printlogo


کد خبر: 254958تاریخ: 1401/7/20 00:00
اخبار

ایران-آمریکا از شن‌های‌ دوبی تا چمن دوحه
تیم ملی فوتبال ساحلی ایران ۱۰ تا ۱۴ آبان در جام بین‌قاره‌ای حضور می‌یابد. به گزارش ایسنا، تیم ‌ملی فوتبال ساحلی ایران از دهم آبان به مدت ۴ روز در امارات عربی متحده با تیم‌هایی از چند قاره برای قهرمانی دوباره در جام بین‌قاره‌ای فوتبال ساحلی رقابت می‌کند. ایران در این مسابقات با آمریکا، ژاپن و پاراگوئه هم‌گروه است؛ دیدار ایران و آمریکا روی شن‌های ساحلی امارات می‌تواند پیش‌درآمدی برای رقابت بزرگ فوتبال ۲ کشور روی چمن ورزشگاه‌های قطر باشد. در دیگر گروه نیز امارات، عربستان، برزیل و اسپانیا با هم دیدار خواهند کرد. فوتبال ساحلی در کنار فوتسال و والیبال، ۳ ورزش تیمی ایران هستند که تاکنون توانسته‌اند روی سکوی جهانی بایستند. این ۳ تیم سابقه کسب مقام سوم جام‌جهانی را دارند. تیم ‌ملی فوتبال ساحلی ایران در سال ۲۰۱۷ به این مقام دست یافت. ساحلی‌بازان ایران تاکنون در ۸ دوره جام بین‌قاره‌ای شرکت کرده‌اند. ایران و برزیل ۳ قهرمانی در این مسابقات دارند و روسیه که در مسابقات امسال غایب است ۴ قهرمانی کسب کرده است. تیم ملی فوتبال ساحلی ایران علاوه بر ۳ قهرمانی، ۲ نایب‌قهرمانی، ۲ عنوان سومی و یک عنوان ‌چهارمی هم در کارنامه‌اش ثبت کرده است. رقبای ایران در مرحله گروهی اما تاکنون عنوانی در جام بین‌قاره‌ای کسب نکرده‌اند و روی کاغذ، ساحلی‌بازان ایران کار آسانی برای صعود از گروه دارند. ژاپن، آمریکا و پاراگوئه رقیبان سختی برای ایران نخواهند بود. در این میان، دیدار ایران و آمریکا می‌تواند بسیار جالب توجه باشد. چند روز بعد از تقابل ایران و آمریکا روی ساحل امارات، تیم‌های ملی فوتبال ۲ کشور باید در جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر روبه‌روی هم صف‌آرایی کنند و از این رو، پیروزی ساحلی‌بازان ایران برابر آمریکا می‌تواند پیش‌درآمدی بر موفقیت احتمالی تیم‌ ملی در قطر باشد. 
 
* عملکرد هم‌گروه‌های ایران در جام بین‌قاره‌ای
آمریکا: ۴ بار حضور- یک پنجمی (۲۰۱۸) و ۳ ‌هشتمی (۲۰۱۲، ۲۰۱۴ و ۲۰۱۶)
ژاپن: ۴ بار حضور- ۲ پنجمی (۲۰۱۹ و ۲۰۲۱) و ۲ هفتمی (۲۰۱۲ و ۲۰۱۴)
پاراگوئه: ۲ بار حضور- ۲ هفتمی (۲۰۱۷ و ۲۰۲۱)
 
* بهترین بازیکنان ایرانی در جام بین‌قاره‌ای
سال ۲۰۱۴ محمد احمدزاده، کاپیتان تیم ‌ملی فوتبال ساحلی ایران با به ثمر رساندن ۶ گل در کنار برونو ژاویر برزیلی، دیمیتری شیشین روس و تاکاسوکه گوتوی ژاپنی عنوان بهترین گلزن مسابقات را کسب کرد. در آن سال، ایران به مقام چهارم رسید. 
سال ۲۰۱۹ نیز امیر اکبری با زدن ۶ گل به تنهایی عنوان آقای گلی را از آن خود کرد. ایران در آن سال قهرمان جام بین‌قاره‌ای شد. 
سال ۲۰۱۳ محمد احمدزاده از ایران عنوان بهترین بازیکن جام را کسب کرد. در آن سال، تیم ‌ملی ایران نخستین قهرمانی‌اش در این مسابقات را کسب کرد. 
سال ۲۰۱۶ پیمان حسینی، سنگربان تیم ‌ملی ایران عنوان بهترین دروازه‌بان مسابقات را کسب کرد. ایران در آن سال با شکست برابر برزیل، نایب‌قهرمان شد. 
سال ۲۰۱۸ حمید بهزادپور از ایران عنوان بهترین دروازه‌بان جام را از آن خود کرد. ایران در آن سال قهرمان مسابقات شد.
***
بیانیه کمیسیون اخلاق ورزش کشور درباره اتفاقات اخیر
قوه قضائیه امید بدخواهان برای تقابل با افتخارآفرینان کشور را ناامید کند
کمیسیون اخلاق ورزش کشور با اشاره به وقایع اخیر از قوه ‌قضائیه درخواست کرده که قصور احتمالی قهرمانان و نام‌آوران ورزش کشور در لحن و بیان را مهرورزانه مورد عطوفت قرار داده و امید بدخواهان میهن را برای تقابل با سرمایه‌های کشور به یأس تبدیل کند. به گزارش ایسنا، متن کامل بیانیه کمیسیون اخلاق ورزش کشور درباره وقایع اخیر کشور به این شرح است: «وقایع روزهای اخیر مورد رنجش خاطر عموم مردم من‌جمله خانواده بزرگ ورزش گردید. در این میان ابراز همدردی قهرمانان و چهره‌های ورزش کشور با انگیزه خیرخواهانه که نشان از توجه و دغدغه ایشان نسبت به مردم و آینده کشور می‌باشد، امری طبیعی بوده است. فضای غبارآلود حاصل از هجمه گسترده و هنرمندانه رسانه‌ای، سیاست‌مداران کهنه‌کار را وادار به سکوت و یا انحراف نموده و حال نباید از جوانانی که تمام عمر خود را در میادین ورزشی صرف تمرین و مسابقه نموده‌اند، انتظار جریان‌شناسی رسانه‌ای داشته باشیم. هر چند موقعیت‌شناسی و مرزبندی میان خواست بیگانگان و حمایت از مردم و همچنین شناخت خود و حریف توقعی صحیح می‌باشد که گاه مورد غفلت قرار گرفته است. در هر حال از دست‌اندرکاران امر خصوصا مسؤولان دلسوز دستگاه قضا درخواست می‌گردد با درک صحیح انگیزه و نیت خیرخواهانه افتخارآفرینان کشور، قصور احتمالی ایشان در لحن و کلام را مهرورزانه مورد عطوفت قرار داده و با نگاه پدرانه و حکیمانه امید بدخواهان و بیگانگان برای تقابل با سرمایه‌های کشور را تبدیل یه یأس و ناامیدی نمایند».

Page Generated in 0/0057 sec