printlogo


کد خبر: 256267تاریخ: 1401/8/22 00:00
حواشی فایل صوتی مجری بی‌بی‌سی فارسی در افشای ماهیت شبکه سعودی اینترنشنال باعث بالا گرفتن نزاع بین رسانه‌های لندنی شد
خودزنی در لندن
پیام ۲ عضو تحریریه سعودی اینترنشنال به وزارت اطلاعات ایران برای همکاری و بازگشت به تهران

گروه سیاسی: دعوای رسانه‌های برانداز بر سر مزدوری یکدیگر و اهداف ضدایرانی‌شان بالا گرفته است. دعوایی که حالا رنگ فحاشی به خود گرفته است؛ فحش‌هایی که البته بیشتر به مزاح می‌ماند. رسانه سعودی اینترنشنال که در لندن مستقر است، بی‌بی‌سی فارسی دیگر رسانه لندنی را بابت ارتزاق از مالیات انگلیسی‌ها به سخره می‌گیرد اما توضیحی درباره دلارهای نفتی عربستان که هزینه شبکه‌اش می‌شود  نمی‌دهد. متقابلا خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی هم پرده از اهداف شوم و ضدایرانی این شبکه سعودی برمی‌دارد. حالا آنها در حالی با کارنامه‌ای سیاه در فعالیت‌های ضدایرانی‌شان به یکدیگر نیش و کنایه می‌زنند که نباید در این میان به یکدیگر بخندند!
به گزارش «وطن‌امروز»، هفته گذشته بود که  یک فایل صوتی از رعنا رحیم‌پور، خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی منتشر شد که عملا به وجود یک سناریو برای فعال کردن گسل‌های قومیتی و حرکت به سمت تجزیه‌طلبی در حاشیه آشوب‌های خیابانی اخیر در ایران اعتراف می‌کرد. در این فایل صوتی وی به شکل بی‌پرده از هدف تکه‌تکه و تجزیه شدن ایران خبر می‌دهد و تاکید می‌کند هدف پشت پرده آشوب‌طلبی‌ها در ایران نه دموکراسی، بلکه تجزیه است! رحیم‌پور مشخصا خبر می‌دهد در رسانه سعودی ایران اینترنشنال ابلاغ شده که فقط با رهبران احزاب «تجزیه‌طلب» گفت‌وگو و به آنها تریبون داده شود. 
خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی اصالت این فایل صوتی را در صفحه اینستاگرامش تایید کرده است اما به‌‌رغم اشاره صریح به پشت پرده شوم آشوب‌طلبی‌ها توسط اینترنشنال و دیگر پایگاه‌های آشوب‌طلب، گفته به خبرنگاران این رسانه‌های ضدایرانی احترام می‌گذارد! به فاصله چند روز گروه‌های اپوزیسیون فایل جدیدی از خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی منتشر کردند. در این فایل رحیم‌پور می‌گوید: «باید بفهمید منظور من چیه. کشورهای منطقه، ایران دموکراتیک که نمی‌خواهند». او سپس به شورش‌های خیابانی اشاره کرده و می‌گوید از خشونتی که در روزهای اخیر دیده ترسیده و تعجب کرده و اگر این روند ادامه پیدا کند «به سمت جنگ داخلی پیش خواهد رفت». او می‌گوید: «جنگ داخلی مگه چطوریه؟ طرف می‌گوید دفعه بعد سرت را می‌بریم».
فایل‌های صوتی افشاشده از مجری بی‌بی‌سی فارسی اما به خودزنی بیش از پیش اپوزیسیون خارج‌نشین و رسانه‌های فارسی‌زبان وابسته به دولت‌های عربی و غربی منتهی شد. این بار شبکه سعودی ایران اینترنشنال در گزارشی علیه رعنا رحیم‌پور و شبکه بی‌بی‌سی فارسی، این شبکه و کارکنانش را بابت ارتزاق از مالیات مردم انگلیس مورد حمله قرار داد. این ادعای مضحک در حالی است که وابستگی مالی شبکه ایران اینترنشنال به دلارهای نفتی عربستان سعودی همواره شهره عام و خاص بوده است. برای نمونه «روزنامه گاردین» انگلستان سال 97 در گزارشی اعلام کرد عربستان سعودی بودجه هنگفت 250 میلیون دلاری شبکه «ایران اینترنشنال» را تأمین می‌کند! این شبکه سال 96 با جمعی از خبرنگاران BBC فارسی - با حقوق بالاتر- آغاز به کار کرد و تاکنون در راستای عادی کردن تجزیه‌طلبی و تروریسم، با بسیاری از چهره‌های ضدایرانی گفت‌وگو کرده است. حجم گفت‌وگوهای این شبکه با تجزیه‌طلبان در 50 روز گذشته تا حدی بوده که تبدیل به یک رسوایی شده است. خبرگزاری تسنیم چندی پیش به بررسی محتوای این شبکه سعودی پرداخت. بر اساس این گزارش، در 50 روز گذشته، 25 چهره تجزیه‌طلب بیش از 120 بار در این شبکه پای تریبون آمده و صحبت کرده‌اند. این تمرکز بر چهره‌های تجزیه‌طلب منحصر به اقوام خاصی نبود و آنها تلاش کردند افراد خودفروخته از همه اقوام ایرانی را روی آنتن بیاورند و پروژه تجزیه را با تحریک به اقدامات تروریستی و آشوب‌آفرینی از طریق رسانه‌شان پیش ببرند! البته این تعداد منحصر به افرادی است که به‌عنوان تجزیه‌طلب شناخته می‌شوند و نه دیگر سیاسیونی که صحبت‌های تجزیه‌طلبانه و قوم‌گرایانه کرده باشند. از نکات جالبی که در تریبون دادن این شبکه به چهره‌های تجزیه‌طلب به چشم می‌آید تکثر قومی چهره‌های تجزیه‌طلب است، به این معنا که میهمانان تجزیه‌طلب تنها به کردها محدود نمی‌شدند و این شبکه به تجزیه‌طلبان آذری، بلوچ و عرب هم تریبون داد تا گستره عظیمی از قومیت‌ها را با این پروژه درگیر کند. 
مجری بی‌بی‌سی: ایران را  درون خودم کشتم!
بالا گرفتن نزاع در میان شبکه‌های ضدانقلاب لندن‌نشین و گزارشی که شبکه سعودی ایران اینترنشنال علیه رعنا رحیم‌پور تولید کرد، با واکنش مضحک این خبرنگار مواجه شد. رعنا رحیم‌پور با انتشار متنی در صفحه مجازی‌اش، زبان به گلایه از مردم ایران گشود(!) و با اعلام اینکه «همه این سال‌ها تصور می‌کردم برای مردمم کار می‌کنم اما امروز فهمیدم عمرم را تلف کردم»، خطاب به مردم ایران نوشت: «ما را به خیر و شما را به سلامت، ایران را درون خودم کشتم».
پیام ۲ عضو تحریریه اینترنشنال به وزارت اطلاعات ایران
همزمان با بالا گرفتن دعوا در اردوگاه رسانه‌ای ضدانقلاب، مؤسسه راهبردی دیده‌بان با اشاره به اظهارات صریح وزیر اطلاعات مبنی بر تروریستی بودن شبکه سعودی‌ اینترنشنال و همچنین افشای فایل صوتی از یک خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی درباره برنامه این شبکه سعودی، از درخواست برخی کارکنان این شبکه برای پایان فعالیت‌شان در آن خبر داد. این مؤسسه همچنین اعلام کرد: 2 عضو این شبکه در پیام‌هایی که با واسطه به دستگاه امنیتی ایران ارسال کرده‌اند، خواستار کمک از وزارت اطلاعات ایران برای بازگرداندن آنها به کشور شده‌ و گفته‌اند آنها با هدف مقابله با تمامیت ارضی ایران به ایران ‌اینترنشنال نرفته‌ بودند اما امروز با شفاف شدن اوضاع خواستار بازگشت به کشور هستند. همچنین یک منبع دیگر در ایران اینترنشنال گفته است با شکست پروژه ضدامنیتی علیه ایران، برخی کارکنان این شبکه به‌دنبال راهی برای خروج از آن هستند و حتی برخی از آنها خواستار ادامه فعالیت در بی‌بی‌سی فارسی هستند.
نقاب از چهره مزدوران افتاد
نزاع این روزهای شبکه‌های فارسی‌زبان لندنی چه ساختگی و از پیش طراحی شده باشد و چه واقعی، تغییری در ماهیت این رسانه‌ها و کارویژه‌های ضدایرانی‌شان به وجود نمی‌آورد. با این حال سیرک اخیر را می‌توان نمایش رسوایی تریبون‌دارانی دانست که این سال‌ها پشت نقاب پوشش صدای ایرانیان، انواع عملیات‌های روانی را برای تضعیف انسجام ملی ایرانیان به کار بردند. رسانه‌های لندنی در 50 روز گذشته برای روشن نگه داشتن آتش اغتشاشات تمام حیثیت و اعتبار خود را به میدان آوردند. ولخرجی آنها لاجرم به رسوایی اخیر منتهی شد.

Page Generated in 0/0073 sec