printlogo


کد خبر: 253286تاریخ: 1401/6/29 00:00
اخبار

تخریب ویلاهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی پایتخت
شهردار منطقه ۱۸ از تخریب ساخت‌و‌سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی و باغات در جنوب غرب پایتخت خبر داد. خسروی ضمن تاکید بر حفظ و صیانت از حریم و اراضی کشاورزی و باغ‌ها در جنوب غربی پایتخت، گفت: به منظور جلوگیری از هرگونه ساخت‌و‌‌ساز غیرمجاز و تغییر کاربری اراضی زراعی شهرداری منطقه ۱۸، اقدامات مقتضی با هماهنگی نهادهای ذی‌ربط صورت گرفت و پس از اخذ مجوزات قضایی و بازدید میدانی از املاک واقع در شمس‌آباد و فیروز بهرام، رفع خلاف و اعاده تخلفات آنها پیگیری و اعمال شد. وی با اشاره به عدم اخذ مجوز اینگونه موارد افزود: متخلفان در سنوات گذشته برخلاف ضوابط و اصول شهرداری نسبت به احداث باغ ویلا، دیوارکشی، ایجاد فنس، پرچین، احداث استخر و سکو اقدام کرده بودند که پس از طرح شکایت و پیگیری قضایی در نهایت منجر به اخذ دستور قضایی مبنی بر قلع و قمع مستحدثات شد. 
خسروی افزود: در این عملیات اجرایی ۸ دستگاه ویلا به مجموع متراژ ۱۳۵۰ مترمربع، ۱۲۰۰ متر دیوارکشی اساسی، فنس‌کشی به طول ۳۵۰ متر، پرچین به طول  ۵۵۰ متر، استخر ۱۲ مورد و سکو ۳ مورد رفع خلاف و جمع‌آوری شد. 
***
مترو و اتوبوس برای دانش‌آموزان و دانشجویان یک هفته رایگان شد
سخنگوی شهرداری تهران از رایگان شدن مترو و اتوبوس برای دانش‌آموزان و دانشجویان به مدت یک هفته خبر داد. مطهر محمدخانی در حساب توئیتری خود نوشت: «استفاده از اتوبوس و مترو در هفته اول مهرماه برای دانش‌آموزان و دانشجویان در شهر تهران رایگان شد. دانش‌آموزان با لباس فرم و دانشجویان با کارت دانشجویی از این خدمت بهره‌مند می‌شوند و همه به مدیریت و کاهش ترافیک آغاز سال تحصیلی کمک کنیم».
***
۳۲ هزار روانشناس در نوبت دریافت مجوز
بازرس سازمان نظام روانشناسی با اشاره به اینکه این سازمان ۴۰ هزار عضو دارد، گفت: متأسفانه فقط ۸ هزار روانشناس و مشاور، مجوز فعالیت دارند. ناصر صبحی‌قراملکی در نشست خبری که با موضوع تخلفات و عملکرد سازمان نظام روانشناسی برگزار شد، افزود: ۱۸ سال است که مجمع سازمان نظام روانشناسی برگزار نشده و طی این مدت مکاتبات و تذکرات زیادی داده شده اما متأسفانه اتفاق خاصی رخ نداده است. وی گفت: از نظر قانونی روانشناسان حداقل باید دارای کارشناسی ارشد معتبر از دانشگاه علوم پزشکی یا وزارت بهداشت باشند اما متأسفانه شورای مرکزی این موضوع را رعایت نمی‌کند. 
بازرس نظام روانشناسی ادامه داد یکی دیگر از وظایف شورای مرکزی این بود که صلاحیت‌ها را مشخص کند اما می‌بینیم مواردی وجود دارد که غیرروانشناسان نیز پروانه می‌گیرند و بیش از ۹۰ درصد مشکلات سازمان نظام روانشناسی از ناکارآمدی شورای مرکزی است. بازرس سازمان نظام روانشناسی تأکید کرد: طبق قانون فقط به روانشناسان و مشاوران مورد تأیید پروانه می‌دهند که حداقل کارشناسی ارشد داشته باشند اما متأسفانه گزارش‌هایی که به ما رسیده، نشان می‌دهد غیر روانشناسان و مشاوران نیز پروانه فعالیت دریافت کرده‌اند. 
صبحی‌قراملکی با تأکید بر اینکه ۳۲ هزار عضو باقیمانده از یک روز تا ۱۲ سال در نوبت دریافت مجوز به سر می‌برند، تصریح کرد: برای برخی افراد خاص سریعا پروانه صادر می‌شود. بنابراین مشکل زمانی برای صدور پروانه وجود ندارد و فقط شرط و شروط برای افرادی است که دور هستند و به آنها ظلم می‌شود. این بازرس سازمان ادامه داد: در مساله تخلفات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره نیز از طریق لابی و دادن امتیازات، گزارشات بازرسان را خنثی می‌کنند. ما این تخلفات را به نهادهای نظارتی گزارش دادیم و تنها می‌توان گفت سازمان بازرسی کل کشور به طور جدی با ما در حال همراهی است. 
جواد خلعتبری یکی دیگر از بازرسان سازمان نظام روانشناسی نیز در این نشست گفت: گلایه ما این است که هر چقدر تلاش کردیم باز مجمع عمومی پس از ۱۸ سال به شیوه خاصی برگزار شد. گفته می‌شود بازرسان باید در همه جلسات باشند اما دعوت نیز مهندسی شده است. وی تاکید کرد: برگزاری کارگاه‌های روانشناسی واجب است و به نظرم خود سازمان باید برگزار کند اما اگر اعضای سازمان که عضو کمیسیون‌ها هستند شرکت در کارگاه‌ها را منوط به صدور پروانه بدانند تخلف است. 
***
اجرای کامل عملیات آبخیزداری در کشور تا 2 سال آینده
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تاکنون۴۰ میلیون هکتار عملیات آبخیزداری انجام شده است و طی ۲ سال آینده باید ۹۰ میلیون هکتار دیگر انجام شود. محمدحسن نامی، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به انجام عملیات آبخیزداری در کشور، اظهار کرد: با تلاش‌های جهادی تمام عملیات‌های آبخیزداری استان‌ها را اجرا می‌کنیم و اگر روش‌های پیشین را اجرا می‌کردیم، نیازمند ۱۸ تا ۲۰ سال زمان بودیم. نامی ادامه داد: تاکنون۴۰ میلیون هکتار عملیات آبخیزداری صورت گرفته و طی ۲ سال آینده باید ۹۰ میلیون هکتار دیگر انجام شود، چرا که توسعه فضای سبز می‌تواند به حفظ خاک و پیشگیری از وقوع بحران‌ها کمک کند. 
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تأکید کرد: اگر نتوانیم عملیات آبخیزداری را پیگیری کنیم، می‌تواند در آینده ما را به مخاطره بیندازد، به همین سبب نیازمند حضور فعالانه سازمان‌های متولی در امر بحران هستیم. 
وی با اشاره به وظایف دستگاه‌ها در مواجهه با وقوع بحران، عنوان کرد: بر اساس ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران، دستگاه‌های مختلفی در پیشگیری و آمادگی در برابر بحران وظیفه دارند و باید به آن وظایف عمل کنند.

Page Generated in 0/0135 sec