تبلیغ واگذاری اینترنت ماهوارهای «استارلینک» کلاهبرداری است
معاون فرهنگی- اجتماعی پلیس فتا درباره ترفند کلاهبرداران سایبری مبنی بر ثبتنام واگذاری اینترنت ماهوارهای موسوم به استارلینک هشدار داد. سرهنگ رامین پاشایی، معاون فرهنگی- اجتماعی پلیس فتای فراجا در گفتوگو با فارس به ترفند جدید مجرمان سایبری اشاره و اظهار داشت: بر اساس رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی، مشخص شده در تلگرام و سایر پیامرسانهای غیربومی تبلیغاتی مبنی بر ثبتنام واگذاری اینترنت ماهوارهای موسوم به استارلینک در حال انجام است که صرفا پوششی و در جهت کلاهبرداری است. معاون فرهنگی- اجتماعی پلیس فتای فراجا تصریح کرد: در این روش کلاهبرداران با ارسال لینکهای آلوده و ترغیب افراد به کلیک روی آنها به اطلاعات گوشی تلفن همراه متقاضیان دسترسی یافته و در ادامه اقدام به خالی کردن حساب بانکی آنها میکنند. وی از شهروندان درخواست کرد به هیچ عنوان به تبلیغات مطرح شده در فضای مجازی توجه نکرده و از کلیک روی لینکهای ناشناس خودداری کنند.
***
احیای ۱۵۰ پایگاه خدمات اجتماعی در محلات کمبرخوردار
سرپرست دفتر امور آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اجرای طرح اجتماعمحور توانمندسازی ۲۰۲۰ محله کمبرخوردار در سراسر کشور برای ارائه خدمات اجتماعی، از احیای ۱۵۰ پایگاه خدمات اجتماعی طی 3 ماه آینده در سراسر کشور خبر داد. محمدرضا حیدری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت پایگاههای خدمات اجتماعی طی سال گذشته اظهار کرد: برنامه اورژانس اجتماعی برنامهای تلفیقی از مداخله در بحرانهای فردی، خانوادگی و اجتماعی (مرکز اورژانس اجتماعی)، خط تلفن اورژانس اجتماعی (۱۲۳)، تیم سیار اورژانس اجتماعی (خدمات اجتماعی سیار) و پایگاه اورژانس اجتماعی (پایگاه خدمات اجتماعی) است. وی با بیان اینکه بیشتر خدمات پایگاههای خدمات اجتماعی از نوع سطح 3 اورژانس اجتماعی هستند که کار شناسایی نقاط آسیبخیز و کمبرخوردار، خدمات مشاوره و مددکاری اجتماعی، روانشناسی و خدمات اجتماعمحور را انجام میدهند، گفت: تا سال گذشته ۲۵۲ پایگاه خدمات اجتماعی در سطح کشور فعال بودند. در سال ۱۴۰۰ با راهاندازی مراکز مثبت زندگی با تصمیمی که مدیریت وقت سازمان گرفتند، قرار بر این شد کلیه فعالیتهای پایگاههای خدمات اجتماعی به مراکز مثبت زندگی منتقل شود. وی افزود: همچنین تصمیم جدیدی گرفته شده است تا ۱۵۰ پایگاه خدمات اجتماعی احیا شود، چراکه این احساس نیاز بود که تعدادی از پایگاههای خدمات اجتماعی در محلات کمبرخوردار ایجاد شوند.
***
کشف بیش از یک تن مواد افیونی در مرزهای جنوب شرق
فرمانده مرزبانی فراجا از موفقیت مرزبانان استان سیستانوبلوچستان و کشف یک تن و ۸۹ کیلوگرم انواع مواد افیونی طی عملیات در مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد. سردار احمدعلی گودرزی در تشریح این خبر اظهار داشت: در راستای کنترل و مراقبت از مرزها و برخورد قاطع با هرگونه قاچاق مواد مخدر در طول نوار مرزی، مرزداران استان سیستانوبلوچستان از فعالیت باند بزرگ قاچاق مواد مخدر در منطقه مرزی «جالق» شهرستان سراوان مطلع شدند و با برنامهریزی دقیق عملیاتی و تشدید اقدامات کنترلی، موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند. وی افزود: با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی، مسیرهای احتمالی تردد قاچاقچیان و همچنین زمان برنامهریزی شده جهت انتقال محموله مواد مخدر به عمق کشور مشخص شد و مرزداران دلاور هنگ مرزی سراوان در قالب چندین تیم پوششی و عملیاتی به همراه سربازان گمنام امام زمان به منطقه شناساییشده اعزام شدند. فرمانده مرزبانی فراجا ادامه داد: ماموران پس از مشاهده قاچاقچیان با آنان مسلحانه درگیر و موفق به کشف ۸۰۷ کیلو و ۹۰۰ گرم تریاک و ۱۲۵ کیلو و ۳۰۰ گرم حشیش، جمعا به وزن تقریبی ۹۳۳ کیلو و ۲۰۰ گرم انواع مواد مخدر شدند.
***
تخفیف ۵۰ درصدی کارت مترو ویژه دانشآموزان و دانشجویان
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه از تخفیف ۵۰ درصدی یکساله کارت مترو ویژه دانشآموزان و دانشجویان خبر داد. بنا بر مصوبه شورای شهر تهران، دانشآموزان و دانشجویان در سال تحصیلی 140۲-140۱ میتوانند از تخفیف 50 درصدی کارت مترو استفاده کنند. در همین ارتباط حامد عباسینامی، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه اعلام کرد: برابر مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، دانشآموزان و دانشجویان شهر تهران میتوانند برای دریافت کارت مترو ثبتنام کنند و با استفاده از این کارت تا یک سال از تخفیف 50 درصدی بهرهمند شوند. بر همین اساس، دانشآموزان و دانشجویان میتوانند با ورود به سامانه eticket.tehran.ir برای ثبتنام کارت بلیتهای دانشآموزی و دانشجویی اقدام کنند و از 50 درصد تخفیف بهرهمند شوند. گفتنی است هدف از اعطای کارت بلیتهای الکترونیک تخفیفدار به دانشآموزان و دانشجویان ترغیب افراد به استفاده بیشتر از حملونقل عمومی در شهر تهران است.
***
پرداخت ۹۰ درصد هزینه خدمات ناباروری توسط تأمین اجتماعی
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمیناجتماعی گفت: در حال حاضر ۹۰ درصد هزینههای خدمات درمانی ناباروری در مراکز دولتی توسط سازمان تأمیناجتماعی پرداخت میشود. شهرام غفاری افزود: هزینههای درمان ناباروری مطابق قانون از ابتدای سال ۱۴۰۰ توسط سازمان تأمیناجتماعی قابل پرداخت است و تاکنون بیش از ۳۰ میلیارد تومان به بیماران بیمهشده پرداخت و بیش از ۱۵ هزار پرونده نیز در این زمینه تشکیل شده است. وی افزود: در حال حاضر ۹۰ درصد هزینههای خدمات درمانی ناباروری در مراکز دولتی توسط سازمان تأمیناجتماعی پرداخت میشود.