الزام تأمین ۳۰ درصد برق کشور از انرژی پاک
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست گفت: برای تامین ۳۰ درصد انرژی برق کشور باید از انرژی پاک استفاده کنیم که در این راستا استفاده از پتانسیل انرژی اتمی بسیار مهم است.
علی سلاجقه در حاشیه سومین روز برگزاری نمایشگاه بینالمللی محیطزیست ضمن تشکر از حضور رئیس سازمان انرژی اتمی و اصحاب رسانه در بیستمین نمایشگاه بینالمللی محیطزیست اظهار کرد: ارتباط تنگاتنگی میان سازمان حفاظت محیطزیست و سازمان انرژی اتمی وجود دارد. وی ادامه داد: انرژی اتمی به عنوان یک انرژی پاک نقش مهمی در ارتقای استانداردهای محیطزیستی دارد و با توجه به تحریمهای هستهای باید تنوع انرژی داشته باشیم. در اجلاس کاپ ۲۷ نیز تاکید کردیم که کشورها باید به دنبال تنوع انرژی باشند و حذف سوختهای فسیلی برای کشور ما به دلیل بهرهمندی از منابع گسترده این سوختها به هیچ وجه قابل قبول نیست.
سلاجقه افزود: در همکاری ۲ سازمان گامهای خوبی در جهت کاهش مصرف سوختهای فسیلی، کربن صفر، حفاظت از آب و خاک و حل مشکل پسماند برداشته شده است. وی گفت: همان طور که در برنامه ششم توسعه آمده است، باید برای تامین ۳۰ درصد انرژی برق کشور از انرژی پاک استفاده کنیم و در این راستا استفاده از پتانسیل سازمان انرژی اتمی نکته قابل توجهی است.
***
ضرورت اجرای برنامه «شهر سالم و ایمن» در پی تغییرات اقلیمی
معاون بهداشت وزارت بهداشت بر ضرورت اجرای برنامه «شهر سالم و ایمن» در پی تغییرات گسترده اقلیمی و آب و هوایی تاکید کرد. دکتر حسین فرشیدی گفت: توجه به تغییرات آب و هوایی و اقلیم از نیازهای مهم بشری در عصر حاضر است.
سازمان جهانی بهداشت و نظامهای سلامت کشورها وظیفه دارند به این تغییرات و همچنین دخالت بشر در تخریب محیط، توجه ویژه نشان دهند. وی با اشاره به اینکه تمام طرحهای مرتبط با اقلیم و آب و هوا در برنامه «شهر سالم و ایمن» میگنجد، تاکید کرد: معاونت بهداشت اجرای 2 برنامه راهبردی پزشک خانواده و شهر سالم و ایمن را در دستور کار خود قرار داده است.
فرشیدی بیان کرد: تغییرات اقلیمی مانند «کووید-۱۹» در بازه زمانی کوتاهمدت، انبوهی از مشکلات را برای جامعه بشری به ارمغان آورد و نشان داد نظامهای سلامت دنیا تابآوری کم و ضعفهای زیادی در حوزه سلامت در جهان دارند. وی با اشاره به اینکه انسان مهمترین عامل تغییر و تخریب محیطزیست است، افزود: معتقدم از این پس درباره کووید مطالب زیادی در دنیا خواهیم شنید و ابعاد این مساله پس از این روشنتر خواهد شد.
***
آغاز به کار دبیرخانه نخستین رویداد و نمایشگاه مدیریت بحران ایران قوی
اولین رویداد و نمایشگاه مدیریت بحران ایران قوی 1401 توسط سازمان مدیریت بحران کشور در تهران برگزار میشود. این رویداد متخصصان مدیریت بحران را قادر میسازد تا نظرات خود را با تصمیمگیرندگان کلیدی سازمانهای مهم و نهادهای دولتی، پژوهشگران, مخترعان و صاحبان ایده و تکنولوژی در میان گذاشته و درباره روندهای اخیر این حوزه در ایران به بحث و گفتوگو بپردازند.
نشستهای تخصصی راهبردی و رویداد استارتآپی دانشبنیان با تمرکز بر موضوعات کلیدی بهروز مخاطرات کشور ایران، از جمله بخشهای برجسته فناورانه نخستین رویداد مدیریت بحران ایران 1401 ایران محسوب میشود. گفتنی است رویداد «مدیریت بحران ایران قوی 1401» به عنوان تنها رویداد سالانه سازمان مدیریت بحران کشور است که به صورت رسمی توسط سازمان مدیریت بحران کشور برگزاری میشود.
***
همزمان با هفته بسیج آغاز شد
واگذاری ۵۰۰ واحد مسکونی به نیازمندان کردستانی
همزمان با گرامیداشت هفته بسیج در نخستین مرحله واگذاری ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی به نیازمندان، ۹ واحد مسکونی روستایی با اعتباری افزون بر ۱۱ میلیارد ریال در روستای ملکشان از توابع سنندج به نیازمندان و مددجویان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) تحویل داده شد.
علیاصغر عزیزیفر، مسؤول بسیج سازندگی سپاه بیتالمقدس کردستان در این آیین با اشاره به افتتاح ۵۰۰ واحد مسکونی برای محرومان در استان در هفته بسیج امسال گفت: علاوه بر این، عملیات جانمایی ۱۷۹ واحد مسکونی دیگر نیز در استان انجام شده است و در ماههای آینده به خانوادههای نیازمند تحویل داده خواهد شد.
همچنین سرهنگ مرتضی میرآقایی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنندج دیروز در آیین افتتاح این واحدهای مسکونی اظهار داشت: برای هرکدام از این واحدها یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال هزینه شده است، ضمن اینکه در دیگر روستاهای سنندج نیز پروژههای متعدد محرومیتزدایی در دست اجراست. رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه ۲ سنندج نیز در این مراسم با بیان اینکه هر کدام از این واحدهای مسکونی روستایی در ۵۰ متر مربع ساخته شده است، اظهار داشت: برای این تعداد واحد مسکونی ۱۴ میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال هزینه شده و تمام مراحل ساخت و اجرای آن را قرارگاه محرومیتزدایی بسیج سازندگی سپاه انجام داده است.
علیرضا خوشبخت با بیان اینکه نیروی کار برای ساخت این واحدها توسط گروههای جهادی تامین شد و ارزش ریالی کار این نیروها ۳۰۰ میلیون ریال بود، گفت: در کنار ساخت مسکن برای مددجویان، در زمینه اشتغالزایی نیز از طریق نصب پنل خورشیدی در پشت بام منازل این خانوادهها هماهنگیهای لازم انجام شده است.