تیم ملی والیبال نشسته ایران با پیروزی مقابل بوسنی، برای هشتمینبار به مقام قهرمانی جهان دست یافت. دیدار نهایی رقابتهای والیبال نشسته قهرمانی جهان جمعهشب در شهر سارایوو، پایتخت بوسنی و هرزگوین انجام شد که طی آن تیم ملی ایران به مصاف بوسنی رفت و با نتیجه 3 بر صفر حریف قدرتمندش را شکست داد و ضمن دفاع از عنوان قهرمانی دوره گذشته، برای هشتمینبار به مقام قهرمانی رسید. ملیپوشان ایران پس از کسب عنوان قهرمانی، پرچم بزرگی از کشورمان را روی زمین انداختند و روی آن سجده شکر به جا
آوردند.
ایران که با صعود به فینال، سهمیه پاراالمپیک 24 پاریس را نیز کسب کرده بود، در ست اول 26 بر 24، ست دوم 32 بر 30 و ست سوم 25 بر 12 مقابل میزبان به برتری دست یافت و قهرمان شد. داوود علیپوریان، صادق بیگدلی، حمیدرضا عباسی، مهدی بابادی، مرتضی مهرزاد، مجید لشگری، رمضان صالحی، میثم علیپور، حسین گلستانی، سیدمحمدحسین حسینیجد، محمد نعمتی و جمال نظری 12 ملیپوشی بودند که زیر نظر هادی رضایی سرمربی و فرید صائبی و جلیل ایمری مربیان تیم ملی در این مسابقات حضور داشتند. تیم کشورمان در این دوره مسابقات عراق، قزاقستان، کرواسی، ژاپن، آمریکا، برزیل و در نهایت بوسنی را شکست داد و بدون آنکه حتی یک ست به حریفان بدهد، بر سکوی قهرمانی تکیه زد.
اسبقیان: سجده بر پرچم در وجود قهرمانان پاراالمپیکی نهادینه شده است
رئیس فدراسیون جانبازان و معلولان درباره حرکت نمادین اعضای تیم ملی والیبال نشسته مردان پس از کسب عنوان قهرمانی برای هشتمینبار در مسابقات قهرمانی جهان گفت: با توجه به اعتقادات قلبیای که ورزشکاران جانباز و معلول به نظام مقدس جمهوری اسلامی، ولایت فقیه و پرچم ایران دارند، همواره پس از هر بار قهرمانی، سجده شکر به جا میآورند و بر پرچم کشور بوسه میزنند که این مساله در وجود آنها نهادینه شده است. محمدشروین اسبقیان درباره حرکت نمادین مردان والیبال نشسته پس از قهرمانی برای هشتمینبار در مسابقات قهرمانی جهان بوسنی اظهار کرد: ورزشکاران جانباز و معلول همواره به خاطر اعتقادات قلبیای که به نظام مقدس جمهوری اسلامی، ولایت فقیه و پرچم ایران دارند، همانطور که در پاراالمپیک توکیو پس از قهرمانی سجده شکر به جا آوردند و بر پرچم کشور بوسه زدند، در این رقابتها نیز به صورت نمادین این حرکت را تکرار کردند.
در حقیقت این گونه حرکات در وجود ورزشکاران جانباز و معلول نهادینه شده و ما نیز خوشحال شدیم و به وجود آنها افتخار میکنیم. وی گفت: حرکتهای نمادین و ارزشی ورزشکاران پاراالمپیک بارها به شکلهای مختلف از جمله اهدای مدال به خانواده شهدا تکرار شده است؛ همانطور که دوومیدانیکار کشورمان پس از کسب مدال با پرچم کشور و تیشرتی که مزین به تصویر رهبر انقلاب بود دور افتخار زد. به هر صورت این گونه حرکات نمادین در وجود ورزشکاران جانباز و معلول نهادینه شده و ورزش را اولویت خود قرار نمیدهند، بلکه وسیلهای برای رسیدن به اهداف میدانند.