده که با تاکید رئیس‌جمهور ۸۰۰ هکتار زمین از سوی دستگاه‌های دولتی به سازمان ملی زمین و مسکن عودت داده شده است. 
وی افزود: در تهران وزارت جهاد کشاورزی ۲۷ هکتار زمین برای ساخت مسکن را به سازمان ملی زمین و مسکن عودت داده ‌‌است. فخاری با اشاره به ‌دستگاه‌هایی که بیشترین زمین مازاد را در اختیار دارند، گفت: وزارت جهاد کشاورزی، وزارت علوم و وزارت نفت از جمله دستگاه‌هایی هستند که زمین در اختیار دارند. وی ادامه‌ داد: اراضی‌ای که در کشور شناسایی کردیم ۶۰ هزار هکتار است که در اختیار نهضت ملی مسکن قرار می‌گیرد. فخاری بیان کرد: اراضی دولتی در برابر عدد زمین‌های تامین شده برای نهضت ملی مسکن عدد بزرگی نیست. این مقام مسؤول تاکید کرد: هزینه آماده‌سازی زمین برای هر واحد مسکونی ۲۵ میلیون تومان برآورد می‌شود. وی افزود: نحوه واگذاری خانه‌های سازمانی دیگر نظیر سابق نیست و بر اساس قانون همه خانه‌های سازمانی باید به فروش رسیده و ۲۰ درصد از درآمد این بخش باید در اختیار دستگاه قرار گرفته و در قالب تسهیلات در اختیار همان دستگاه قرار گیرد. 
این مقام مسؤول با اشاره به اینکه آمار زمین‌های سازمان ملی زمین و مسکن محرمانه است، گفت: اراضی‌ای که در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن قرار دارد، همه در بانک زمین با مختصات دقیق جغرافیایی ثبت شده و دسترسی به آن برای برخی نهادهای نظارتی مهیا شده است.  
***
تفاهمنامه همکاری انجمن بلاکچین و رمز ‌ارز ایران با ساتکا
انجمن بلاکچین و رمز ‌ارز ایران و انجمن سازندگان و تأمین‌کنندگان کالا و خدمات انرژی‌های تجدید‌پذیر به ‌منظور همکاری‌های مشترک تفاهمنامه همکاری امضا کردند. این انجمن با توجه به ابلاغیه وزارت نیرو مبنی بر صدور مجوز رمز‌ارز منوط به تأمین برق صددرصدی رمز‌ارزها از انرژی‌های تجدید‌پذیر با انجمن ساتکا با هدف شناسایی بهتر فرصت‌ها و ظرفیت‌های مشترک برای ارائه راه‌حل‌های نوآورانه گسترش به‌کارگیری انرژی‌های تجدید‌پذیر و تولید مزارع رمز‌ارز تفاهمنامه همکاری امضا کرد. موضوع این تفاهمنامه ایجاد تعامل، همکاری، مشارکت و بهره‌گیری از توانمندی‌ها، امکانات و ظرفیت‌های هر دو انجمن با هدف برگزاری همایش‌ها، نشست‌ها و دوره‌های آموزشی مشترک، پیگیری مصوبات و ایجاد و اصلاح قوانین و دستورالعمل‌های مشترک در چارچوب قوانین بوده است. علیرضا دلیری، دستیار معاون علمی و فناوری نهاد ریاست‌جمهوری در نشست مشترک انجمن بلاکچین و رمزارز ایران و انجمن سازندگان و تأمین‌کنندگان کالا و خدمات انرژی‌های تجدیدپذیر، با اشاره به اقدامات معاونت علمی در حوزه رمزارز اظهار داشت: 6 سال پیش زمانی که بحث رمزارزها در ایران برجسته شد، واکنش‌های تندی را در پی داشت اما من با توجه به مطالعات و تجربه کشورهای دیگر در این باره تأکید داشتم که اگر کشور در این مسیر با دنیا همراه نشود از پیشرفت در فناوری بازمی‌مانیم.  وی ادامه داد: در همین راستا طی مکاتباتی که با رئیس‌جمهور انجام شد، بحث ماینینگ مطرح و تلاش‌های مداوم در این بخش منجر به به رسمیت شناختن ماینینگ به‌ عنوان یک صنعت در کشور شد که بعد از آن مباحثی درباره سرنوشت رمز ‌ارز حاصل از ماین به وجود آمد که هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده است.  دستیار معاون علمی و فناوری نهاد ریاست‌جمهوری عنوان کرد: البته تلاش‌ها در این باره موجب شد ماینینگ در دولت جدید با شرایط مطلوب‌تری دوباره مصوب شود و امیدواریم بتوانیم در مرحله بعد بحث اکچنج‌ها، نقل و انتقالات و معاملات را نیز تعیین تکلیف کنیم که در این باره کارگروهی در بانک مرکزی تشکیل‌شده و مباحث در حال پیگیری است.

Page Generated in 0/0155 sec