printlogo


کد خبر: 256530تاریخ: 1401/8/28 00:00
تسلیحات اسرائیلی در راه اوکراین

رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند در پی افزایش فشارهای آمریکا، مقامات رژیم صهیونیستی پذیرفته‌اند تسلیحات بیشتری را از طریق طرف‌های سوم به اوکراین ارسال کنند.  سفیر اوکراین در تل‌آویو طی گفت‌وگویی مطبوعاتی اظهار امیدواری کرد کابینه جدید رژیم صهیونیستی کمک‌های تسلیحاتی خود به کی‌یف را افزایش دهد؛ اظهاراتی که رسانه‌های عبری صحت آن را تایید می‌کنند. 
طبق گزارش‌ رسانه‌های صهیونیستی، «یوگنی کورنیچوک» پنجشنبه ۱۷نوامبر در گفت‌وگو با شبکه اسرائیلی آی‌۲۴ تصریح کرد: «اوکراین انتظار دارد روابط نظامی کی‌یف با اسرائیل بویژه در زمینه ارسال سامانه‌های ضدموشکی و پهپادها تقویت شود». وی در ادامه گفت: «چون ایران وارد صحنه درگیری و جنگ شده، به همین دلیل اسرائیل باید مواضع خود را (در ندادن سلاح به کی‌یف) تغییر دهد، زیرا ایران با روسیه، سوریه و بلاروس متحد است». 
سفیر اوکراین در تل‌آویو در ادامه صحبت خود گریزی به مامورشدن «بنیامین نتانیاهو» برای تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی زد و با توصیف او به عنوان «سیاستمداری کارکشته» ابراز امیدواری کرد در زمان آغاز به کار کابینه او و به ‌رغم روابط گذشته‌اش با روسیه، به اوکراین کمک نظامی بیشتری داشته باشد. 
روزنامه عبری‌زبان هاآرتص هم فاش کرد رژیم صهیونیستی در نتیجه فشارهای آمریکا «تجهیزات استراتژیک» به ارزش چند میلیون دلار برای اوکراین تهیه کرده است. این روزنامه صهیونیستی در این باره به نقل از ۳ مقام بلندپایه اروپایی نوشت: دولت آمریکا چند هفته پیش از دولت اسرائیل خواست از تلاش‌های ناتو و کشورهای غربی برای مقابله با روسیه حمایت کند. این منابع گفتند: آمریکا از اسرائیل می‌خواست سامانه‌های پدافند هوایی به اوکراین بدهد اما پس از گفت‌وگوی رهبران اسرائیل بویژه میان «یائیر لاپید» نخست‌وزیر و «بنی‌گانتس» وزیر جنگ این رژیم این تصمیم اتخاذ شد که تهیه تجهیزات استراتژیک را برای اوکراین تامین مالی کنند. هاآرتص در ادامه آورده است: اسرائیل چند میلیون دلار به یکی از کشورهای عضو ناتو حواله کرد و این کشور تجهیزات استراتژیک را خریداری و برای اوکراین ارسال کرد. 
این رسانه همچنین فاش کرد وزارت جنگ اسرائیل چندی پیش قوانین خود را مورد بازنگری قرار داد و به اعضای ناتو از جمله انگلیس اجازه داد تسلیحاتی شامل قطعات ساخت اسرائیل را در اختیار اوکراین قرار دهند. 
اخیرا برخی رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند در منطقه خرسون تعدادی خودروی زرهی ساخت رژیم صهیونیستی که توسط نیروهای اوکراینی استفاده می‌شوند، مشاهده شدند. این رسانه‌های رژیم صهیونیستی تصاویری از خودروهای زرهی مدل «Amir» تولید شرکت اسرائیلی «GAIA» را که در خدمت نظامیان اوکراینی هستند، منتشر کردند. خبرگزاری روسی اسپوتنیک با انتشار تصاویری، از انهدام خودروهای زرهی اسرائیلی توسط پهپادهای روسیه در جریان درگیری‌های اوکراین خبر داده بود. خودروهای زرهی «امیر» ساخت رژیم صهیونیستی که به دست نیروهای مسلح اوکراین رسیده‌اند، براحتی هدف پهپادهای روسیه قرار گرفته و منهدم می‌شوند؛ با این وجود کشورهای غربی عضو ناتو و ایالات متحده آمریکا اصرار دارند تل‌آویو سهم تسلیحاتی خود در این جنگ را بپردازد. «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین روز چهارشنبه (۱۶نوامبر) مدعی شده بود بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر احتمالی رژیم صهیونیستی به او وعده داده ارسال پدافندهای هوایی اسرائیلی به اوکراین را بررسی کند. رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند سیاستمداران اسرائیلی در نتیجه فشار مقامات آمریکایی تصمیم گرفته‌اند از طریق طرف سوم، تسلیحات خود را به اوکراین ارسال کنند. به گفته این منابع، رژیم صهیونیستی همچنین با «امکان تأمین سامانه‌های تسلیحاتی حاوی قطعات اسرائیلی، از جمله سامانه‌های نوری و سامانه‌های کنترل آتش»، از طریق کشورهای ناتو موافقت کرده است. در مقابل، مقامات اسرائیلی در حالی کمک‌های نظامی خود به اوکراین را انکار می‌کنند که پیش‌تر گمانه‌زنی‌ها و احتمالاتی درباره رسیدن این خودروهای زرهی به نیروهای اوکراینی توسط طرف‌های سوم و داوطلبان غیرنظامی مطرح شده بود. 
اعتراف اتحادیه اروپایی: پهپادهای ایران ماه‌ها قبل از شروع درگیری با اوکراین در اختیار روسیه قرار داده شد
«پیتر استانو» سخنگوی مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی در نشست با خبرنگاران ادعای نقش پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را تکرار کرد و مدعی شد اتحادیه اروپایی تحریم‌های اولیه را علیه ایران به دلیل تحویل پهپادها به روسیه که در کشتار مردم اوکراین و تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی استفاده شد، تصویب کرده است. 
استانو ادعا کرد: پهپادهای ایران که گویا ماه‌ها قبل از شروع درگیری در اختیار روسیه قرار داده است، در این جنگ برای کشتن اوکراینی‌ها استفاده می‌شود و این نقض آشکار قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل است.
 اتحادیه اروپایی قبلا تحریم‌هایی را در این زمینه تصویب کرده و اقدامات بعدی را نیز در صورت نیاز انجام خواهد داد. وی درباره احتمال وضع تحریم‌های بیشتر گفت: مذاکرات اتحادیه اروپایی درباره تحریم‌ها، میزان و زمان آن محرمانه است. بنابراین اگر کشورهای عضو در حال حاضر هیچ اقدام مشخصی انجام نداده یا تصمیمی اتخاذ نکرده‌اند، به این معنی نیست که بعدا تصمیم‌گیری نخواهد شد.

Page Generated in 0/0074 sec