printlogo


کد خبر: 256509تاریخ: 1401/8/26 00:00
واردات آنتی‌بیوتیک‌ها در کنار افزایش تولید تا اشباع بازار ادامه دارد
ورود محموله جدید دارویی به کشور

بازار دارو که به دلیل ناهماهنگی بین‌دستگاهی پس از حذف ارز ترجیحی و مصرف فراوان دارو در پی شیوع زودهنگام آنفلوآنزا با کمبود مواجه شد، اکنون با رونق دوباره تولید و انجام واردات در حال رسیدن به شرایط عادی است. در همین ارتباط رئیس سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه حمایت از تولید یک اصل است و تا زمانی که نیاز کشور تامین شود، این حمایت ادامه خواهد داشت، از واردات یک محموله جدید دارویی به کشور از فردا (جمعه) خبر داده و اعلام کرده طی هفته آینده نیز بتدریج واردات محموله‌های دیگر ادامه خواهد داشت تا نیاز بازار رفع شود. 
سیدحیدر محمدی در همایش معاونان غذا و داروی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی ایران اظهار کرد: با توجه به تحریم و شرایط خاص کشور، همواره به واردات به عنوان یک تهدید نگاه می‌کنیم، بنابراین برای تامین پایدار فرآورده‌های سلامت‌محور باید به تولید داخلی متکی بوده و خودکفا باشیم. وی افزود: در حوزه صنایع غذایی، کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد، البته برخی ارگان‌های موازی در وظایف سازمان غذا و دارو دخالت می‌کنند که این موضوع خط قرمز ما است و قطعا مورد پیگیری قرار می‌گیرد. 
معاون وزیر بهداشت با اشاره به خودکفایی در تولید انواع مکمل‌ها در کشور تصریح کرد: در سال‌های نه‌چندان دور، کل مکمل‌های بازار کشور از مسیر واردات تامین می‌شد که در حال حاضر این عدد به صفر رسیده و تمام مکمل‌های مورد نیاز در داخل کشور تولید می‌شود، فقط در بخش کوچکی از شیرخشک‌های بیماران متابولیک واردات داریم. محمدی با تاکید بر اینکه واردات آنتی‌بیوتیک‌ها در کنار افزایش تولید تا اشباع بازار در دستور کار است، تصریح کرد: یک محموله دارویی روز جمعه وارد کشور خواهد شد و طی هفته آینده نیز بتدریج واردات محموله‌های دیگر ادامه خواهد داشت تا نیاز بازار رفع شود. وی با اشاره به اینکه حمایت از تولید یک اصل است و تا زمانی که نیاز کشور تامین شود، این حمایت ادامه خواهد داشت، گفت: در صورت عدم تامین و همکاری تولیدکنندگان با آنها بر اساس ابزارهای مختلف برخورد خواهد شد. 
***
    ۲ فوتی و شناسایی ۷۴ بیمار جدید کرونا در کشور   
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته، متاسفانه ۲ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۶۱۵ نفر رسید. بر این اساس از ظهر سه‌شنبه تا چهارشنبه ۲۵ آبان، ۷۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۳۱ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت ۲ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۶۱۵ نفر رسید. این در حالی است که خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۳۴ هزار و ۳۶۴ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۸۱ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند. در حال حاضر 7 شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۸۰ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۶۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۳۳ هزار و ۱۱۷ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۸۷۳ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۶۲ هزار و ۱۰۸ نفر نیز دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند. به این ترتیب مجموع واکسن‌های تزریق‌‌شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۳۶ هزار و ۹۸ دوز رسید. 
 

Page Generated in 0/0058 sec