موج هفتم کرونا تقریبا به شکل کامل فروکش کرده اما به گفته کارشناسان بهداشت نباید با کاهش آمار فوتیها و مبتلایان به این بیماری، پروتکلهای بهداشتی فراموش شود، چرا که معلوم نیست این بیماری در ماههای آینده چگونه خود را نشان دهد؛ بیماریای که تنها راه مقابله با آن خودمراقبتی و تزریق واکسن است. در همین ارتباط روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته (ظهر سهشنبه تا ظهر چهارشنبه) ۷ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و ۱۶۱ نفر از بیماران مبتلا نیز در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت درمان قرار دارند.
همچنین طبق معیارهای قطعی تشخیصی، در این مدت ۲۶۲ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و از این تعداد ۷۸ نفر در بیمارستانهای بستری شدند. با حساب آمار مبتلایان اخیر شمار بیماران مبتلا شده به «کووید-۱۹» در کشور از زمان شناسایی نخستین مورد تاکنون به ۷ میلیون و ۵۴۷ هزار و ۹۶۸ نفر رسیده است.
متاسفانه با فوت ۷ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور طی ۲۴ ساعت یادشده مجموع جانباختگان این بیماری در کشورمان به ۱۴۴ هزار و ۴۱۶ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون 7 میلیون و ۳۲۵ هزار و ۵۹ نفر از بیماران کرونایی نیز طی این مدت از این بیماری بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. در حال حاضر ۱۶۱ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت درمان قرار دارند.
بر اساس آنچه روابط عمومی وزارت بهداشت اعلام کرده است، تاکنون ۵۴ میلیون و ۸۷ هزار و ۸۹ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در سطح کشور انجام شده است.
وزارت بهداشت روز گذشته همچنین درباره میزان واکسن کرونای تزریق شده در کشور اعلام کرد تاکنون ۶۵ میلیون و ۸۱ هزار و ۶۸۵ نفر دوز اول واکسن کرونا، ۵۸ میلیون و ۴۸۰ هزار و ۶۵۷ نفر دوز دوم واکسن کرونا و ۳۱ میلیون و ۲۰۷ هزار و ۹۱۵ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و با این حساب مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۷۷۰ هزار و ۲۵۷ دوز رسیده است.