کد خبر: 255705تاریخ: 1401/8/9 00:00
رئیس مجلس شورای اسلامی در تشریح شروط حصول نتیجه برای اعتراضات خاطرنشان کرد
مرزبندی با خشونتطلبی و براندازی
گروه سیاسی: رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تدبیر مردم در همراهی نکردن با اغتشاشات را نباید بهانهای برای پرهیز در تغییر رویهها قرار داد، گفت: اقدامات تروریستی دشمنان ایران، نباید بهانهای برای نادیده گرفتن اعتراضات اصلاحخواهانه شود.
محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی روز گذشته مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر و تشکر از حضور کمنظیر مردم شهیدپرور استان فارس در مراسم تشییع شهدا گفت: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند اقدام قاطع و خردمندانه درباره سررشته این فاجعهآفرینیها ضروری است و انشاءالله مردم شاهد اقدامات قاطع جمهوری اسلامی در مقابل این جنایات خواهند بود. وی تاکید کرد: این جنایت ثابت کرد دشمنان ایران عزیزمان برای بر هم زدن امنیت کشور، اختلال در زندگی روزمره مردم، ایجاد جنگ و درگیری در شهرها و همچنین تجزیه کشور، کمین کردهاند و به دنبال شکار فرصتها هستند. این جنایات با همه اتمام حجت کرد که دشمن اراده کرده است امنیت کشور را بر هم بزند و از امروز باید فعالان عرصه فکر و موثران صراحتا راه خود را از خشونتطلبان و جنایتکاران جدا کنند.
قالیباف با تاکید بر این نکته که اقدامات تروریستی دشمنان ایران نباید بهانهای برای نادیده گرفتن اعتراضات اصلاحخواهانه جمعی از مردم شود، ادامه داد: باید در نظر داشت اگر گروههای سیاسی و نقشآفرینان فرهنگی و اجتماعی از ابتدا مانع از تبدیل شدن اعتراض اصلاحخواهانه به اغتشاش و اعتراض خشونتطلبانه میشدند و همانند عموم مردم عمل کرده و راه خود را از خشونتطلبی جدا میکردند، دشمن جنایتکار ایران نمیتوانست از فرصت ایجاد شده به ضرر مردم سوءاستفاده کند. رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما اعتراض را نه تنها درست و عامل پیشرفت کشور میدانیم، بلکه معتقدیم این حرکات اجتماعی به شرط مرزبندی با خشونتطلبان، جنایتکاران و تجزیهطلبان باعث تغییر سیاستها و تصمیمگیریها خواهد شد، همانگونه که رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار کارگران، اعتراضی را که در آن با دشمن مرزبندی شده باشد، مورد تایید قرار دادند. مثال مشخص موثر بودن این شیوه، اعتراضات معلمان و بازنشستگان درباره مطالباتشان در ماههای پیش از این است که به نتایج ملموسی رسید. وی در ادامه گفت: بر این اساس مرزبندی با خشونتطلبی و براندازی شرط ضروری حصول نتیجه و تغییر محسوس در نتیجه اعتراضات است و نظام سیاسی کشور نیز به جهت استواری بر اراده مردم، بستر قطعی هر نوع اصلاح و تغییر برای تامین منافع عمومی است، البته بخشی از این تغییر نیز اصلاح در نظام حکمرانی در چارچوب نظام سیاسی جمهوری اسلامی است که باید به حکمرانی نو منجر شود. رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به تشخیص و تدبیر دقیق مردم شریف و هوشیار ایران در همراهی نکردن با اعتراضات خشونتطلبانه مشخص است که این اغتشاشات رو به خاموشی میرود و به پایان میرسد اما باید در نظر داشت که پس از برقراری امنیت و آرامش سراسری در کشور، نباید تدبیر و هوشمندی مردم در همراهی نکردن با خشونتطلبی و اغتشاشات را بهانهای برای پرهیز در تغییر رویهها قرار داد، در آن زمان نوبت مسؤولان کشور است که پاسخ بصیرت مردم را با اقدامات لازم در کارآمدسازی و برطرفکردن نقاط ضعف در حوزههای حکمرانی اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و حکمرانی سیاسی بدهند.