printlogo


کد خبر: 257817تاریخ: 1401/9/27 00:00
اخبار

بازداشت کلاهبرداران مرتبط با شرط‌بندی فینال جام‌جهانی
رئیس پلیس فتای پایتخت از شناسایی و دستگیری ۲ نفر مرتبط با شرط‌بندی مسابقه فینال جام‌جهانی فوتبال در فضای مجازی خبر داد. سرهنگ داود معظمی‌گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: به دنبال دریافت گزارشاتی مبنی بر دعوت کاربران به شرط‌بندی در مسابقه نهایی جام‌جهانی توسط یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۶۳۰ هزار نفر دنبال‌کننده، پیگیری موضوع در دستور کار قرار گرفت. وی تصریح کرد: پس از بررسی گزارش‌های ارسالی، کارشناسان پلیس فتای تهران بزرگ تحقیقات سایبری خود را در این باره آغاز کردند و متوجه شدند یک صفحه اینستاگرامی که در مجموع بیش از ۶۳۰ هزار نفر دنبال‌کننده دارد، برخی کاربران فضای مجازی را با تبلیغات  فریبنده به سمت و سوی یک سایت شرط‌بندی هدایت کرده و اقدام به کلاهبرداری از مراجعه‌کنندگان می‌کند. وی افزود: افسران سایبری پلیس فتا پس از تحلیل مستندات جمع‌آوری شده و بررسی‌های اطلاعاتی و تخصصی، موفق شدند ۲ نفر از افراد اصلی گرداننده این صفحه اینستاگرامی را شناسایی و پس از تشریفات قضایی، مجرمان را دستگیر و به پلیس فتا منتقل کنند. گودرزی گفت: مجرمان پس از انتقال به پلیس فتا هرگونه اقدام مجرمانه‌ای را رد کردند اما پس از مشاهده ادله جمع‌آوری شده توسط پلیس، ضمن پذیرش بزه انتسابی، انگیزه خود از این اقدام مجرمانه را منفعت مالی عنوان کردند. 
***
حمایت بنیاد ۱۵ خرداد از تولید تجهیزات توان‌بخشی
مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام از حمایت تولید تجهیزات توان‌بخشی با استفاده از طرح‌های دانش‌بنیان خبر داد. حمیدرضا علیان‌زادگان تاکید کرد: بنیاد ۱۵ خرداد از ایده‌های نوآورانه و طرح‌های دانش‌بنیان در حوزه تولید تجهیزات توان‌بخشی و خدمات مرتبط با سلامت اجتماعی که در راستای ماموریت‌های بنیاد باشد، حمایت و کیفی‌سازی و بومی‌سازی این اقلام توان‌بخشی را بر اساس ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان با جدیت دنبال می‌کند. به گفته وی، این بنیاد با ورود به عرصه حمایت از تولید اقلام دانش‌بنیان در حوزه توان‌بخشی، در نخستین جشنواره ملی فناوری‌های توان‌بخشی به شکل ویژه حضور پیدا کرده است. علیان‌زادگان در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف این جشنواره اظهار کرد: بنیاد ۱۵ خرداد ضمن آنکه رویکردهای استراتژیک استفاده از ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه در اکوسیستم کارآفرینی کشور را پیگیری می‌کند، با توجه به هدف‌گذاری سال تحت عنوان «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» قدم موثری در هدایت، حمایت و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مجموعه‌های فناور و دانش‌بنیان در حوزه تولید تجهیزات توان‌بخشی برمی‌دارد تا به تقویت تولید این مجموعه‌ها و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و حمایت از استعدادها و ظرفیت‌های جوانان کشور کمک کند. مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد گفت: در پی امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بنیاد ۱۵ خرداد و دانشگاه علوم توان‌بخشی و سلامت اجتماعی، این بنیاد از ایده‌های نوآورانه و طرح‌های دانش‌بنیان در حوزه تولید تجهیزات توان‌بخشی مرتبط با پویش‌های بنیاد حمایت می‌کند. این بنیاد در قالب پویش‌های مثبت حرکت یک و ۲ در ۲ سال اخیر، بیش از ۱۰ هزار اقلام توان‌بخشی از جمله ویلچر، انواع عصا، واکر و سایر اقلام مورد نیاز توان‌یابان را تهیه و تقدیم جامعه هدف پویش کرده است.
***
آزادی بیش از ۱۲۰۰ زندانی جرائم مالی غیرعمد
رئیس کل دادگستری استان تهران از آزادی یک هزار و ۲۵۴ نفر از زندایان جرائم مالی غیرعمد با پیگیری‌های قضایی و کمک خیران خبر داد و گفت: زمینه اشتغال ۱۸۵ نفر از مددجویان پس از آزادی از زندان فراهم شد. علی‌ القاصی‌مهر افزود: «کاهش جمعیت کیفری» و «زندان‌زدایی» از جمله سیاست‌های اصلی دستگاه قضایی در دوره «تحول و تعالی» محسوب می‌شود و بر همین اساس همکاری با زندانیان جرائم مالی غیرعمد در دستور کار دادگستری کل استان تهران قرار گرفت. رئیس کل دادگستری استان تهران اضافه کرد: با پیگیری‌ها و همراهی خیران از ابتدای سال تاکنون زمینه بازگشت به آغوش خانواده و آزادسازی یک هزار و ۲۵۴ نفر از زندانیان جرائم مالی غیرعمد فراهم شد. وی با اشاره به اهمیت مقوله پیشگیری از وقوع جرم و نقش ایجاد اشتغال در جلوگیری از تکرار جرم گفت: در همین راستا، زمینه اشتغال ۱۸۵ نفر از مددجویان پس از آزادی از زندان فراهم شد. القاصی‌مهر اضافه کرد: ۷۵۰ نفر از مددجویان که از زندان آزاد شده‌اند، برای دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی در راستای تبصره ۱۶ قانون بودجه به بانک‌های مربوطه معرفی شدند و اقدامات لازم در این زمینه در دست انجام است.
***
فروش داروهای گیاهی در عطاری‌ها تخلف است
نایب‌رئیس انجمن داروسازان تهران گفت: عطاری‌ها فقط مجاز هستند گیاهان متفاوت را به صورت فله‌ای یا بسته‌بندی عرضه کنند اما نمی‌توانند به حوزه‌های درمانی ورود کنند و داروهای گیاهی بفروشند. بهمن صبور افزود: همه مجوزهای داروخانه و حوزه سلامت از سوی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو صادر می‌شود اما عطاری‌ها به هیچ عنوان زیر نظر وزارت بهداشت نیستند. وی افزود: طبق قانون، محل فروش و عرضه داروهای گیاهی داروخانه است و نهادهای نظارتی ورود نمی‌کنند اما این مشکل یک بار برای همیشه باید حل شود زیرا با سلامتی و جان مردم سر و کار دارد. صبور ضمن هشدار به مردم درباره مصرف فرآورده‌های لاغری، ریزش مو و ترک اعتیاد گفت: این فرآورده‌ها حاوی داروهای غیرمجاز هستند و عوارض زیادی دارند، کما اینکه گزارش‌ها و شکایات فراوانی نیز از عوارض این فرآورده‌ها به سازمان نظام پزشکی رسیده اما هنوز وزارت صمت ورودی نکرده است. به گفته صبور، برخی عطاری‌ها، فرآورده‌هایی را به شکل کپسول و قرص به صورت فله‌ای عرضه می‌کنند که به هیچ عنوان استاندارد نیستند چون هر دارویی که ادعای درمان دارد باید نشانی تولیدکننده، مشخصات استاندارد، ماده موثر و تاریخ مصرف و انقضا و مجوزهای آن روی بروشورش چاپ شده باشد که هیچ‌ یک از این موارد در عرضه فله‌ای این نوع کپسول و قرص‌ها رعایت نمی‌شود.

Page Generated in 0/0152 sec