printlogo


کد خبر: 254987تاریخ: 1401/7/21 00:00
انتشارات سوره مهر منتشر کرد
زندگی پیام‌رسان شهدا در «روزهای پیام‌بری»

کتاب «روزهای پیام‌بری» نوشته روح‌الله شریفی روایتی از زندگی غلامحسن حدادزادگان توسط انتشارات سوره مهر منتشر شد. 
به گزارش «وطن‌امروز»، کتاب «روزهای پیام‌بری» نوشته روح‌الله شریفی روایتی از زندگی غلامحسن حدادزادگان پیام‌رسان و راننده پیکر شهدا توسط انتشارات سوره مهر به تازگی منتشر شده است. کتاب «روزهای پیام‌بری» در 4 فصل «ماشین داماد»، «در برابر امواج»، «روزهای پیام‌بری» و «شهر باران» و ۴۳ بخش نوشته شده است. 
به گفته نویسنده، خاطرات آقای حدادزادگان مثل یک قالی گرانقیمت است که به خاطر گذشت سال‌ها و انبوه آلام، بخشی از طرح اصلی‌اش از بین رفته که نیاز به رفوگری از روی نقشه قالی به مدد عکس‌ها، مصاحبه با دوستان، خانواده شهدا و تخیل و رنگ‌آمیزی صحنه‌ها و موقعیت‌ها داشت. 
در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «ساختمان معراج‌الشهدای قزوین یک ساختمان خیال‌انگیز است. جای خاصی است، با هزار غصه به آنجا بروید آرام و ساکت خارج می‌شوید. امتحانش مجانی است. یک جای پر برکت است. بگذارید قصه چند خطی‌اش را برای شما تعریف کنم. قبل از انقلاب ساختمان پیشاهنگی بود. بعد از انقلاب افتاد به دست سازمان مجاهدین خلق یا همان منافقین. بچه‌های سپاه پاسداران در یک عملیات یک ساعته آنجا را فتح کردند. ساعتی که ساختمان از دست غاصبان خارج شد نزدیک ظهر بود و منافقین دیگ غذای استامبولی‌شان را جا گذاشتند و برای همیشه از آنجا رفتند. سپاه این ساختمان را که شبیه مدرسه بود تبدیل کرد به محل ستاد عملیات. در درگیری با منافقین این مکان محل فرماندهی و مقابله و عزیمت نیرو بود. وقتی تشییع شهدا شکل رسمی‌تری به خودش گرفت اینجا به معراج‌الشهدا و نقطه آغازین تشییع تبدیل شد. اعزام به جبهه هم از حیاط با صفای همین ساختمان بود. به نظر این حقیر کمترین، این زمین یک جای معمولی نیست؛ اگر روزی بخواهد شهادت بدهد تن همه‌مان خواهد لرزید. گواه است این ملک؛ گواه اشک‌ها و لبخندها، دردها و شادی‌ها، گواه ستیز، شاهد تاریخ، گواه خون، شاهد قیام، شاهد ازلی مردان بی‌ادعا».
کتاب «روزهای پیام‌بری» در ۳۳۰ صفحه با شمارگان هزار و ۲۵۰ نسخه در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است. 
 

Page Generated in 0/0124 sec